Sevgilim de bende yetimhanede büyüdük. İkimizde hem çalışıp hem okuyoruz. Ben kendim hep kalabalık ailelere özendiğim için evliliği ayakta tutan şeyin eş dost akraba olduğunu düşünüp sürekli evlenirsem tek başımıza olacağımız için hiç mutlu olamayıp evliliği sürdüremeyeceğimi düşünüyorum. Kendimi geri çekiyorum. Yoksa sevgilim sürekli evlenmek istiyor. Gel beraber aile olalım zaten kimsemiz yok karışanımız yok mutlu olucaz diyor. Onu çok seviyorum ama endise ve korkularım var dediğim gibi. Biz mutlu olur muyuz? Evlenirsem beni ne bekliyor? Bu arada sevgilim 24 ben 21 yaşındayım.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize tesekkur ederim.
Sevgilimle yetimhanede büyüdüğümüz için kimsemiz yok. Evlenirsek benden sıkılır diye kendimi geri çekiyorum. Sizce evlenmeli miyiz?
İkiniz de gerçekten birbirinize çok yakışıyorsunuz. Sevgilin yakışıklı, sen güzelsin. Bak beni iyi dinle, bazı kimselerin aileleri yanlarındadır ama mutlu değillerdir. Bazı kimselerde kimsesizdir, kocasından başka kimsesi yoktur ama mutludur. Kimsesiz olacağını düşünme, sevgilin, sevdiğin yanında bunu göz önünde tut ve pişman olacağın kararlar verme. Mutluluklar dilerim :)
Maşallah çok yakışmışsınız. Emin ol ailesi olupta evlenenler o kadar zorluk çekiyor ki inanamazsın. Hatta çoğu evliliğin altına dinamiti aileler koyar.
her şey aile eş dost değildir. Tabi olsa güzel olur ama olmasa da hayata küstürmemeli bizi bu durum.
İnş musmutlu yuvanızda kalabalık bir aile olursunuz. Mutluluğunu böyle bir şey sebebiyle heba etme güzelim. her şey gönlünüzce olsun❤️❤️
Ay evlen kız bulmuşsun seni seveni daha ne istiyorsun😄 nikah şahidi gerekli'ise gelip olurum bu şahitlik olayı dışında yakınlarınızın olması hiç bir şey ifade etmiyor sadece burada biraz işe yarıyorlar o kadar mis gibi hayat yaşarsınız dedikodu yok baskı yok şarkıcı Sıla'nın da dediği gibi kafa nereye siz oraya:)🐥
Ne kadar güzelsiniz yaa. Masallah size. cevabima gelince; benim evliliğimi de kalabalık ailesi bitmek bilmeyen sülalesi bitirdi. Bazi şeyler yaşanmadan bilinmez. Bu tarz şeyleri düşünüp kendinizi yormayın, yıpratmayin. Mutlu olmaya, her anın keyfini çıkarmaya bakın 🌷🌷
Bence mutluluktan kaçma harika bişey bu biz bilemeyiz Allah bilir doğru mu değil mi ama aile olursunuz bunun için akrabaya gerek yok bizim elimizde olsa akrabaları silerdik önemli olan siz ve uyumunuz seni sevmesi düşünmesi ilgisi gerisi boş
Çok yakisiyorsunuz masallah.. bence evlenip çok çocuk yapın birbirinize sıkıca sarılın kalabalık bir aile olursunuz cocuklsr büyür torunlar olur.. kötü düşünme onun da senden başka kimsesi yok iyi düşün iyi olsun
bence böyle dusunme sonucta kalabalık ailesi olan biriyle evlenip mutsuz da olabilirsin o zaman da su anki sevgilini özleyeceksin yani en önemlisi bence birlikte aile olabilmeniz zaten kalabalık aile seviyormussun kendin de doğurursun :)
Sevgilin haklı. Senin düşüncen yanlış. O işler öyle olmuyor, kalabalık olunca huzurlu ve iyi olacak diye bir şey yok. Evliliği aileler değil, eşler ayakta tutar. Evlenin, birbirinize sığının.
Şüphe iyidir, insanı dinç tutar. Ama dozunda yapılırsa. Aile olmakla, evlilikle alakalı şüphelerin, kuşku, endişen gayet normal tek diyeceğim bazen de akışına bırakmak gerekir.
Bak ne güzel demiş, evlenip aile kurup kendi ailenizi kendiniz yaratın. Mutlu olursunuz inşallah.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kalabalik ailen olmadigi icin oyle dusunuyosun yanliz olmak daha iyi kadinlarin %70 i kaynanalarindan sikayetci bir duzen kurup evlenin daha guzel olur
Ne güzel iste birbirnizi bulmuşsunuz. Birbirinizi çok iyi anlarsanjz evlilikte önemli olan ailelerden çok kişilerin anlaşması sen bu cocugu birakirsan yeni bulacagin kişiyle ve ailesiyle anlaşacağın mechul bunlari kendine sormalisin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aklıma Kırgın Çiçekler geldi🙂Niye sıkılsın ya öyle saçma şey mi olur evlenmek istiyorsanız evlenin.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle yetimhanede büyüdüğümüz için kimsemiz yok. Evlenirsek benden sıkılır diye kendimi geri çekiyorum. Sizce evlenmeli miyiz?