Benimkinin takibinde 3000 kişi vardı, o takip etmiyordu ama onu ediyorlardı çoğu da sahte hesaplar, silmesini söyledim o da silmedi, hatta takipçilerm benim için önemli dedi😀 ben de ayrıldım, siz olsanız ayrılırmıydınız? sonuçta ben kimseyi kabul etmiyorum o da etmemeli?
Bana hiçbiryerden ulaşamıyor, geçen ortak kullandıgımız netflix hesabında bir profil açıp ismini “aslı seni çok özlüyorum” koymuş😀 ama çok geç artık kalbim kırıldı bi kere
Evimi bile değiştim😀 zaten kendisi de şu an başka şehirde çalışıyor, yakında da yurtdışına çıkıp gitcem, beni hiçbişekilde bulamaz artık gitsin takipçileriyle takılsın onlar benden önemli
Kayıptan kastım inşallah senin değerini bilen biri çıkar karşına üzülmene değil mutlu olmana sebep biri olur ☺️ yoksa insan hiç bi zaman kaybetmez senin bu neşeli halini kazandığın gibi
İkinci görüşmeye yetişemedim ve kendilerne yazdım gelemeyecem diye, birkaç gün sonra mesaj attım İstanbul dışındaydım yetişemedim diye ama cevap vermediler, şimdi ilanı tekrar açmışlar ben de cv yolladım, 4 defa incelemişler ama geri dönüş yapmadılar, ne yapayım sizce bu durumda?
İçini karartmak istemem ama bu kadar incelemeye göre bi dönüş yaparlardı bence bu güne kadar ama bi ihtimal de şu 4. Kere incelediklerine göre yoğun bi kıyaslama yapıyorlar belli ki bu da olumlu ihtimali artırır ☺️
Seni nasıl unutabilirler ki 😜o kişinin sen eğer yoğun bi başvuru alan iş bölümü değilse ya da büyük bi şirket değilse hatırlamış olma ihtimalleri yüksek tabi
Bugün ki üzüntün pazartesi günkü sevincine sebep olsun inşallah ama böyle üzgün emojiler atma bana ben seni neşeli biri olarak tanıdım öyle de kalmanı isterim güzellik ☺️☺️☺️
Messengerı aç Sol üstte 3 çizgi Ardından ayarlar simgesi En altta yasal bilgiler ve işlemler En alt satırda mesengerı dondur sekmesi çıkıyor Facebook hesabını donduruğun için ordan geliyor ekran Facebook u dondurmadan mesengerı dondurma imkanı olmuyormuş zaten
Dikkat dikkat Aslı isminde deli dolu neşeli bazen çok sinirli ama sürekli iyi niyetli bir arkadaşımız kaybolmuştur 😁 görenlerin görmezden gelmeleri ama yorumlarda haber vermeleri ilanen duyurulur ☺️☺️
Çünkü kendini çok yıpratıyorsun bu konuda senin için üzülüyorum ve burdan bişeyler yazmaktan başka da elimden bişey gelmiyor kendine bu kadar yüklenmesen artık
Evet büyük bi otomotiv, ilanın süresi bitti sora tekrar paylaştılar, benimki olumluydu işte çok begenmişlerdi, ama ikinci görüşmeye gidemediğim için sildiler beni alçaklarrr
Bilmiyorum ya hele bi gidip bakayım ne diyorlar, insan kaynakları müdüründen tekrar rica edcem diyor sizle görüşmesini bilmem ne canım, tabi diyemiyor beni yönetim kurulu arattı diye
her şey gönlünce olsun şakası bi yana hani biraz takılıyorum yemek ti falan diye de inşallah olur senin adına çok sevindim bugün ne sebeple olursa olsun aramış olmalarına
Ya bişi sorcam , insan kaynakları bana “siz şirket sahibine nerden yazdınız” falan diye sorarsa ne diyecem😬 şirket sahibine haddini aşıp söyleyemediği için muhtemelen bana sorcaklar
Artık iş durumu da gittiğine göre konuşacak pek bişey kalmadı sanırım Aslı başka konulara pek cevap vermeyi sevmiyorsun gibi kendine iyi bak her şey gönlünce olsun inşallah ☺️
Normalde niyetim komple hesabı silmek ama bi süre gerekirse uygulamayı silerim sadece hesap kalır belki geri dönmem sana anlatmam gereken şeyler olur ☺️
İş yerine bi çiçek göndermeyi düşünüyorum her kadın gibi çiçekleri çok seviyor ama yeni bi tanışma Faslı içerisindeyiz daha o yüzden çiçek olarak ne tercih etmeliyim sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karşılıklı anlayış gerektiren bi durum senin ona karıştığın şekilde o da sana müdahale etti mi hiç bu konuda
