Örnegin bir erkek üzerinde kesici bir alet taşıyorsa endişe duymalı mıyız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO zaman polise sürekli silah taşıyor askerleri silah taşıyor Ne bileyim belki de silah taşıyor onlardan da onlardan da korkalım enişte duyalım bu Kadınlarda da aynı yani bu saç mı değil mi sence Ama tehdit eden birisi varsa sonra o insanlar bellidir insan ya sen 40 yaşına kadar bunu çözemediysen abla senin problemin var gerçekten bir an önce destek al yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır kesici alet taşıyorsa tehlikeli değildir :) Bu biraz göreceli bir durum. Mesela ben kamp işlerini ve gezmeyi severim. Direk kampa gidiyorsam çok fonksiyonlu pantolonumda kamp bıçağı olur. Onu normal hayatta birçok yere götürmem. Ancak şehir hayatında da kampa yönelik pantolon kullandığım için bazen bazı daha küçük kesici aletleri özel çeplerde unuttuğum oluyor. Bazen de yanımda taşıyorum. Ama ne kavgaya karışırım nede ulu ora çıkarırım. Birde çantamda taşıdığım küçük bir çok fonksiyonlu bıçağım var ki aslında büyük sayılır. Ne bileyim bir şey çıkıyor ve kullandığım zamanlar oluyor. Ama çoğu kişi bunu bilmez. Yani Aslına bakarsanız bunu sorgulamak yerine karşınızdakinin kişiliğinden bunu anlarsınız. Mesela herkes hemen hemen trafikte sinirlenir. Böyle durumlarda nasıl tepki veriyor. Olay büyüdü mü geri çekiliyor mu? ki geri çekilmek aslında kavga etmekten daha büyük cesaret isteyen bir şeydir. O sinirle sabırlı davranıyorsa size karşı çok daha fazla dikkatli olacaktır. Mesela söz verdiğinde sözünde duruyormu. Unutursa tepkisi nasıl oluyor. bunu telafi ediyor mu? Etrafındaki arkadaşları nasıl. Size güven veriyor mu? Bunun gibi şeylere bakarsanız daha çok bilgi sahibi olursunuz.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ve detaylı bir açıklama.. çok teşekkür ederim 😊
Bir erkeğin tehlikeli olduğunu asla anlayamadığın durumlar olur. Mesela kendimden örnek vereyim. Ben çok sessiz, sakin ve kibar birisi görünüyorum dışa karşı ama karşılaştığım tartışmalar da ve kavgalar da asla ve asla alttan almam ve fiziksel kavgadan kaçmam. Bunun sinyalini kimse göremiyor ve bilemiyor mesela.
Verdiğin örneğe gelecek olursak bir erkek üzerinde kesici bir alet taşıyorsa endişe duymalı mıyız? demişsin siz kadınlar endişe duymalısınız çünkü onlar erkek değiller. Bunlar siz kadınlara verilen sinyallerdir. İşte bak ben erkeğim belalıyım haa cinsinden.
Yaptığım görev dolayısıyla çok üzeri dolu insanla karşılaştım hiç birisinde geri atmadım ve hepsinin de yüreği hayat kadınlarından bile daha ucuz...
18 Yorumla- +1 yıl
Efendi birisi aslında ama işte tereddüt ettim.. tuhaf geldi bana
- +1 yıl
Bu tamamen yanında ki kadınlara ben serseriyim imajı vermek. Arizona kertenkeleliği yani :D
- +1 yıl
😊.
- +1 yıl
bir tahmin de bulunayım mı
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
bu bahsettiğin erkeğin yaşı senden küçük dimi?
- +1 yıl
Hayır.. ama çok ergence davranmis değil mi
- +1 yıl
Hem de çok ergen davranmış resmen 17 yaşında ki veletler gibi. Yanın da olgun bir kadın olunca nasıl davranması gerektiğini bilmeyen birisi muhtemelen gösteriş budalası. Ondan sana yar olmaz güzelim yani. Net konuşmayı severim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence size karşı çok dengesiz davranması olabilir, ya da yanında kesici alet taşıyorsa aynı şekilde tehlikelidir. yani kendini savunmak için olabilir ama düşük bir ihtimal bunu kimse bilemez güven de olmaz, Erkek, küçük bir şeyden bile hızlı bir şekilde öfkeleniyor veya şiddetli öfke patlamaları yaşıyorsa, bu da bir uyarı işareti olabilir. Erkek, sınırlarınızı aştığında veya kişisel alanınıza girdiğinde bu da bir uyarı işaret olabilir.
