Ve bu ilişkide çok zorlandık kızın ailesi istemedi beni ve öğrenince ayrılma aşamasına geldik ama ayrılmadık ve sonra kavga istememeleri falan olunca kafam karmakarışık olmuştu o arada bir kız yazmışti bana bende cevap verdim konuştuk iyice sonra sevdugimin arkadaşı çıktı aldatıyorsun falan oldu sevdiğime atmış sevdiğim ayrılmak istedi ben istemedim şimdi zaman ver bana diyor napmam lazım sizce
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tekmeyi yiyecen aga, hazırlıklı ol bence.
Kız beni çok seviyor onu çok iyi tanıyorum
Ama zaman istemesi anlamıyorum
Aga arkadaşına yavşamışın ne yapsın kız?
Arkadaşı olduğunu bilmiyordum anlaşmışlar işte sevdiğim cevap vermez demiş onlarda cevap verir demiş o an abileri öğrenmişti ayrılmaya an kalmıştı kendimi kaybedip cevap yazdım
Kız haklı aga.
Haksız demiyorum ama ben 5 yildir başka kıza yan gözle bakmadım görmedim yanıma geleni kardeşim gibi bakarım
Aynı şeyi o yapsa ne hissederdin?
O yapmaz ona guvenim sonsuz ha yaparsa hatasının farkındaysa ya da istem dışı olduysa düzelir zaten düzeltirdim ben pişmanım hatamı çok iyi anladım ama anlamıyor
Hata değil ihanet bu.
İhanet etmek için yapmadım isteyerek yapmadım sonuçta
İsteyerek yapmadın mı😑😑😑😑 yav itiraf et işte abicim, ihanet ettin ona
Abicim seni ben tanımıyorum sende beni niye sana yalan söyleyim ki 5 yıldır ölümüne seviyorum abileri beni öldureceklerini bile bile karşılarına çıktım niye ihanet edeyim bu kadar şey yapmışken
O zaman niye konuştun o kızla
O an yengesi onu benden soğutmak için yazdı o kız sana yaramaz ailesin düşünüyor ne bileyim seni yarı yolda bırakır okulunu düşünüyor falan konuşma yaptı gerçekten o an kötü bir durumdu o anın üzerine o kız yazdı kendimi kaybedip seytana uydum sinirden öfkeden
O zaman gerçekten sevmiyorsun demektir
Sevmiyorsam niye kalması için uğraşıyorum reis
Kim bilir? Belki başkasını bulmamaktan korkuyorsun belki de ona alışmışsındır sadece
Bulmamaktan ya da alışmak değil onu gerçekten çok seviyorum mutlu anında yanında değildim onu üzen kıran ne varsa onun yanındaydım ben yani ailesi değer vermiyorken ben verdim hayatımda başkası olabilir neden korkayım ki benim için bir sürü kız var onun için bir sürü erkek var bundan korkulacak bisey yok
Sevmiyorsun o zaman¯\_(ツ)_/¯
Sevmediğimin bir nedeni var mı nerden çıkardın ki kardeşim
Yav başkasına yazmışın yani başka ne neden olabilir mi
Kardeşim benim öfke sinirden oldu diyorum isteyerek niye yapayım isteyerek yapsam zaten umursamam kendimi yipratirmam onun için merak etme
Yav aga bırak bu yeşilçam ayaklarını! Yok öfkeliydim, yok sarhoştum. Yaptıysan yaptım de ya. Sen şu an o kızın sana karşı tüm güvenini sarstın ve onu arkadaşlarının yanında rezil ettin
Tamam haklısın güvenini sarstım rezil ettim Yeşilçam ayakları değil yapmak isteseydim yaptım derdim burada onun için paylaşım yapma gereksinimde bulunmazdım evli değilim bisey değilim sonucta
Aga gerçekten seven adam kız "git, artık seni istemiyorum" diyene kadar bekler. En ufak sorunda gidip teselliyi başkasında aramaz. Evlilikle falan alakası yok bu durumun. Evlilik dediğin iki imzadan başka nedir ki? Sen onu rezil ettin, onun güvenini bitirdin ya anla. O şuanda bu gelicekte de en ufak sorunda başkasına gider diye düşünüyor. Bunun farkındasındır heralde. Yani bence bittin onun için.
