Onu özlüyor musunuz? Kızlarla takılmak onu size unutturuyor mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kimseyle takılmıyorum, aklıma kimse de gelmiyor. Miss...
Daha iyi bir tutku etkilenme bir öncekini unutturur. Eskiyle olan tutku etkilenme nekadar yüksekse silmesi zor olur
Eski sevgilimin kızlarla takıldığıni duydum, iki hafta önce watsaptan yazdım konuştuk çok samimiydik hatta tekrar olcak gibiydik ama olmadı, arkadaşlarına " bu saatten sonra uğraşamam demiş
Biraz özlem duyması ve kaybetme korkusu yaşaması açısından geri çekil biraz ozaman daha net anlarsın niyetini
Kaybetme korkusu yaşadığını düşünmüyorum çünkü sen beni kaybettin diyip durmuştu, sadece bir küfür ettim diye
Yaşaması için biraz geri çek kendini
Ne yaptığını bilmiyor, çok samimi flört eder gibi konusuyoruz ama bidaha yazmıyor bende yazmıyorum. Başka kızlara zaman ayırarak beni kaybediyor
Evet maalesef araya ayrılık girmesi erkeği biraz ipini koparmış durumuna sürüklüyor
Ben özlüyorum hala insan kalbine söz geciremiyor işte, o ise uğraşamam artık diyip kestirip atmış, bide o gün başka kızla buluşmuş, onlara ayırdığı zamanı bana ayırmayı secmedi. Ve git gide her şey bitmeye başlıyor içimde
Üzülme biraz vicdan yap ve geri çekil rahat bırak
Çekildim zaten umurunda bile değilim ki
Öyle deme o şimdi biraz kafa dinliyor yakında döner
Biz ayrılalı bir sene oldu nerdeyse en son üç ay önce yüz yüze konuştuğumuzda artık beni sevmediğini unuttuğunu söylemişti. her şey yaşandı bitti demişti. Karşısında ağlamıştım ama umursamamisti bile. İki ay sonra bana yazıp yanına çağırmisti gitmemistim. Bir ay sonra da ben yazdım öyle yani iki hafta önce konuşmustuk en son.
Biraz duygu sömürüsü yapsan :(
Neler neler yapmıştım da , olsak bile seni üzmekten korkuyorum demişti. Yine bırakıp gidebilirim dayanabilir misin demişti. Bende yapamam demiştim arkadaş kalalım demiştim
Biraz kararsız bir erkekmiş her zaman
Çok gururlu, bir küfür ettim diye bunların hepsi.
Küfür ne tam olarak
Normalde kolay küfür eden biri değilim, sadece bana sebebini söylemeden direk susarak ayrıldığı için bende küfür ettim, beni kullandın felan demiştim, s* refsiz, ka*ar , p*c demiştim
İyi demişsin haketmiş
Ne yapmalıyım sence, elimden artık hiçbir şey gelmiyor
Üzerine gitme kaba söz etmeden biraz çekil geri onu kendi haline bırak ozaman dönebilir
Keşke dönse, ama donmicek biliyorum
Karamsar olma. Onunla bir kaç tutku dolu anın olduysa mutlaka özleyecektir
Beni özlediğini söylemişti, sesini tenini varlığını seni tabikide özledim ama kararımdan vazgeçmedim demişti. Futbol kariyeri için bırakmıştı beni
Yinede özler kolay değil tutkulu bir ilişkiyi unutmak yeterki unutulmaz bir kaç anı olmuş olsun
Unuttum demişti, sende unutursun elbet birgün demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama hala unutamıyorum ben. Çok özledim ya
Telepati kurmaya çalış derin düşünerek enerjini ona yolla hissetmesini seni hatırlamasını sağla
Ya azıcık bir adım görsem koşucam ama yok. yazmasını çok bekledim yazmadı. Belki hala bekliyorumdur. İçten içe umudum bitse bile kalbim hala bekliyor
Üzerine gitme gerçekten ama derin düşünce ile telepati kur
Yok daha bu saatten sonra yazmam görmek istiyorum konuşmak çok isterdim ama yapamam. Erkek kuzenimin en yakın arkadaşı aynı zamanda. Onu görmek için kuzenime gitmem lazım, bu aralar gitmiyorum.
🙏🙏🙏 senin için dua edeceğim
Çok Teşekkür ederim sence geri döner mi? Yazar mı
Dediğim gibi geçmişinizde tutkulu unutulmaz diyebileceğin anılarınız olduysa arama ihtimali yüksek
Seviyorsa gelir
Birçok kızla takılmıyorum. Aklımda kim varsa orada duruyordur.
Aşk acısı ceken bir kesi jnsnsnsnsnn
Eger çok sevmişse geliyordur illaki
sevmese de başka nedenlerden ötürü gelebilir :D
geliyor
Neden
özel sebepler
Herkes öyle yapıyor diye bir kaide yok bence
Gelmez
Gelmiyor eskiler
Unutturmaz
Neden
Duygu başkadır
Eski sevgilimin kızlarla takıldığıni duydum, iki hafta önce watsaptan yazdım konuştuk çok samimiydik hatta tekrar olcak gibiydik ama olmadı, arkadaşlarına " bu saatten sonra uğraşamam demiş
Evet geri gelse ben de kabul etmem
Ne yaptığını bilmiyor, çok samimi flört eder gibi konusuyoruz ama bidaha yazmıyor bende yazmıyorum. Başka kızlara zaman ayırarak beni kaybediyor
Kaybetsin ne olacak
Acı bile çekmez
Evet
Hayır neden gelsin?
Çıkmıyor