32 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir açıklama sağol Barış 👍
- +1 yıl
Teşekkürler abla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSilahlar erkeği özellikle tehlikeli yapmaz, kadıni daha tehlikeli yapar ama erkeğe çok fazla tehlike modu katmaz. Çünkü yapısı geregi belindeki silahta, yoldan bulduğu sopa da aynı işlev için kullanılacak. Erkeği tehlikeli yapan duygularının kullanılması, değer verdiği şeylerin veya kişilerin zarar görmesi, emeğinin hiç edilmesidir. Bunlar haricinde silahlı olması veya olmaması anlam ifade etmez. Normal bir erkek birisine zarar vermişse genelde canı yanmıştır. Dediklerim anormal erkekler için geçerli değildir.
118 Yorumla- +1 yıl
Peki normal yani serseri olmayan bir erkek üzerinde kesici alet taşıyorsa bunu nasıl yorumlamak gerekir..
Cevap sahibi+1 yılBelki hasmı vardır. Belki daha önce darp edilmiş olabilir. Gidiş geliş güzergahı sıkıntılı olabilir. Yaşı da buna erken olabiliyor. Eskiler bıçak taşımayı sever.
Cevap sahibi+1 yılEtken diyecektim telefon erken yapmış.
- +1 yıl
Düşmanı olan birisi... düşündürür beni açıkçası
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSes kaydı attım anlatmak için ama inşallah sorun olmaz
- +1 yıl
ikinci defa görüşmeyi doğru bulmuyorum sağol yinede..
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım. Görüşme?
- +1 yıl
O kişiyle ikinci defa görüşmeyi düşünmüyorum.. bu arada gecen ki soruma da ses kaydı atmıştın değil mi.. aynı ses.. neden gizlisin ki?
Cevap sahibi+1 yılBir an acaba ben bir şey mi dedim diye düşündüm. Evet bendim Alışkanlık, gizli sorarım gizli cevap veririm. Böylesi daha rahat.
- +1 yıl
Peki..
Cevap sahibi+1 yılHatta bir konuda mesaj atmak istemiştim. Pek bakmıyorsun sanırım.
- +1 yıl
Aslında evet bakmıyorum çok nadir.. neyle ilgiliydi
Cevap sahibi+1 yılşu an aklımda değil, biraz zor birgün yaşadım kafam kendime yar değil.
- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılİlk eda tansiyon problemi yaşadım sanırım. Ağır ve ani birşeydi. Toparlanıyorum
- +1 yıl
Yüksek tansiyon mu..
Çok geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekürler. şu an ne olduğunu bilmiyorum. Tuzlu ayran içtim soğuk suyla yüzümü yıkadım. şu an iyiyim önemli olan bu benim için
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bir erkek, gücünü taş, sopa, silah gibi şeylerden alıyorsa, öyle acizlerden, en başta uzak durduğunuzda sıkıntı çıkmaz ama zaruri haller sıkıntı olabilir. Karşınızdaki bir adam değil, bir erkek değil, hatta insan bile olmayabilir. Büyük ihtimalle o, olası bir canavar.
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.. korktum zaten.. çok haklısın
- +1 yıl
Hayır efendi biri aslında.. buluştuk.. ne yolu..
- +1 yıl
Ay bütün korkuttun şimdi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir erkeğin kesici alet taşıyor olması onun tehlikeli olduğu anlamına gelmez. Bir erkek zarar vermek isterse çay kaşığı bile onun için yeterli olabilir.
Tehlikeli bir erkeği tanımak istiyorsan, onunla vakit geçirmelisin onunla kötüyken sana davranışları kendisini belli eder, uzaktan kimseyi tanıyamazsınız.14 Yorumla- +1 yıl
Ama taşımasıni doğru bulmuyorum yinede..
- +1 yıl
Düşünmesi gerekirdi yanıma gelirken..