Benim 45 takipçim var hesabım da kapalı kimseyi kabul etmiyorum , ki 300den çok takip isteği var şu an profilimde
Senin dikkat ediyor olman doğru ve uyarmış olman da doğal sadece bu konuda o seni hiç uyardı ya da müdahale etti mi
Benim müdahele edilecek bir durumum yok ki
Haklısın tabi bu durumda ayrıldığın için üzüldüğün bi durum yoksa gerisi önemsiz
Bana hiçbiryerden ulaşamıyor, geçen ortak kullandıgımız netflix hesabında bir profil açıp ismini “aslı seni çok özlüyorum” koymuş😀 ama çok geç artık kalbim kırıldı bi kere
😁😁😁 son denediği taktik çok dahiyaneymiş ama ilerde ihtiyacım olursa bende kullanırım artık😂
Kırılan kalbin elbet bir gün tamir olur Aslı ☺️ memnun oldum bu arada
E hiçbiyerden ulaşamıyor, sosyal medyamı kapattım sildim, numaramı değiştim, nasıl ulaşacak 😀
Ailevi bi yakınlık yok muydu ama neticede yüzük durumu var diyorsun o şekilde de mi imkanı kalmadı
Evimi bile değiştim😀 zaten kendisi de şu an başka şehirde çalışıyor, yakında da yurtdışına çıkıp gitcem, beni hiçbişekilde bulamaz artık gitsin takipçileriyle takılsın onlar benden önemli
😂😂 sen bütün imkanları kapıları kapatmışsın ve halinden de memnunsun artık belli ki her şey gönlünce olsun
Ama 3000 takipçi bence bi sen etmez ☺️
Benden güzelini zaten bulamaz 🤣 ben ayrıldıkdan sonra inadına gitmiş facebookda da takip listesini açmış
Ucuzzz
Sana mesaj veriyo bak işte kimse yok dercesine 😁 ama geç anlamış en değerli hazinesini kaybettiğini
Yalnız bişey dikkatimi çekti yanlış anlamanı istemem her zaman böyle neşeli misindir? Böyle bi olayın üstüne herkes sen gibi olamaz da
Bilmem ilk birkaç gün sabah akşam agladım çok üzüldüm, sora kurtulmuşum diye düşümdüm neşelendim🤣🤣😢
😂😂😂😂 umarım hep böyle neşeli kalırsın gerçekten başarman güzel bişey ☺️ kurtulmaya gelince ama bilemedim kurtuldun mı kaybettin mi
Hayatına yeni gelen inşallah gideni arattırmaz sana ☺️
Ben niye kaybediyorum?-asıl o beni kaybetti
Kayıptan kastım inşallah senin değerini bilen biri çıkar karşına üzülmene değil mutlu olmana sebep biri olur ☺️ yoksa insan hiç bi zaman kaybetmez senin bu neşeli halini kazandığın gibi
Ama böyle yorumlarda devam etmek yerine başka bi alternatif yok mu acaba 😁😁
Pek hoşuna gitmedi sanırım yaptığım teklif☺️ neyse rahatsız etmeyim daha fazla iyi akşamlar
Yarın yaz bana konuşalım şimdi uyuyorum
Yorumdan mı geleyim yine yoksa mesaj atar mısın sen?
İyi geceler tatlı rüyalar
Günaydınlar nasılsın :)
Bunca saattir gelmedin
Akşam gelcem dur 🤣
İyi bari akşama sözü aldık artık😁 bekliyorum mesajını
Sana akşam ne zaman oluyordu yaa 😅😅😜
Xper seviyem mesaj atmaya müsait deilmiş😆
Eee şimdi ne yapacaz 😂 bende de aynı durum bide senin profilini bilmiyorum 😅
Başka platform mu denesek 😁
Yok iyi burası😬
Yorum da uzasın gitsin tabii😄 yok mu Telegram ya da fake hesabın 😅
Burdan da mı kaçtın yoksa 🤪
Geç buldum erken kaybettim belli ki bugün seni😁
Yok kız burdayım😬😬😬
Habersiz kaybolma böyle bi netflix hesabımız da yok ki ordan ulaşmaya çalışıyım 😅😅😜
Hahaha 🤣 bi iş görüşmem var da onu düşünüyorum napim diye
Hayır olsun ☺️ inşallah ne işi fikir verebileceğim bi durum varsa eğer
Anlatayım mı😬
Anlat da yorumda sürünmeden anlatabilsen keşke 😂 anlayacağım bişeyse tabii
Offff üşendim şu an🤣🤣🤣
İyi anlatma o zaman 😁😁 üşengeç gıcık inşallah hakkında hayırlısı olur ☺️
Soru paylaşmışdım dur kopyalayıp atayım sana 😀
İkinci görüşmeye yetişemedim ve kendilerne yazdım gelemeyecem diye, birkaç gün sonra mesaj attım İstanbul dışındaydım yetişemedim diye ama cevap vermediler, şimdi ilanı tekrar açmışlar ben de cv yolladım, 4 defa incelemişler ama geri dönüş yapmadılar, ne yapayım sizce bu durumda?
