Arkadaşlar 2.5 yıllık ilişkim vardı yaklaşık 3 ay oluyor ayrıldık ayrılmamaızın sebebi annesinin istememesi ki büyük sorunumuz yoktu , ayrılmazdan önce ufak bir tartışmamız oldu ve kısa süreliğine ayrıldık beni engelledi sonra yapamıyorum dedi sonrada annesinin yanında ağlamış anneside o çocukla olmanı istemiyorum demiş bende anneni ikna et gerekirse yüzükte takarım dedim sonrasında annesiyle konuşmuş mesaj geldi olmayacak üzgünüm diye bende canın sağolsun dedim hiç aramadım sormadım o günden beri , sonuç olarak annesinin instagramında ekliydim oradan takip ediyordu hikayelerimi ve engeli bastım. Arada sırada arıyor beni geçenlerde yine aradı instagramını kapattın mı felan diye sordu bende yok dedim , whattsaptan durumlarıma bakıyor hala neden böyle yapıyor arkadaşlar sizce.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen merak ediyordur acaba benden sonra birini buldun mu bulmadı mı diye ne yapıyor falan diyerekten bakıyor unutamıyor yani keşke görücü usulü gibi birbirinizle evlenebilseniz yani o Ben onu tanımıyorum sen de onu ilk defa görüyormuş gibi yapsanız
Bu arada annesi bu zamana kadar kaç kere tartışmıştır babasiyla olabilir yani
Bir kere tartıştı diye istemezlik mi olurmus
Kızını üzen birini istemiyo yani ama üzen o haberi yok024 Yorumla- +1 yıl
Annesi eşiyle ayrı yaşıyor küçüklükten bu yana babaları yanlarında yok daha çok düşkünlük oluyor anneye karşı
Annesi beni biliyor zaten elimde çiçekle tanışmaya gittim filim gibi şeyler yaşadım tanışamadım annesiyle 😊 Evimizin önünde sebzeler oluyor annem ben buluşmaya gider iken kız arkadaşıma ver diye tutuştururdu elime öyle sahiplenirdik yani ama insan oğlu nankör , bir poşet sebzeyi herkes verebilir ama severek vermek ayrı bir durum , baba ilgisi görmedi diye sahipleniyordum ama değmezmiş ne yazık ki ! - +1 yıl
Şimdi bu zamana kadar annesi bakmış büyütmüş yanında o olmuş buna bi sözümüz yok
Ama annesi ayrıldığı için hep yük kendisinde olduğundan biraz eksiklik hissedebilir
Ve kizininda aynı durumda kalacağının korkusu da olabilir hakli da
Ama bunun sebebini sizinle kızını ayırarak gösteremez
Konuşmak da bir iletişimdir
Hani konuşabilirsiniz niye ayırmaya çalışıyor ki
O şartların sunar sen kabul edip etmeyeceğini söylersin baktınız uyuşmuyorsunuz öyle ayrılırsın ama durduk yere ayrılır mı yani - +1 yıl
Annesi evde çalışmıyor benim kız arkadaşım çalışıyordu ve 19,20 yaşlarında erkek kardeşi var oda yata yata popiş*nü büyütüyor. İşin aslı kız arkadaşım evin reisi gibiydi ne yazık ki şunu anlamıyor anneside olsa kardeşide olsa istemeden zarar veriyorlar kıza ki benim şansıma bundan öncede 1,5 yıl ilişkim oldu yani ;elini masaya vurup ben bunu istiyorum tarzında birisi çıkmadı , bilmiyorum gerçekten yazık!
- +1 yıl
O zaman ayrı tabii ki
Bizim buralarda şey derler sağılır inek sütten kesilir mi?
Yani çalışan kızı evden gönderebilir mi?
Çok üzücü tabi kii ama maalesef bisey yapamıyoruz
Koskoca iki tane oğlu var neden onların çalıştirmiyorda sadece kızını çalışıyor
Çok saçma gerçekten yaa
Yarın öbür gün o kızın akli başına geldiğinde çok pişman olucak - +1 yıl
Birlikte bakarız annene diyordum, gerekirse yanımızda kalabilir ne bilim ya ben kasmazdım öyle kendi annemi sever gibi severdim , oğlu birtane bir kızı bir oğlu var zaten.
Ben gerçekten bilmiyorum belki'de kız arkadaşım bahane etmiştir ayrılmak için böyle bir yalana başvurmuştur. Günün sonunda mutlu edebilmek için ekmek getirebilmek için elimden geleni yaparım , yapıyorumda en azından vicdanım rahat 😊🙏 - +1 yıl
Bak ne güzel düşünmüşsün annesini yanina almayi düşünebilmek bile bisey en azından senin gibi düşünen yani çok yok
Kız arkadaşın bahane edip ayrılmak isteseydi emin ol geri aramazdı seni
Ah bir de o anneler değer bilse hepsi bir değil tabi - +1 yıl
Benim canım çok yandı bu yüzden , ayrıldıktan sonra sanki bir kızla konuşmaya başlamışım gibi durumlar attığım halde arıyor birde.
