Hoşlanılan erkeğin sevgilisi olması?

merhaba arkadaşlar, üni 2. sınıftayım.geçen sene okulun ilk günü tanıştık, sınıf arkadaşım kendisi.o günden bu yana muhabbetimiz hep iyiydi.hatta bazen arkadaştan biraz fazlaydı.masada azcık uzak kalsak hemen gelsene bu tarafa yaa falan derdi.sonra sene içinde bir kız arkadaşı oldu, bana mesafe koydu.kız başka şehirdendi.neyse yaz tatiinde gene ara sıra konuşuyoduk ama sadece arkadaşça kırk yılda bir.ayrıldık bu arada biz dedi 1 ay önce falan.okul açılmaya yakın da böyle flört eder gibi konuşur oldu.benim de hoşuma gitti zaten ilgim vardı.okul açıldı ilgisi çok azaldı ve laf arasında yeni sevgilisinden bahsetti, ciddi düşünüyoruz zaten çocukluk arkadaşım dedi.,1 saat uzak bir yerde okuyor ve cidden çok güzel bir kız.facebookta görüyodum bütün yazları beraber geçti zaten.şok oldum.mesafe koymaya çalıştım ama her geçen gün daha çok hoşlanıyorum.dün kızı görmeye falan gitti.her günümüz beraber geçiyor, yakın davranıyorum kendime engel olamıyorum.ama bütün arkadaşlarım söylüyor kızlarla mesafeli biri o da bana farklı davranıyor.sevgilisinden ayıracak halim yok ama çok mutsuzum.yardım edin..
Hoşlanılan erkeğin sevgilisi olması?