Tamam kardeşim anlıyorum dediğini ben sadece şu cevabı almak istiyorum zamana bırakalım diyor zamana bıraksam ne avantajı olur sence konuşmadan bisey yapmadan kız seviyorum diyor çok seviyorum ama aldatin diyor
Valla usta ben bu konuları hiç bilmem ama mesele güven ve gurursa bunun önündeki her şey yıkılır. Yani güven aşkı da yıkar geçer, sevgiyide.
Haklısın sence güvenini nasıl geri getirebilirim yardım etsen ben bu kızla ciddi bir yolla girmek istiyorum Allah’ın izniyle
Valla senin o kızla nasıl konuştuğuna bağlı her şey. Yani düpedüz flörrt edip gülüşmeler türlü şakalar, komiklikler falan yaptıysan geçmiş olsun. Ama seviyeli bir şekilde az biraz yavşadıysan yaniiiiii belki minik bir ihtimal.
Yok aramızda uzun konuşma falan olmadı flört lük olmadı 5 dk olan bir durum zaten 1 saat bile dolmayan bisey
Secgili mevzusuna falan girdin mi onunla yoksa öyle bi merhaba-nasılsın falan mı?
Sevgili muhabbeti olmadı sadece merhaba iste tanışma gibi oldu o kadar fazlası olmadı
Hmmm yani sadece normal dostça bir konuşma mı🤔
Zaten iste o kıza cevap vermemden rahatsız olmuş arkadaşlarıyla anlaşma yapmış cevap vermez diye oda ona darılmış aldatın cevap verdin diyor
Heee o zaman sorun yok ya. Ben kızla sohbet-muhabbet falan oldu sandım. Yani sadece cevap verdim belki eski tanıdığım bi arkadaşımdır falan sandım, hatta fake sandım de sıyrıl usta
Span kullanmayı bilmem hiç zaten ona dedim kullanmasını bilmiyorum mesaj geldi bende cevap verdim diye inanmıyor bir türlü valla
Aga ne yap biliyon mu. Şifreni kıza ver "al ulan her halta bak, ne varsa bak bişey çıkarsa be yapıyorsan yap" de. Bu arada bişey yok dimi 😅
🤣 5 yıldır e devlet şifrem bile ona atmışım daha ne olacak sim kart şifremi bile attım 🤣zaten gizlediğim bisey yok o istedi diye face TikTok sanp kapatim bir tek Instagram var onun yüzünden fake kiz hesabı açıp abisi öğrenmesin onla hala konuştuğumu duruyor
Vay bee😅 aga kusura bakma valla ben senin günahına girdim demin. Valla yani dediğin gibiyse bişey olmaz inşallah. Yakı da geçer sinir.
Sorun yok olur öyle şeyler ben başta kendimi anlatamadım valla öyle afedersin her bokumu biliyor adım atsam kardeşlerim onun tarafında annem onun tarafında söyler onlara telefon şifresini kaldırdım kardeşlerime baktırıyor ne var ne yok içinde diye
Valla sena bunu yapanlar utansın aga. Sorun olmaz ya, akışına bırak olayı ilgisiz de bırakma kızı sorun olmaz bence.
İnsallah kardeşim hayırlısı neyse o olsun artık elimden geldiğince fazla ilgi gösteriyorum önemsiyorum da bakalım sonumuz nereye gidecek ailesini ikna etsem hersey yoluna girecekte onlar sıkıntı çok
Olur abi ya. Siz bir birinizi sevip güvenlikten sonra kimse engel olamaz. Yanlız yenge biraz hassas gibi, valla seni zor bir hayat bekliyor jdjdjsjdjhsh
🤣🤣 hemde ne zor bir hayat varya ama hiç kolay yanını düşünmedim ben zorda olsa kolay da olsa olsun sorun yok
çok önemli yani
Anlamadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!