Bu çocuktan olur mu?

Bir kaç ay önce tanıştığım ve görüştüğüm kişi ile tekrardan bir ilişki içindeyiz. Ama değiliz gibi de işte o şu an burada değil. Uzak mesafe ilişkini çok güzel sürdürürüm ama karşı taraftan bir adım olmayınca üzülüyorum. Güvenmiyorum kendisi geniş yapılı bir insan olduğu için bana güven vermiyor. Haliyle yaşanmış şeyleri olduğu için o da insanlara güvenmiyor. Ben ise kıskanç bir insanım benim yanımda kızlardan bahsetmesi çok sinirime gidiyor çünkü bahsederken çok güzel olduklarını söylüyor. İster istemez üzülüyorum çünkü ben kusurlu bir insanım. Güzel miyim orasını bilemem güzel olduğumu düşünmüyorum fazla kilom var. İkimizinde aynı yönleri var farklı senaryolar kuruyor ve insanlığa olan güvenimizi kaybetmişiz. Ben çok empati kurabilen bir insanım en azından öyle düşünüyorum. Karşımda ki insan ne olursa olsun kaç yaşında olursa olsun onun gibi sohbet edebilirim. Ama bu çocuk bana bakılarak daha çok çocuksu ve olgun değil. Daha önce de kız arkadaşı olmadığı için sevgililik nasıl ilerler bilmiyor maalesef. Ona göre sadece evlilik ile gider hayat ama onun dediği gibi olmuyor tabii. Çok seviyorum seni diyor ama bilmiyorum arkadaşlar kafayı yeme derecesindeyim.. tecrübe eden milyonlarca insan var burada biliyorum kadın erkek farketmeksizin tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu çocuktan olur mu?