Gerçekten benim karakterimi çok iyi biliyor diye düşünüyorum.
Geçti bolu pazarı sür eşeğini niğdeye artık 😊
Bahane etti sonrada pişman oldu belki bilinmez artık , ya da gerçekten annesinden dolayı. - +1 yıl
Ileride İkiniz de çok pişman olacaksınız senin için demiyorum ama sen geri dönmediğin için o da aramadığı için arasa da bir şeyler olmadığı için falan işte
Tabii ki kalp acısı
Kalp yanması gibi hiçbir şeye benzemiyor
O öyle bir yanıyor ki nasıl soğutacağına şaşırıyorsun
Neden önyargılı olmuş ki annesi seni bir tanışıp bir görseydi beğenmezse deseydi ayrıl diye
En azından bir gör bir konuş değil mi yani yok
Görücü usulünde iken bile kıza ya da erkeğe ne diyorlar
En azından bir konuş vermezsen istemezsin ama yok Anneler öyle değil - +1 yıl
Çok Üzüldüm sizin adınıza ama
Keşke elimden gelen bir şey olsa
Annesi de ne bileyim ya
Bu kadar da insan taş kalpli mi olur abi ya
Atma saçını ya sakla
Ne bileyim arada bakarsın diyecemde
Çok zor olur senin içinde - +1 yıl
Teşekkür ederim düşünmeniz yeter , böyle konuşunca rahatlıyorum biraz biraz.
Şöyle söyleyeyim; kola şişesiyle zeytinyağ gönderirdim sebzemiz olurdu gönderirdim ne bileyim evlenmeden dahi düşünürdüm bu küçük şeyleri yani küçük şeyler ama hani ben sizi ailem gibi görüyorum demek değil mi?
Saçını geri göndersem saçma olur değil mi?
Bilemedim ya öncede ilişkim olmuştu anılarını kırıp atmıştım ama bu başka gerçekten hala seviyorum ama istemiyorum, atamam yakamam ne yapabilirim? - +1 yıl
Rica ederim ne demek ben böyle sıkıntılı zor durumda biri olunca ne bileyim bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamayınca da üzülüyorum
Yalnız şey düşünüyorum Acaba diyorum aileler araya girse diyeceğim de bu sefer daha çok kötü olur diye düşünüyorum bilmiyorum ya
Ben tabii ki bir şeyler vererek bir şeyler göndererek
Sen tarafını belli etmişsin ama annesi bunu anlamayacak kadar düşüncesiz
O zaman daha ne diyeyim bilemiyorum ki yani çok saçma geliyor ama evet öyle işte
Saçını da gönderme ya da atma ya pişman olacaksın - +1 yıl
Gerçekten aileler felan böyle şeylere hiç gerek yok zaten isteseydi kız arkadaşımla birlikte sırt sırta verir başarırdık ama o yanımda olmayı seçmedi ne yazık ki.
Önerileriniz sohbetiniz yetti emin olun dinlediniz beni çok teşekkür ederim.
Komik bir durum olur değil mi saçını göndermem 😊 - +1 yıl
Tabii Orası öyle isteseydi yanınızda dururdu
Yardımcı olabildiysem destek olabildiysem ne mutlu bana
Göndermeniz komik olmaz ama iyi de olacağını düşünmüyorum
Tabii siz bilirsiniz - +1 yıl
Ben bunu sanırım kötü hissederim
Rica ederim
Dert paylaştıkça azalır
Içinde tuttukça başkalarına anlatamadıkça daha kötü olursun - +1 yıl
Beni tamamen sildiğini artık istemediğini düşünüyorum
Ben böyle düşünüyorum ama o nasıl düşünür ben bilemem tabii - +1 yıl
Evet bence yeterli bir cevap ama çok üzülecek işte
Siz de aynı şekil gri yapsa Yani siz vazgeçmiş olsanız bu karşıdaki gönderse ne yapardınız şimdi diyeceksiniz ki ben vazgeçmem diyeceksiniz ama sonra bu değil - +1 yıl
Evet o yazacağınız not iyi olabilir ama kendine geleceğini düşünmüyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni merak edip takip ediyorsa belliki seni seviyor hala aklı sende bazı durumlar olurki severken ayrilmak zorunda kalırsın oda annesiyle senin aranda kalmış onu da anlamaya çalış onun için çok zor bir durum aynı şeyi yeğenimde yaşadı kıza annesi evde piskolojik baskı kuruyormus onunla konursan hakkımı helal etmem yok ölürsem sorumlusu sensin vss gibi kız anlatmis durumu ayrıldılar biraz kendinize zaman tanıyın eğer arada gerçek bir sevgi varsa emin asilamayacak hiç bir sorun olmaz yeter ki sevginizin arkasinda durun
07 Yorumla- +1 yıl
Ben sevgimin arkasındayım hiçbir kötülüğüm olmadı annesine , kızına karşı , İstanbul'da çalışır iken Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçip annesinin ilaçlarını aldım kargoyla gönderdim, memlekete geri döndüğümde yanına gidemediğim görüşemediğim zamanlar oldu sen çok değiştin İstanbul'a gidince dedi yani anlamıyorum hiç sevmesem annesi için çok büyük bir iyilik olmasa dahi bu iyiliği yaparmıyım?