İşin gücün soru sormak yani senin de 😂😂😂
şu an yapabileceğin de pek bişey yok aslında onlar artık bi dönüş yapmalılar bence ısrarcı olsan da pek bi etki etmez gibi çünkü ☺️
Pazartesi dönüşmyapcaklar mı sence 😬
İçini karartmak istemem ama bu kadar incelemeye göre bi dönüş yaparlardı bence bu güne kadar ama bi ihtimal de şu 4. Kere incelediklerine göre yoğun bi kıyaslama yapıyorlar belli ki bu da olumlu ihtimali artırır ☺️
Beni hatırladılar mı acaba 😬
Seni nasıl unutabilirler ki 😜o kişinin sen eğer yoğun bi başvuru alan iş bölümü değilse ya da büyük bi şirket değilse hatırlamış olma ihtimalleri yüksek tabi
20 kişi başvuru yapmış şimdilik bakalım😬
O zaman hatırlamışlardır ve muhtemelen sen olduğun için değil kriterleri en uygun kişiyi bulmak istedikleri için bu kadar incelemişlerdir
Ama gönlünü ferah tut ben seni bulduysam bu hayatta onlar da seni bulur kesin 😜😁
Umarım bana uğurlu gelirsin de beni ararlar tekrar😬
İnşallah ☺️☺️ senin için iyi olmasını bütün samimiyetimle isterim yani
Aminnnnn😭❤️
Bugün ki üzüntün pazartesi günkü sevincine sebep olsun inşallah ama böyle üzgün emojiler atma bana ben seni neşeli biri olarak tanıdım öyle de kalmanı isterim güzellik ☺️☺️☺️
Yine erkenden uyudun kaldın sanırım dün akşam ☺️☺️ günaydın bu arada
Benimki yazmışdı da kusura bakma geç uyudum daha yeni kalkıyorum
Facebooku dondurmuşum ama messengeri donduramıyorum bi türlü ordan bulmuş
Estağfurullah ne kusuru ☺️ habersiz gitmezdin normalde de onun için ben bi yazıyım dedim ters bişey olmasın da
Netflix ten sonra başka bi yol daha keşfetmiş yani ama Messenger i dondurmanın bi yolu vardır bence yaa saçma bi durum olmuş
Varsa söyle yapayım
Messengeri komple silmek oluyor onu silersem de facebooku bi daha açamam yani kökünden silinmiş oluyor profil
Engelliycem olmadı
Yok bi link buldum da burdan iletemedim şimdi xper seviyesi yetmedi
Messenger uygulamasının kendinden dondurulma yakılıyor diye bi tarif vermişler de Facebook gibi ordan da dondurabiliyorsun
Sende varsa bi denesene messengerde , ben kaç aydır yapamıyorum
Baksana oluyor mu? oluyorsa sora tekrar açarsın
Tamam bi kontrol edeyim senin için
Teşekkür ederim😊
Gözün aydın
Dondura bildin mi?
Çabuk alamaları söyle bana🥹🥹
Buldum yolunu :) ama bunda bi teşekkürle kurtaramazsın söyleyim
Cihaz markası nedir kullandığın
İphone 12 pro max
Messengerı aç
Sol üstte 3 çizgi
Ardından ayarlar simgesi
En altta yasal bilgiler ve işlemler
En alt satırda mesengerı dondur sekmesi çıkıyor
Facebook hesabını donduruğun için ordan geliyor ekran Facebook u dondurmadan mesengerı dondurma imkanı olmuyormuş zaten
En son üçüncü taraf bildirimleri var
Dondurma şıkı yok
Nasıl yaa ben face i dondurdum sonra Messenger uygulama üzerinden dondurma ekranı geldi o şekilde
Face hesabını tekrar açıp sil baştan deneyebilir misin önce face yi dondurup sonra Messenger şeklinde?
Açmak istemiyorum face hesabımı🥹
Valla bende o şekilde ekran çıkmıştı başka türlü de nasıl olur bilmiyorum sende haklısın hesabı açmamak konusunda bişey diyemiyorum
şu an için istersen engelle o zaman da bi gece geç saatte falan hemen açar kapatırsın hesabı anlık şekilde olmazsa
Görmek istemiyorsun hesabı belli anlıyorum seni senin yerine ben yapayım diyecem de o da şu an için olacak bişey değil tabiki 😔
Olmadı sanırım yine :(
Olmuyor , bitane şık çıkıyor o da facebooku tamamen siliyor yani bir daha geri dönüşü olmadan
Kusuruma bakma valla baktık denedim bende oluyordu sende nasıl olmuyor anlamadım bi an heveslendirdim seni de bu şekilde özür dilerim
Sanırım olmadı hiç bi şekilde
Çözemedin sanırım Aslı?
Ters bişeyler yoktur umarım hiç sesin soluğun çıkmıyor :)
Messengeri dondura bildim nihayet❤️❤️😍
İyi bari hadi gözün aydın ☺️ nasıl oldu peki
Yok yok bundan sonda ben sadece haftaiçi yorum yazıyım bari :)
Benimki yazmış, sen diyor benden takipçilermi silmemi istiyorsun ama ben turizmciyim silemem
Benim çevrem geniş
Yine nerden bulmuş ki seni yazmış?
Benim haddime değil ama naçizane turizmci olması her turistle takipleşmesi mi gerekli?
Defolsun gitsin ya takipçilerini benden çok seven birine benim hayatımda yer yok
Elbette ki karar senin tabi kafa yapına uymadığı sürece ters olan bişeyi zorlamanın anlamı yok
Bişey sorabilir miyim?
Sor tabi ki
Nişanlına olan sinirini tepkini bana niye yapıyorsun yaaa😂😂😂 bi an ben korktum bu ne böyle
Nişanlını falan tanımıyorum ya da onun takipçilerinden biri değilim ben 😁
Böyle söylememe kızmadın umarım aksine seni kızdırmak için değil biraz şakayla gülmen için söylemiştim
Bizim güzellik yine kayboldu
Kusura bakma böyle rahatsız ediyorum belli ama
Nabıyosun nasılsın görüşmeyeli ☺️
İyim sen nasılsın? Şirketi izliyorum acaba arayacaklar mı diye 😬
Ama aramıyorlar😡😡😡
İyim bende teşekkür ederim
Yaa şirketi bende soracaktım sayende benimde aklımda 😁 ama 1 Mayıs diye bugün bi haber gelmez diye sormadım
Şirketi aradım gizliden açtılar, bugün cvlere de bakmışlar
Cv de tekrar inceleme yapılmış mı peki? ya da hala başvuru yaptığın pozisyon aktif mi
Ama bilmiyorum ki bugün bayram mı bütün şirketlere?
