Sevgilimle yaşam tarzımız zihniyetimiz ailelerimiz çok farklı mutlu olabilir miyiz?

Yaşam tarzlarımız farklı kendisi namaz kılıyor ben kılmıyorum camiye gidiyor ben gitmiyorum benim ailem hep açık üstelik hristiyan var ateist var yurtdışında doğdum ingilizce biliyorum o burada doğmuş ingilizcesi yok ailesi sülalesi çevresi hepsi aşırı dinci annesine beni anlatmış annesinin ilk sorusu namaz kılıyor mu olmuş o da kılar zamanla nasip olursa demiş açık giymemi istemiyor ama beni açık beğendi ben böyleyim tamam dikkat edeceğim şeyler olacak ama mesela bana namaz kıl Kuran oku falan diyor sana namaz kılmayı öğreteyim diyor bilmem ne hep böyle yani tuttuğumuz parti farklı zihniyetimiz farklı birbirimizi nasıl sevdik bu şekilde onuda anlamadim ilgisini sevdim galiba. Napsam sizce geleceğimiz var mı? Ramazanı full tuttu ben iki gün zor dayandım sonra tutmadım oruç tut falan dedi ona anlaşamayız mutlu olamayız diye şüphelerimden bahsedince de namazini kilarsin açıkta giymezsin ne var ki falan diyor. Sorun olmaz yaparsan diyor. Ailesi falan ne bileyim ya. Bu ilişki zaman kaybı mi sizce?
Sevgilimle yaşam tarzımız zihniyetimiz ailelerimiz çok farklı mutlu olabilir miyiz?