Cok asigim napicam?

arkadaslar belki bir cogunuza bayagi tuhaf gelebilir ve yaşamadan once boyle bi soru bana da sacma gelirdi... ama cidden napacagimi bilmiyorum bu konuda.

baslayayim... bahsi gecen cocuk benden 5 yas buyuk ingilterede yasiyor calisiyor uzak mesafe... ortak arkadaslarimiz da var iki senedir tanisiyoruz yaklasik. duygularima karsilik da veriyor o kadar tatli yakisikli inanilmaz biri ki. ona bayiliyorum bu kadar mesafeden gulusunun sesine asik oldum çevremde onca insan varken...

asil sorun aile yapilarimiz cok cok cok farkli. onun ailesi ozlu uveylilerin bulundugu cok karisik ve bana gore bayagi marjinal bi aile. bizim ailede yilbasi kutlamasi bile olmaz oradan anlayin, ki bunlar daha bi farkli marjinal qekskodd dedelerinden biri serefsiz biri alkolikmis... dayisi dolandirici ailede sayamayacagim kadar böyle ornek var ve hepsini aklima niye kazidim bilmiyorum qwlsowldd. kendisini de gayet ozgur yasayan biri.. alkol mekanlar isi ne bileyim cok farkli yasam tarzimiz.

benim aileme gelecek olursak benim ailem de çok karisik ve bizimkisi birde muhafazakar sorunlari QJKWKNVKAKS kanlı bicakli kavgalar mlsf her bok bizim ailede de var ama dedigim gibi muhafazakar ve akpli bi ailem var onlarla yasamak da cok yorucu. kendimin de sayamayacagim cok problemim mental sorunlarim var. ayrica hayatimda alkol bile kullanmadim onu birak benim hayatim dramatik bir sitcom olurdu. umutsuzca yaziyorum bunlari buraya cunku böyle hissetmem cok sacma geliyor. imkansiz gibi birseyiz. burada tanimadigim insanlara ne yapmam gerektigini soruyorum sadece. simdiden tesekkur ederim.

Cok asigim napicam?