Sen manyaksın yaa 😂😂😂😂 şirketi gizliden arayıp sormak nedir 😁
Pozisyon aktif ve şirket inceliyor cvleri
Büyük bi çoğunluğu izinliydi bugün devlet dairesi olsun özel sektör olsun
Bu kadar uzadıysa madem olacaktır inşallah ☺️ benim ümidim var seni kabul edecekler
Bu arada hangi branş bölüm için başvuru yapmıştın
Resepsiyon için başvurdum , bugün özel yerler açık ama bildiğim kadarıyla, en azından bugün girio cvler incelemişler diye görünüyor
Resepsiyon durumu ayrı da en azından iş yeri sahipleri falan gelmemiştir çoğunda tahminim onay işlemi yapılmaz o yüzden bence
Ama sen o güzel kalbini ferah tut seni kabul edecekler
Yaaa nerden biliyorsun medyummusun yoksa😬😬
6. Hissime güveniyorum diyelim ☺️ içimden gelen o olumlu sözler bunu söylüyor 😁
Hem belki bu kadar söyleyim işe alındığın zamanda maaşında bi yemek ısmarlarsın güzellik 😄😄
Bukadar eminsin yani😬ikinci görüşmeye gitmedim ama alcaklar işe öyle mi😬😬
Bence öyle ama sen de bu kadar sorgulayınca bi an şüphe ettim hislerimden 😜😜😁
En fazla bi yemek ısmarlayacaksın yani işe alınınca niye bu kadar şüphe ettirdin ki beni 😁
Yarını bekleyip göreceğiz😬
Öncelikle günaydın güzellik ☺️ inşallah bugün hayırlı güzel bir haber bekliyorum senden ☺️
Aramadılar 😡😡😡
Dur daha yaa sinirlenme hemen gün yeni başladı ararlar daha
Dua et 😡😡😡
Sen bi sakin olsana güzellik gönlüm de duam da seninle ama biraz sabır bu kadar sinirlenme hemen
Sen her zaman böyle misindir
Haber yok daha 😡😡😡
Biraz sakinleş ne bu sinir böyle sende yaa niye böyle yapıyorsun sen
Bazen cevap da vermiyorsun tekrar yazmaya korkuyorum senin bu sinirinden ☺️
Elbet güzel bi haber gelecektir
Var mı bi haber Aslı
Hayır öngörülerin çıkmadı🥲
Özür dilerim 😔😔😔 öngörülerim yüzünden belki bende biraz fazla umutlandırdım seni üzülmene sebep olmak istemezdim
Sen nasılsın peki şu an iyice moralin de bozulmuştur
Bok gibi😁😁
Yaa böyle deme ama üzülüyorum zaten seni daha fazla umutlandırdım diye
Bu aşkın katili sensin😀😀😀😀
😁😁😁 yaa çok fenasın sen gerçekten
Ama kendimle gurur duydum şimdi 2 güne kalmadan aşkı yaşatıp katili olmak her yiğidin harcı değildir 😅
O değil de xper seviyen yükselmedi mi hala kaldık böyle yorumlarda 😁
Dikkat dikkat Aslı isminde deli dolu neşeli bazen çok sinirli ama sürekli iyi niyetli bir arkadaşımız kaybolmuştur 😁 görenlerin görmezden gelmeleri ama yorumlarda haber vermeleri ilanen duyurulur ☺️☺️
Kayıp var aranıyor
Aslı nasılsın iyi misin hiç gelmiyorsun artık 🤔🤔
Ne başvurundan ne de senden bi haber gelmez oldu
Haber yok çok sinirliyim ve hayal kırıklıgına ugradım
Ama bu kadar takılmasan mı artık yaşadığın hayal kırıklığı gerçekten büyük sıkıntı tabi bunda benim de payım var 😔😔
Çünkü kendini çok yıpratıyorsun bu konuda senin için üzülüyorum ve burdan bişeyler yazmaktan başka da elimden bişey gelmiyor kendine bu kadar yüklenmesen artık
Başvuru ekranı kapanmış mı peki
Hayır ya hergün inceliyorlar
Kaç tane başvuru yapılmış ki görebiliyor musun
26 adet
Bi resepsiyon için bu kadar gün inceleyip seçememişler hala
Çok büyük bi şirket falan mı
Evet büyük bi otomotiv, ilanın süresi bitti sora tekrar paylaştılar, benimki olumluydu işte çok begenmişlerdi, ama ikinci görüşmeye gidemediğim için sildiler beni alçaklarrr
Ama hala inceliyorlar diyorsun bence pekte sildiklerini sanmıyorum ama
Bide şu var ki hakkında hayırlısıysa olsun bu iş senin
Ve tekrar bi görüşme talebinde bulunamıyor musun sen
Ben insan kaynaklarına mail attım işte
Bana cevap vermediler
Muhtemelen 2ci görüşmeye gitmediğim için
Günaydın
2. Görüşmeye gitmediğinden değil bence de yani sırf ona takılsalardı zaten senim cv ni tekrar tekrar incelemezlerdi
Bunlar bence ne aradığını bile bilmiyorlar
Hergün inceliyorlar ilanı, arkadaş madem bulamadınız beni çağırsanıza ya
Bende onu anlamadım ya zaten 26 tane başvurudan bi karar vermek niye bu kadar zor böylesine bi süreçte
