Sevgilinizin çok güzel/yakışıklı olması önemli mi? 🌸❤️🔥

Sevgilinizin çok güzel/yakışıklı olması önemli mi? 🌸❤️🔥

Hayır önemli değil ben güzelliğe bakmıyorum çünkü seviyorsam zaten tipi için değil kalbi için sevmişimdir bu yüzden de güzel de olabilir olmayabilir. benim için zaten sevdiğim kadın en güzelidir. tipten daha önemli şeyler var benim için daha çok kişiliğine ya da kafa dengi mi ona bakarım ya da karakterimiz uyumlu mu anlaşıyor muyuz ilk buna bakarım ben
Cevap
9Cevap
Sevgilimse zaten dünyanın en yakışıklısı o’dur
Önemli tabi ki ama bakış açısı önemli olan burada bana göre güzel olan bir başkasına çirkin olabilir aman, aman güzellik aramıyorum fazla.
Önemsiz dersem yalan olur, ama bazen gözümüz kör olabiliyor. İnsan sevince gözüne herkesten yakışıklı herkesten daha erkek gibi erkek geliyor ama sevgi bitince cidden habeş maymunundan farkı yokmuş diyosun djddj
İnsan olsun yeter güzel veya çirkin olmak insan olduğu anlamina gelmiyo
Yakışıklı olsa güzel olur ama karizmatik ve sempatikte olabilir.
Yakışıklı ve güzelden ziyade herkesin kafasında bir tipleme oluyor, ona uyması lazım.
Yani yalan söylemeyi sevmem elbette önemli çok bir şey beklemiyorum burnu elleri güzel olsun yeter
ya bence ikiside önemli karakterde dış görünümde ikisini aynı kişi de bulmaya bakmalısın bence o da deneye deneye bulunur bgnbvb illahi denk gelir.
Hayır. Kalp ve ruh güzelliği ağır basıyor.
Bana yakışıklı gözüksün yeterli
Çok da yakışıklı olmasın şimdi başımıza bela olur
Önemli ama tek güzelliğe bakıp sevgili olmam
En uygunu bulmak gerekir
Sonuçta herkes yanına yakisanla gezer
Hayır benim için iç güzelliği çok daha önemli.
Gözüme hitap etmesi yeterli.
Zaman çüzdan dolu makyaj oldugu sürece devam
Onemli tabii
Değil
Evet isterim 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?