Kucukken ikimizde aile ici siddet gordugumuz icin evlenmekte kararsizim sizce ne yapmaliyim?

Selam arkadaslar nerdeyse 1 yillik iliskim olacak sevgilim ayni zamanda komsumuzun cocugu yani komsu cocuklariyiz birlikte buyuduk ailelerimiz iyi anlasirlar iyi bilirler birbirlerini bizde oyle tabi ancak soyle bi durum var sevgilimin babasi babamla iyiler ve kucukken sevgilim babasi tarafindan cok siddet gordu ve buna bende defalarca gordum hatta oyle ki babamin bile ici aciyordu o cocugun her dayak yediginde ben ona gore sansliydim ben siddet gormedim ama babam bize cok bagirirdi kufur eder hakaret eder ikimizin de yani cocuklugu toz pembe gecmedi simdi ikimizde buyuduk sevgilim simdi kucukken dayak yedigi babasindan bile daha guclu kuvvetli ve beni de seviyor buna eminim ancak benimle niyeti ciddi ve bunu her belli ettiginde korkuyorum aile oci siddet olmasindan korkuyorum ilerde cocuklarimiz olursa onlar da siddet gorurler babalarindan diye korkuyorum sevgilim bana bugune kadar asla vurmadi babasida annesine vurmazmis sadece cocugunu dovmus simdi ise ben karmasadayim ne yapmaliyim
Kucukken ikimizde aile ici siddet gordugumuz icin evlenmekte kararsizim sizce ne yapmaliyim?