Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten cumaya gitti birde camide bana fotoğraf atti benim için de dua etmiş Allah'ım JHGHJHGJHGHJH bu aşk değil de ne ya 🧿 öyle güzel değilsin kiiii şaka yaptım dur ağlama sana deli olan beni harca hiç kokmaaaa 😚😚😚

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
umarım iyidir ama her cumaya gidende müslüman olmuyo. benim arabama cami hocası çarpmış park halinde arkadaş görmüş sağa sola bakmış gören yok diye kaçmış o da plakayı almış. plakadan bulduk. yok hastaneye gidecekmişte arkadaşı görmesede Allah görürmüşte. bi telefon bıraksaydın o zaman. o yüzden namaz yanıltmasın kimi perdelemek için kılıyor...
Günlerden haberi bile olmayan birisinin aklı başında olmasını beklemem. Birde sana inanması ayrı bir şapşallı. Takvim e bakmak ne kadar zor olabilir yahu 🤔
Belki aklını başından almıştır kız olamaz mi
Olabilir elbet. Beraber cumaya giderler, aşklarını tazelerler.
Hastayım sanaaa dermansııızımmmm. Bu çocuğu sevdim beybi devam ☺️ Camiye koşarak götürecek beylerin artması ümidiyle bu topraklarda
Kıldım Geldim Şükür Kimsenin Hatırlatmasına Gerek Kalmadı
Bizimki de bana 200 at kumarda katlıyım sana veriyim paylaşalım diyor mxkxkx
Senin ki de anasının gözüymüş 😅😅 iddiacı
Bu kadarla anlatamayız walla ne desem boş olur haklınızda hayırlı olsun diyebilirim
Olur tabi benim gibi dinsiz değil en azından 🤪
Gerçek aşkı bulmuşsun 🙂
Birlikte giderseniz olur
Bir cumaya gitti diye mi olur diyosun
Çocuk sana aşık olmuş Garanti sende çok tatlısın maşallahhh
Çocuğun tipi nasıl çok tatlısınız evlenin yrgjghjh
Yakışıklı Gamzesi var 187 boyu var gözleri ela saçları kumral teni bronz herşeyden önce karakteri çok güzel çok tatlı teşekkür ederizzzzszzzszzzzz
Olur, çocuk belli ki komik samimi birisi. Eğlenceli, tatlı bir ilişkiniz olur.
Olmaz bundan yobaz bu
yobaz ad · sıfat
1. din konusunda başkalarına baskı yapmaya yönelen, dinsel bağnazlığı aşırılığa vardıran (kimse).
2. bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun (kimse).
3. HALK AĞZINDAN
kaba saba, inceliksiz (kimse).
Çocukta bu 3 özellik de yok. Fakat siz 3. tanıma çok iyi uyuyorsunuz. Rica ediyorum insanlara bir ithamda bulunmadan önce bir aynaya bakın. Yobazın kelime anlamını da öğrendiniz. Tebrikler.
Yobaz ne demek birader öğren bi @gizli üye
@Venetor ağzına sağlık kardeşim
Ne alaka sende ya, ibadetlerini yerine getiren herkes yobaz damgası yemek zorunda mı?
Olmaz gel bu Yanni bneden olur
Cumaya gidildi
Allah kabul etsin
Olmaz
Bilemeyiz ki
Bne aga
Bence tatlı
Olmaz reis
Cevap olmaz
Çok iyi ya 😂😂
Çocuk aşık sana knk iyi ikili bence tipi nasıl
Adam çok tatlı ya bırakma bunu aşko