Sürekli çocukmuşum gibi davranıyor minnoş seni diyip duruyor. Beraberken çocuklaşıyoruz resmen.
Şu açıdan sordum: acaba beni ciddiye almaz mı 😃
Sürekli çocukmuşum gibi davranıyor minnoş seni diyip duruyor. Beraberken çocuklaşıyoruz resmen.
Şu açıdan sordum: acaba beni ciddiye almaz mı 😃
Ne kadar süredir berabersiniz
Ben genelde işin yanında hep çocuk gibiyim Ama bizim aramızda öyle bir şey yok o benden 2 sene büyük tabii ama bi sıkıntı olmadı İki senedir çok şükür
Aslında çok yeniyiz😃 o da benden 1 yaş küçük ama hep ben küçüğüm gibi
Bence bir sorun olmaz aranızda yaş sıkıntısı olmadığı sürece
Cevap
8Cevap
Herhangi bir sorun olmaz, bu sadece koruma iç güdüsü.
Ya olabilir ama hani yani öyle seviyordur belki kalbinde öyle Yerim vardır paylaş
Garip geliyor, ilginç bi şekilde beraberken çocukça konuşuyoruz😃
Bu seni rahatsız etmiyorsa Hani saygıyı koruyorsa sana karşı karşı taraf yani balım değildi sebebi bir böceğin neydi sebebidir kendi sevebilir Önemli değil ya yani hani sana bir sevgi saygı duyuyorsan Ama önce
Bence erkek arkadaşının bir eğitime alınması şart 😄
Nasıl eğitim😃
Benimle öyle sadece😃 ilginç bi şekilde ben de normal davranamıyorum onun yanında
Bana birisi öyle davransa kafasına saksıyı geçiririm
😃😃 geçirsem amin der
Sen sevıyorsan sorun yokta ben sevmem o kadar cıvık
Yaşlarınızı öğrenmeden bu soruya cevap vermek mümkün değil
1 yaş küçük benden 😃 ben 25
Tamam şöyle ikinizin ilk ilişki. Değilse bile uzun süreli olan ilişkiniz bu
Doğru mudur?
Hayır daha yeniyiz😃
Anladım tahmin ettiğim gibi çocuk gibi davranmasının sebepleri bu oluyor ağırlık yok yani fazla heyecan var güzel davranmak çocuk gibi takılmak. Ancak unutulan bir şey var sorun olduğunda bu çocukluğu yapacak mısınız?
İkimiz arasında sorun mu? Henüz yaşamadık.
Ama başka olaylardaki sorunda yapmıyoruz tabii ki
Anladım umarım mutlu olursunuz ilişkiniz güzel ilerliyor İnşallah hep böyle devam eder. Ben böyle mutlu ilişki görünce seviniyorum
Çok teşekkür ederim. Aslında yeniyiz ilişki olarak adlandırmadık. Sanaldan tanıştık bir süre takipleştik ara ara konuştuk 2 aydır da sürekli konuşuyoruz ve 4-5 kez buluştuk ama mesafeden buluşamıyoruz. Son zamanlarda sevgili gibiyiz fakat teklif etmedi
Benimki de oyle usss falan diyo hahahah
Benden bir yaş küçük o çalışıyor ben henüz başlamadım ben küçük gösteiryorum bir de acaba bunlardan dolayı mı😃 hoşuma gidiyor ama bazen sanki bir şey olursa sen küçüksün der gibi de hissediyorum
Kim kucuk anlamadim
O benden küçük ama ben çocuk muamelesi görüyorum
Benimki de benden ayca küçük hahahajaja bence öyle bişey demez sana
Cimcime seni
Ahaha aman ya miniklady seni
😂😂
Sizede yaranilmiyo yaaa
Yaranılmıyor demedim ki seviyorum
Bilmiyorum daha bir şey aradığımdan değil henüz yeniyiz, yani uzun zamandır görüşüyoruz ama yeni yeni yakın olduk geçen benim için 7-8 saat yol geldi ama şöyle bir şey var hala teklif etmedi 😃 çıkma teklifi kayboldu mu acaba
Aptal erkekleri seçmeye devam edin.
Buradan aptal olduğuna mı karar verdin. Saygınızı takının
Hepiniz şerefsiz pic keko erkek sev, yorsunuz bazınız da böyle
Senin o keko dediğin...
Daha çok ciddiye alır
Hep mi böyle
Çoğunlukla
Kötü bir niyeti yoktur senin de hoşuna gidiyorsa sorun olmaz
Gidiyor ama şey yani normal pek davranamıyoruz ya başkalarının yanında da öyle olucaz diye ödüm kopuyor
Sürekli böyle davranıyorsa sıkıntı olabilir ciddiye alınmak daha önemli benim sevgilim sürekli böyle davransa rahatsız olurum ciddiye alınmadığımı düşünürüm
alır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?