Sanki mekatronik mühendisi seçiyorlar 😅
Aslı’yı akın gitsin yani gerçekten
Diyorum işte 2ci görüşmeye gitmemem onlar için olumsuz oldu, sildiler beni
Onlar için olumsuz olup seni silmiş olsalar niye her gün yine incelesinler cv yi ve bu zamana kadar birini kabul etmesinler
Aradılaaaaar
Başardıııım😬😬😬
Hadi gözün aydın valla senin adına çok sevindim ☺️☺️
Yeni işin hayırlı olsun ☺️
O kadar umutlandırmam boşa gitmedi demekki dimi Aslı 😁😁 hislerime güvenin boşa çıkmadı
Naptım biliyormusun? şirketin sahibibine sosyal medyadan mesaj attım, durumu anlattım, yani bi nevi insan kaynakları elemanını sattım😬😬😬
İnsan kaynakları çok ya bana karşı😬😬
Yaa senden valla korkulur varya 😁😁😁
Ama helal olsun iyi yapmışsın iyi olmuş
Ee iş başı ne zaman şimdi peki
Daha şirketin sahibiyle görüşcem bu görüşmede, ama var ya insan kaynakları nasıl sinirliydi bana nasıl nefretle konuşuyordu bi bilsen😬😬
Böyle durumda gayet doğal sinirleri ama yapacak bişeyleri yok sen iyi yerden bağlamışsın 😁😁
Bi an önce başla da bi yemek ısmarlarsın artık 😅😅 bu kadar stresini senle beraber bende çektim bu işin bi yemeği hallettim herhalde
Offf nasıl başa çıkacam ben bu yılanlarla ya yardım et şimdiden strese girdim ha, arkamdan bin tane iş çevirip kovdururlar bunlar beni
Hiç bişey yapamazlar sen güçlü birisin bunun da ğstesinden gelirsin
Hem zaten sen işini layıkıyla yapacağın için vazgeçilmez biri olacaksın o durumda da kimse arkandan bi iş çeviremez
Bana güven biliyorsun güvenmelerin boşa çıkmaz 😁😁
Ben zaten yönetim kurulunun kişisel asistanı olcagım için bana kimse bişi yapamaz demi😌😌😌
Eee daha ne olacak ki o zaman sana kim ne yapabilsin bu şekilde işin iyi
Şimdi görüşme falan ne zaman yazılacak peki belli mi
Pazartesi saat 4de çağırdılar işte başıma ne gelcek acaba
Hiç bi sorun olmaz senin başın gelecek en kötü şey benim zaten 😅😅
Gayet olumlu güzel bi şekilde geçer görüşme
Yeter ki bu sefer sen kendini iyi ayarla geç kalma
Şimdiden herkes nefret ediyor benden şirkette 😬 sence şirket sahibi benim mesajımı okuyup mu arattı?
Çünki ben dün mesaj attım bugün insan kaynakları beni aradı😆
Mesajda ne yazdın ki sen
Ve insan kaynakları seni aradığın da tavırları nasıldı
Kimse nefret etmez senden sen bu neşeli tavrınla herkesle anlaşırsın zaten
Dedim ben gelemedim görüşmeye sora insan kaynaklarına yazdım ama bana geri dönüş yapılmadı, lütfen bu durumla tekrar ilgilenirmisiniz?
Gayet makul bişey yazmışsın yani bunda kötü veya ters bi durum yok eğer ki senin mesajına istinaden bile aradılarsa
İnsan kaynakları onu şikayet ettiğim için sinirliydi bilemiyorum🤣
Ama iyi yaptım? o da insan gibi olumsuz da olsa cevap verip geri dönüş yapsaydı canım
boş ver her şey olacağına varır doğal olarak sen halkını aradın gerekeni yaptın bekleyip görelim artık ne olacağını
Valla sen bu yaptığın delilikten sonra 😅 insan kaynakları falan farketmez sen hepsinin üstesinden gelirsin
Ama bişey soracam müsaden varsa
Sor tabiki😬
Bu iş olursa bi uğurum var sayılacak mı acaba?😂😂😂😜 birde bu yorumlardan ne zaman kurtulacaz acaba 😜
Bir dedim ama iki sordum
İnşallah insan kaynakları gibi sende beni görmezden gelmezsin şimdi 😂😂
Valla bilmiyorum ki dün bi arkadaş da teveccüh namazı kılmış benim için😬
Hmm benim şansım kalmadı yani o zaman 😁
Ben o kadarını yapamamıştım tabii
Bilmiyorum ya hele bi gidip bakayım ne diyorlar, insan kaynakları müdüründen tekrar rica edcem diyor sizle görüşmesini bilmem ne canım, tabi diyemiyor beni yönetim kurulu arattı diye
Hayırlısı bakalım yaa uzun süre bekledin umut ettin inşallah halkında hayırlısıyla olur bu iş baya uğraştın çünkü
her şey gönlünce olsun şakası bi yana hani biraz takılıyorum yemek ti falan diye de inşallah olur senin adına çok sevindim bugün ne sebeple olursa olsun aramış olmalarına
Umarım, çok köklü bir firma çünki, tek kötü yanı sözleşme imzalatacak olmaları ve uzun süre çalışmak zorunda olcak olmam
