Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce sapıkça kötü niyetlimidir yoksa gerçekten aşık mı olmuştur?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olabilir herkese hemen sapın damgası yapıştırılmas görmüş beğenmiş normal şeyler bunlar
İlk başta çok çok ilgili olup sonra kız da biraz yüz verince uzaklaşmışsa ilgisizleşmişse ve artık umursammıyorsa ne demeli peki ya da nasıl davranmalı
İlk görüşte beğenirsin yazarsın tanımak için sonra uymadığını görürsün biter sonuçta ilk dış görünüşe bakarsın sonra içine içine beğenmezsen gidersin bu kadar basit sende gidene yol vericeksin bu kadar basit olaylar aslında
Ya ben ilk başta sert çıktım hep yüz vermedim hiç buna, sonra noldu bilmiyorum hasta oldu biraz meraklandım iyi mi diye yazdım ettim aradım. Sonra baktım mesajları aramalrı ilgiyi herşeyi azalttı sonra da pat kesti herşeyi. Sonra da işte 2 ayda bir filan arıyor, sen benimsin seni hiç bırakmadım vs diyor sürekli
Erkekler cepte tutarlarmı gerçekten ya
Acaba ondan mı böyle yapıyor bu
Tutar değer veren seven belli eder iyi düşünmeye hiç gerek yok
Çok çok haklısın, mutlaka belli ederi. Dayanamaz çünkü, iyi mi değil mi en azından bi sesini duyayım der arar sorar. Bir gelip bir gelmemezlik yapmaz, en önemlisi de nedir biliyormusun. Kaybetmekten korkar, kendi kendinin katili olmaz..
Yani isteyenin önüne dağ koysan aşar gelir geliyor gördüm de
Tanışıp konuşmadan bilemezsin mesafeli bir şekilde
Vallahi ben bu adamı hiç çözemedim
Tanıdım da noldu ki, adamın herşeyi yalan çıktı biliyormusun
Tanıdıysan kafanda çelişki varsa sil gitsin sevda çelişki kabul etmez.
Bana yalanları da oldu çok, sebebi de beni kaybetmekten çok korkuyormuş. Ondan dolayı yalan söylemiş hep
Ama haklısın çok cidden çok haklısın, keşke Adam gibi sevmesini bilseler. İçimde yavaş yavaş ölüyor her şey ona dair, ve bunu kendisi yaptı. Beni çok çok kırdı ama hiç anlamadı hiç. Bir kere bile gönlümü almaya çalışmadı
İçimde neden bilmiyorum ama ona karşı çok şüphe var
Ben hiç tanıyamamışım..
İlk görüşte aşka inanmam
Ben hiç inanmam
Oldum bı kere unutamam
İlgisiz durabilirmisiniz mesela ona karşı hiç
Durmam asla
Bu duruyor gayet, aşık oldupunu söyledi etti herşeyi yaptı son pat geri çekildi adam yok olsu birden
Narsist olabilir o zaman dikkat et üstüne düşme
Aşk değil işte aşık adam asla bırakmaz
@büsrakz yok üzerine düşmüyorum zaten, inanırmısın belki iki ay oldu ne aradı ne mesaj attı. Ben zaten kızım, hep bir adım geride durmalı kız biliyorum. Ben üzerine gittikçe daha da umursamaz oldu sanki, hislerimi duygularımı maalesef belli ettim ve aslında bundan sonra adam böyle davranmaya başladı
Doğru diyorsun @büsrakz öyle de olabilir, peki ne yapmak lazım böyle durumda sence nasıl davranmalı
@evlimitsuz34 kesinlikle bırakmaz kesinlikle, ya işte ben bu adamın gerçekten amacını hiç anlamadım. Sence ne yapmalıyım bu adama
Nasıl davranmalıyım
Ne mesaj atıyorım ne arıyorum zaten, hiçbir şey yok
Bilmem yanlış fikir vermiyen
Doğrumu yapıyorum sizce
Doğru yapiyon ama sonucu ne olur bilem
Olsun ya söyle nolcak, fikir üretiyoruz şurda. İçinden geçeni de
Vallahi ben de bilmiyorum
Msejda yaz
Valla bazen dedim hadi yaz ara, sonra dedim dur yapma sakın
Özel. Den yaz
Ya adam böyle davranıyor sonra da aradığında kalkmış bana sen benimsin vazgeçmedim senden, bırakmadım seni takip ediyorum dşyor
Cepte tutma muhabbeti var, gerçek mi o ya
Tamam
Gercek
Cidden mi
Evet
Citten
Bazı insanların ilgisi sadece elde edene kadardır senden de bir adım gelecegini anlayınca vaz gecmis olabilir uzun da bir süre gecmis bence bos ver hic düsünme derim düzgün bir iliski olcak olsa olurdu zaten
Cepte bilme huyu var mı erkek milletinin cidden bilmiyorum, ama kendilerş yüzünden içimizdeki berşey de ölmeye başlıyor. Sürekli sürekli watsappa girip çıkıyor direk, ben uzun duruyorum o da uzun duruyor, ben direk çıkıyorum tekrar giriyorum. Bakıyorum ben çıktığım gibi o da direk çıkmış
Yani bilmiyorum kafam o kadar karışık ki
Ben hiçkimseye güvenemiyorum inanamıyorum
Tehlikelidir
Ne konuda mesela
%99 kötü
Öyle mi dşyorsun ya
Ne kötü niyeti mi
İlk görüşte aşk pek olası değil
Onu bırak ben aşka sevgiye filan da inanmıyorum zaten
Adam gibi seven yok çünkü
Var, varda işte doğru kişiye denk gelebilmek önemli.