Merhaba ; zamanı geri aldığımda aynı şeyleri yaşayacaksam istemezdim ama daha güzel şeyler olacak olursa isterdim gibi bir klişe ile söze girmek istemiyorum o yüzden zamanı geri aldığım zaman aynı şeyleri yinede yaşasam ister ve yine aynı bildiğimi okurdum :) bundan dolayı gerek yok zamanı geri almaya :) belki herşeyi değiştirecek olanlar vardır onlar alabilir
evet geri almak isterdim. ama geçmişteki hiçbir şeyi değiştirmezdim. çok büyük hatalar da olsa onlar benim şu an ki aklıma, düşüncelerime ve olgunluğuma kavuşmamı sağladı çünkü. geçmişe gidip bir daha asla yaşayamayacağım anılarımı tekrar yaşamak isterdim. bir daha geri gelmeyecek insanları, mutluluğumu izleyip geri dönerdim.
Zamanı asla geri almak istemezdim. Çünkü geçmişimde o kadar kötü insanlar tanıdım ve o kadar kötü şeyler yaşadım ki eğer geçmişe dönseydim tekrar o insanlarla uğraşmak istemezdim. şu an da mutluyum daha doğrusu 'anda' mutluyum çünkü geçmişimdeki toxic insanların hiçbiri yok.
ilk bakista herkesin kosa kosa evet diyecegi bir soru. ama hem kendimiz hem de tum evren icin asla zamani geri alamamak en temizi olacaktir. dun yasadigin bir hadise veya kayip icin zamani geri almak yarin anlamsiz gekecek cunku.
Üniversite yıllarıma; Rusya’ya gitme hakkım vardı. Okuduğum bölümün devamında Nükleer Enerji Mühendisi olma ve sonrasında Türkiye’de açılacak Nükleer Santrallerde garanti çalışma ç imkanım vardı ve çok rahat olurdum. Vazgeçtim. O ana dönmek isterdim