Ha bir de iş arkadaşlarının kıl olmadı
Kıl olması🤣
İş arkadaşları önemli değil bence sen rahat bi şekilde uyum sağlarsın sağlamasan bile kendi işini yapıp geçeceksin fazla takılma bence ona
Bütün samimiyetimle duam yani inşallah olur senin adına sevinirim gerçekten ☺️
Evet ya ben iş yerindeki arkadaşlıklara çok inanmıyorum zaten, en sağlamı işini yapıp evine gelmen
Aynen öyle arkadaşlık bile gerekse sen bunu gayet rahat şekilde başarırsın yani burdan tanıdığımla bile seni anlayışlı makul bi insansın çünkü
Evet iyi bi insanım sadece sinirlendiğimde süpürgeme biniyorum o kadar 😬😬
İyi insan olduğun doğru ama sinirli halini görmedik inşallah da görmeyiz tatlı Cadı 🧙♀️ 😜
Kızmadın dimi cadı dememe☺️
Cadı diyince kaçtın yani
Yok ya arkdaşla kedi sevmeye gittim😬😬
Kedi sevmeye derken nereye gittiniz akşam akşam 😅
Tatlı cadı diyordum kedi kız çıktın sende 😜
Bugün kedi sevmedim ya elim ayagım titriyor narkotik bagımlıları gibi😬
😂😂😂 o nasıl bi hastalık böyle yaa gerçekten bu kadar düşkün müsün kedilere
Günaydın 🐈 ☺️
Tabi yaa aradılar ya gelmezsin artık 😁
Kaçakkkk iyi geceler 😜😜
Yine kedi mi seviyorsun
Pazartesine hazırlanıyom😬
Yuhh artık yaa😁😁😁 biraz geç kalmadın mı yaa hazırlanmak için
Şunun şurasında 2 gün kalmış nasıl yetişeceksin
Ya bişi sorcam , insan kaynakları bana “siz şirket sahibine nerden yazdınız” falan diye sorarsa ne diyecem😬 şirket sahibine haddini aşıp söyleyemediği için muhtemelen bana sorcaklar
Açıkça söyleyeceksin size yazdım aradım ama bi dönüş alamadım o yüzden şirket sahibine yazdım konuyla ilgileniyor olduğunu düşünerek diyeceksin
En iyisi doğruyu söylemek ama birazcık cümleleri yumuşatıp alttan alarak 😁
O an dikkat etmen gereken tek bişey var
tamam sana yazcam sonucu😬
Sonucu da bekleme ama yazmak için 😁😁😁
Sürekli bişeyler yazıp sadece iş konusu olunca cevap alabiliyorum
İş ten başka bi hayatın yok mu senin biraz muhabbet etsek acaba
Şu an bütün dikkatim iş üzerine, nasıl desem, benim için hayat bir gün, o da pazartesinden sonraki ilk gün🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bence bu kadar takılma bu konuya ama sen şimdiden böyle dersen inşallah olmaz olmasın da ama ters bi sonuç çıkarsa kendini çok yıpratırsın o zaman
Artık şu instanı mı olur numaranı mı olur birini versen de hem şu yorumlardan kurtulsak hem de birbirimizi görmüş olsak ne olur acaba 😅😅😅
Yarın büyük gün 😬
Yaa ben sana ne deyim ki
Şu iş durumu da olmasa aklına gelmeyecem belli ki benim üzerimden totem mi yapıyorsun nedir 😁
Çıkar çıkmaz ilk sana yazcam😬😬
Saati kaç tı
Hadi inşallah bakalım hayırlısıyla olur yaa zaten sen kadar bende merak ediyorum
Saat 4de görüşme
Tamamdır unutmazsam bende yazarı durumu sorarım zaten
Evden falan kaçta çıkman gerekiyor ona göre hatırlatma yapıyım ben sana saatleri yanına alman gereken bişeyler falan varsa söyle de
3de çıkarım herhalde ya sen de dua et bana 😬
Tamam 3 gibi hatırlatma mesajı atarım sana duam seninle inşallah olur şu iş hayırlısıyla
Günaydın güzellik bugün büyük gün şimdiden hazırlanmaya başla
Uyandım bile 😬
İyiii hazırlanmaya başla şimdiden
Saatin yanaşıyor Aslı
Ben görüşmeye girdim çıktım bile erken gitmişdim🤣
Oooo eee sonuç ne peki haber de vermiyorsun
Resepsiyon artı insan kaynakları asistanı beraber görev yapacakmışım ama maaş 9 bin tl 🤣🤣🤣🤣 çok komik
O ne yaa öyle o zaman niye bi branş arasın ki insan zaten asgari ücret 8.5 iken
Ama tabi karar senin düşüncen nedir
canım bunlar ya , neden tecrübesiz aradıkları şimdi belli oldu, az para vermek için
Senin kararın ne peki
Gitmiycem tabi ki, resmen köle arıyorlar ya, bir de mercedes yani düşün
Ohooo eee o zaman şimdi ne yapacaz
Başka işlere bakcam napim🥲
Hakkında hayırlısı bakalım öyleys e
Ama şimdi bu iş durumu da iptal olduğuna göre artık senden hiç cevap ta alamam dimi?