- +1 yıl
Gülüm sende secmişsin belliki burada bunu sorma gereği duymuşsun sevmesen bunu yapmazdın zaten biraz dediğim gibi bekle o kızinda ne yaşadığını bilemezsin biraz zaman ver ona kafasını toplasın düşünsün o kıza da yazık
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin insallah 🙏
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏
+1 yılOrtada kalma korkusu sarmış olabilir. Bence her yerden engelle, ulaşmasına izin verme. Bitiren, kaçan oyken takip etmeye bakmaya devam etmesi anlamsız ‽
012 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldığımız günden bu yana sadece deprem olduğunda mesaj attım oda durumunu sormak için onun dışında aramam sormamda, ama hiç bir şey olmamış gibi arayıp (ses tonunda ki keyifte cabası ) hal hatır sorması felan, kalbini kırmak istemedim şimdiye kadar , sadece içimde kalan tek şey tekrar aradığında aklımda biriktirdiklerimi söyleyip beni birdaha arama demek istiyorum.
- +1 yıl
Deme. Çünkü aklında biriktirdiklerin kalp kırar. Sadece arama yazıp sil, engelle. Bir daha ulaşamasın. Gerekirse içinde kalsın tüm söylemek istediklerin ama ona söyleme bunları ona
- +1 yıl
Ya toprağa söyleyin, ya bitkiye. Ya da varsa bir evcil hayvanın ona söyley. İstersen de yaz bir kağıda aklına gelen ne varsa. Sonra da dediğin gibi yak. Hem içinde kalmaz hem de yanıp gitmiş olur.
- +1 yıl
Kalp kırmak en büyük günahlardan. Dinini bilmiyorum ama yapma. Yapabilirsen gönlünü al, kırdığın için özür dile. Çünkü "kalp kırmak, Kabe'yi 70 defa yıkmaktan daha büyük bir günahtır" ki Kabe müslümanların kıblesi, kalbidir..
- +1 yıl
Kırmadıysanız ne mutlu
- +1 yıl
Yüce Allah'a inancım var illaki fakat dinden bağımsız sadece saygı duyduğum için bir şey demedim ve biliyorum ki ayrılırken dahi nazik olduğumdan dolayı en ağır küfürü işitmiş gibi oldu bunu hissediyorum benim düşüncem tamda bu yüzden kıvranıyor. Eğer kırsaydım , küfür etseydim zorbalık yapsaydım iyi oldu böyle insandan tez zamanda kurtuldum diye dua edecekti.
- +1 yıl
Susmak, sabretmek her zaman daha iyidir. Bazen konuşup hakkını aramak gerekir. Ama bazı zamanlarda da susmak.. Ki sanıyorum ki bu da öyle zamanlardan. Zira kalp kırmanın kimseye bir getirisi olamaz
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMerak ederler
01 Yorumla- +1 yıl
Niye bitiriyor merak edecekse pişmanlık var galiba
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Son pişmanlık fayda etmez hiç takılma sevgiye engel yok her şerde bir hayır her hayırda da şer vardır bilemezsin oyuzden takılma
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılZoraki bir ayrılık olmuş unutamaz kolay kolay normal yani
07 Yorumla- +1 yıl
Korkak deme. Her kızın başına gelebilir bu. Zamanında benimde oldu bilirim o duyguyu. Bazı aileler öyle kaba oluyor.
- +1 yıl
İstese bırakmazdı eminim. Sadece ailesine karşı gelemedi. Senide çok iyi anlıyorum bi anda bitirdiği için sende yıkıldın ama o kızda kolay kolay vazgeçemicek hatta zamanla gizli devam edelim derse şaşırma.
- +1 yıl
İlişkiye gizli devam etmek isteyebilir ailesine söylemeden
Merak ediyor demekki annesi neden istemedi seni sebep ne
08 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence annesini bahane etmiş sonra pişman olmuş şimdi de merak ediyor ve senden adım bekliyor büyük ihtimalle
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenimde ex saçımı saklıyor
Cevap sahibi+1 yılBence hala seviyorsun
Cevap sahibi+1 yılAnılarınızın bir anlamı olmasaydı atardın
Cevap sahibi+1 yıl2 ay önce ayrıldık
Cevap sahibi+1 yıltavsiye istersen sana iyi gelmiyorsa, seni geliştirmşyorsa, ufkunu açmak yerine kapatıyorsa o insandan fazla bir şey bekleme
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle her anında yanında olmalı
Cevap sahibi+1 yılSaçma olur bence
Cevap sahibi+1 yılSaçımı niye gönderiyor derdim komik çünkü
+1 yılAyıp olmasın diye😅
03 Yorumla- +1 yıl
Yok yani seni red ettim ayip olmasin bari diye ben takip ediyorum.. hayrına😅
Seviyor hala
06 YorumlaAnnesi neden istemiyor?
05 YorumlaFazla düşünme oluruna bak sevgi bahanelerle olmaz.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTakıntı yapmıştır
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026