Of ya bıktım artık ya bu şirketlerin eşşek gibi çalıştırıp asgari ücret vere bilecegi eleman aramalarından🥲🥲🥲
Belli bi branş ve tecrübe olmayınca böyle oluyor doğal olarak senin normalde eğitim falan var mıydı peki
Ben yüksek lisans mezunuyum işletme yönetimi
Direk branşa göre de bakınca iş tecrübeye dayanıyor dimi
Artık iş durumu da gittiğine göre konuşacak pek bişey kalmadı sanırım Aslı başka konulara pek cevap vermeyi sevmiyorsun gibi kendine iyi bak her şey gönlünce olsun inşallah ☺️
Ne istiyorsan sor🤣
Bunca zaman sordum da hiç cevap alamadım ki 😁
Kusura bakma ya bu komşular taktı bana sürekli misafir çağırıyorlar o yüzden cevap yazamıyorum 😬
Bu gidişle o zaman işten önce eşi bulursun sen 😁
Hiç uğraşma istersen misafirlerle falan direk ben Geliyim sana
Eş ne alaka ya? komşularım kadın, anneyle kızı😁
Komşular taktı sürekli misafir çağırıyorlar diyince görücü getiriyorlar sandım 😁
Şu instanı versene artık yaa olmaz mı
İnstam yok ki kapalı herşeyim😬
Burdan başka bişey yok mu 😅 illa numarana mı talip oluyum
Yüzsüzlük edip 😁 numara dedim yine kaçtı bizimki 😅😅
Behlül kaçar😬
Behlül kaçsın ama Aslı kaçmasın 😅😅
Ne var yani seni görmek istediysem ☺️☺️
Kaçakkk😁😁 Nabıyosun
Komşudayım😬😬
Bitmedi mi hala 😁
Yok be buranın müdavimi olduk🤣🤣🤣
Yaşlı tontiş bi teyze var çokkk tatlıı
Ne iyi yaaa anca geziyorsun zaten
Nabıyon nasılsın kaçak
İyi seni sormalı😬
İyim bend e
Hiç yazmıyorsun ben bari yazıyım dedim
Yine komşunda mısın yoksa
Evet nerden bildin😬😬
Ordan hiç çıkmadığın için olabilir mi
Yaa seni sıkmıyorum dimi böyle
Ay napim ya bırakmıyorlar zaten baya kilo aldım burada yiyip içmekden🤣🤣
Kaç kilo oldun öyle 😁
68🥲🥲🥲
Boy neydi senin
1.76
Bazı sorularımı söylediklerimi neden atlıyorsun acaba?
Bu boyla bu kilo gayet normal bence sen kilo aldım diyorsun
Ben 58dim🥲🥲
Üzülme bu kadar zayıflarsın yine ve bence abartın da yoktur senin
Güzellik sen yaşıyor musun yaa😅
Spordan geldim🤣🤣
Ooo ne iyi yaa
Dur yazcam sana akşamüst tamam mı
Hadi bakalım öyle olsun
Geldim😬
Valla şaşırttın beni yaa 😅😅 hiç ümidim yoktu geleceğine
Haha😄 komşular bugün çağırmadı beni küstüm onlara
Hımm onlara küsüp gidecek yerin kalmayınca da bana geldin 😁 boşta kalan zamanı değerlendirmeye
Tamam öyle düşünüyorsan bir daha yazmam iyi akşamlar
Yaa öyle mi demek istedim ben ama
Yazmandan mutlu oluyorum ufak bi şaka yapıyım dedim yani alınma hemen bu kadar
Ters bi niyetle yazmadım özür dilerim seni kırmak değil di amacım Aslı
Özür dilerim ama Aslı lütfen yapma böyle 🥹🥹
Anlaşılan tamamen susacaksın artık neyse iyi akşamlar o zaman
Aslı gel ama hadi yapma böyle
Seni kaybettim mi şimdi ben ama
İyi akşamlar Aslı
Hala küsmüyüz
İyi akşamlar Aslı bu kadar gün sonra bi cevap verir misin artık 🤔 bi şans versen de devam etsek gelişme var mı iş durumlarında
Ne istiyorsun?
Biraz seni merak ettim halini hatrını soruyum istedim hemde yaptığım yanlışı düzeltmek istiyorum
Ama rica ediyorum senden susma nolur Aslı ☺️
Ben sanki çıkarcı biriyim ve sadece boş oldugumda yazıyorum böyle bişi söyledin
Yaa valla öyle bi manada bulunmak istemedim ama yazdıklarım yanlış anlaşılır cinstendi haklısın özür dilerim
Ok
O konuyu hiç açmayacam sana canını sıkmamak için
Sen Nabıyosun nasılsın peki
İyim iş görüşmelerime gidip geliyorum ama sıkıldım artık bıktım
yok mu olumlu ni haber gelen güzel bi iş durumu
Eğer aciliyet durumun yoksa biraz ara versen olmaz mı bu görüşmelere biraz kendine zaman ayırsan dinlensen
Öyle yapcam zaten bu ay ve Haziran spora gitcem sora başvuru yaparım tekrar
En iyisi olur senin için yani biraz kendini kafanı toplarsın
Spora o az biraz fazla kiloların için mi başlayacaksın yoksa sağlık için mi
Yok ya öyle kafamı meşkul etmek için, belki gelcek ay da dansa yazılırız arkadaşla 🙂
Kafanın doluluğu neden ki böyle bu kadar olmazdın bence sen
Canını sıkan moralini bozan bişeyler mi var acaba?
En son gidip evin yanında lokantada garsonluğa başlıycam
O kadar da yüklenme kendine ama şu piyasa bi toparlansın illa ki düzgün bi iş bulunur yani
Peki senden bişey rica edebilir miyim ☺️
Et
Acaba artık bi fake hesap açabilir misin Instagram da ☺️☺️
Açamam
Özel değilse neden diye sorsam
Bana öyle bi iyilik yapsan ordan devam etsek en azından konuşmaya senin sesini duymaya seni görmeye bi imkanım olsa ☺️
Hem bak hiç takipçin de olmaz 😁
Yüne tontiş teyzelerdesin herhalde
Evet 😬
Kınamız var da ne giycegmi düşünüyoruz
Hayırlı olsun kim evleniyor da senin kıyafeti düşünüyorsunuz
Benim arkadaşımın kınası var , o yüzden spora yazıldım biraz şekle gireyim😬😬
Şekle ihtiyacın olduğunu sanmıyorum ama 🤔☺️☺️ hayırlı olsun darısı sana oldun inşallah ☺️
İyi akşamlar güzellik nasılsın ne var ne yok
İyi sen nasılsın
İyiyim teşekkürler
Trendyoldan ağırlıklara bakıyorum ben de komşudayım bu arada 🤣
Komşuda olmadığın bi gün var mı senin yaa😅😅😅 ne ağırlığı şimdi de
Yani işte spor için, kolları falan sıkılaştırmak için
Hmm 😁 biraz fazla önemsiyorsun gibi sen bu sporu
Ee kona kıyafetini seçebildiniz mi bari
Seçtim göndereyim mi bak😬
Linki kopyladım ama gönderemedim
Bakıyım isterdim de burdan bazı şeyler kasıtlı işte ☺️
Mesaja ya da instaya geçelim diye boşuna mı o kadar dil döktüm ben sana 😁😁
Gelmedin yine 🤔
Güzellik memleketine geldim bu ne yağmur böyle yaa ☺️😅
Sana geldim ama yoksun
Sen İstanbul'da degilmiydin ki
Yok bursadayım normalde ben isranbula gelmiştim
Niye iş için mi?
Malzeme almak için gelmiştim
Cevap verseydin bide kahveni içmeye uğrardım
Komşudayim yine ya sinirlerim bozuldu artim benim ya
Noldu hayırdır niye sinirlerin bozuldu
Ya bütün gün çağiriyorlar yedirip içiriyorlar kilo aldim yaa spora gitmemin de bi anlami kalmadi kilo aldıkça sinirlerim bozuluyor artik
Öyle düşünme yaaa
Seni çok seviyorlar demekki işte
Güzellik nasılsın sana bilet söyleyecem
bir şey söyleyecem de
İyim sen? güldür güldür izliyom evde 🤣
İyim bende oturuyorum evde
İzle bakalım
Ben bundan sonra olmayacam da sana da haber veriyim istedim
Niye
Hesabı kapatacam açıkçası
Bi güzel niyete başladık da umarım hayırlısıysa burada bulunmam da doğru olmaz
Kız arkadaş buldun sana hesabını kapattırıyor demi😬😬
Yok daha o bilmiyor bunu kullandığımı da
Ben kendim kapatmayı düşündüm doğru olmaz çünkü
Hmm peki kendine iyi bak özlüycem seni arkadaşım
İyi birisin iyi ki karşılaşmışım seninle belki başka şekilde tanışırız yine eğer seni kırdıysam üzdüysem de tekrar özür dilerim kendine iyi bak
Yanlış yere yazmışsın ama olsun teşekkür ederim anlayışın için hayatta hep mutlu ol inşallah
Kapatmakdan vazgeçersen arada yaz ama konuşalım
Normalde niyetim komple hesabı silmek ama bi süre gerekirse uygulamayı silerim sadece hesap kalır belki geri dönmem sana anlatmam gereken şeyler olur ☺️
Herzaman beklerm
Teşekkür ederim görüşürüz
Aslı sana bişey sormam lazım daha gitmemişken bana bi kaç taktik ver yardımcı ol bari 😅
Sor 🤪
İş yerine bi çiçek göndermeyi düşünüyorum her kadın gibi çiçekleri çok seviyor ama yeni bi tanışma Faslı içerisindeyiz daha o yüzden çiçek olarak ne tercih etmeliyim sence
Bi sefer kısa bi görüşmemiz oldu yüz yüze de tanışma evresindeyiz fazla da abartılı iddialı bişey olmasın diyorum fikrin nedir
Çiçekden daha önemlisi üstüne yazacagın nottur 😬
Çiçekte de notda da bi yardımcı ol artık arkadaşına 😅😅
Eee ne diyorsun peki
Şöyle yaz, “Kadınlar aşık olduklarınd akıllanır erkeklerse aklını kaybedermiş, sen bende akıl bırakmadın” 😜😜😜
Yok artık iyi ki çok iddialı bişey olmasın dedim yani sende 😅
Senden de bi yardım istedik yani arkadaşım 😁 sustun kaldın böyle hemen
İyi akşamlar Aslı nasılsın
İyi sen
İyi bende
Nerelere kayboldun yaa yoksun kaç gündür bide yardım istemişken
Uyuyorum bütün gün , noldu sen göndermedin mi daha çiçek?
Senden bi yardım gelecek diye bekliyordum ama bugün gönderdim ☺️
Hasta falan değilsin dimi
Bilmiyorum çok halsizim
Ne yazdın nota
Hayırdır bi hastaneye falan gitmedin mi
Papatya göndermiştim bir papatya bırakıyorum gülüşüne sen her zaman gül diye :) yazdım 😁
Biraz ergence ama güzel🤣🤣
Sadeliği severim o da seviyor birde dedim ya daha yeni aşırı iddialı şeylere gerek yok şimdilik 😅
Arkadaşlıktan diğer evreye geçme aşamasındayız daha 😅
Bu arada istek atan sen misin
İstek attım mesaj atsana bana
Xper seviyesi yeterli gelmiyor ki
Yoksa hemen atacam
Bende de yeterli değil işte
Bi türlü tamamlayamadık ki xper i burada da o sıkıntı böyle
burada takılı kaldık biz böyle 😅
Takibi kabul eder misin bide öyle deneyim internette öyle oluyor yazmışlarda
Kabul ettim
Yine xper dedi yaa ufff
Sen bana instadan yaz en iyisi, ozlusozler2945