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Hayır kesici alet taşıması tehlikeli olduğunu göstermiyor, erkek adam sonuçta, belki biriyle kavga etti, arkası kollayarak geziyor sokakta, aynı durum benimde başıma gelmişti, dövdüğüm kişi tekin birisi değildi sonrasında denk gelsek karşıma 20 kişi çıkabilirdi, ya da ben görmeden arkamdan bıçaklayabilirdi mesela bir dönem, ben yine de bir şey taşımadım yanımda, kendime çok güveniyorum o ayrı, herkeste olmaz o.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet normal. birisinin taşımaması gerekir
- +1 yıl
Normal canım yine, diyorum ya abartılacak bir şey değil, siz asıl hal ve hareketlerinden, konuşmalardan falan anlamalısınız. Benim mesela tanıdık bi abi vardı diksiyonu aşırı düzgün, çok kibar konuşuyordu ama ben o adamın hayatımda tanıdığım en büyük psikopat olduğunu anlamıştım, duruşundan, bakışından vs. Biraz insanları da tanımanız gerekiyor, içgüdüsel bir şey belki de bu söylediğim.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAilevi hikaye anlatıyorsa, ajiatsyon yapıyorsa yaşadığı zorluklardan bahsediyorsa %100 göz boyama çabası hiç şaşmaz 😂 bana güven diyorsa evlilik muhabbeti açıyorsa ilk günlerden kaç ardına bakmadan büyük bir şr... fsizle karşı karşıyasın demektir bu😂
11 Yorumla- +1 yıl
😅👍. Sağol canım
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılKasap olsa dahi yanında bıçak taşımaz insan. Şu halde bıçak taşıyan bir insanla ne işiniz olabilir ki? Ha çakı niyetine arada doğa kampçılığı yapıyor hobisi varsa olur. Bunun harici olmaaaaaaazzzzzzzzz sıkıntılıııııııııııı. Efendi erkekler varken gidip gidip sinek gibi b. ka yapışmayın azıcık aklınızı başınıza alın yahu. Allah kadın milletine bu aklı eksik mi verdi ki hiç kullanmıyorsunuz!
11 Yorumla- +1 yıl
Ama efendi birisi.. yanılttı beni.. yani hiç beklemezdim dediğiniz bir tip disardan bakınca..
+1 yıltehlikeli erkek şunu yaparım bunu yaparım demez
onu yapar
bir şeyler taşıması kendisini de kesmesine neden olur bilemeyiz:)13 Yorumla- +1 yıl
Normalde hiç bir erkek taşımaz değil mi.. ilk defa karşılaştım..
- +1 yıl
yani
taşımaması daha elzem gibi sanırım psikolojisi iyi değil uzak durun - +1 yıl
👍.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeni tanıştığın halde aşırı hizli aşık rolü yapıyosa, ya da ölürüm biterim kölen olurum havalarına giriyosa kaç. Bilki iki haftaya kaymaz istediğini alamayınca terk eder seni.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👍
+1 yılÇok alkol, çok sigara kullanıyorsa, çok konuşuyorsa, kendinden çok bahsediyorsa, saçma sapan eski sevgililerinden söz ediyorsa, insanlara karşı keskin negatif tutumu varsa, bir çok şey daha.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok yerinde tespitler teşekkür ederim 👍
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Bir de agresif tavırları olan erkekler.
- +1 yıl
Çok konuşmak çoğu kızın hoşuna gidiyor ki?
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Zamanında çok taşıdım ama hiç kullanmadım. Savunma amaçlı taşınabilir ama alkole düşkünlüğü varsa, uyuşturucu kullanıyorsa işte bu grup tehlikelidir. Her haltı yapma potansiyelleri vardır
15 Yorumla- +1 yıl
Ama bir kadınla buluşmaya giderken de insan yanına almaz ki.
- +1 yıl
Hayır 😊 ama çok ergence değil mi
- +1 yıl
Öyle sanırım..
+1 yılkısıtlayıcı aşırııııı kıskançsa korkarım netice bu kadın katili adamlar hep bu sebeple işliyor cinayetleri
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru .👍
Zerinde kesici delici areşli silah taşımasıyla anlaşılmazki. Onu askerler polislerde satışıyo o zaman onlarda tehlikeli 😒
12 Yorumla- +1 yıl
Kolluk kuvvetlerinin hadi mesleği taşımak zorundalar.. ama normal birisi bir kadınla buluşmaya giderken de üzerinde kesici alet taşımaz ki
Bıçaklara düşkün biri olabilir. Bir çeşit hobi ya da koleksiyoner olabilir. İşi gereği taşıyo olabilir. Hemen kötüye yormamak lazım.
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl meslektekiler taşır ki.
- +1 yıl
Hiçbiri değil..
+1 yılTehlikeli olan bir çok durum var. Bazıları belli bile olmuyor. Yani anca kolayları görebilirsin. Diğerlerini artık şansa bırakacaksın.
11 Yorumla- +1 yıl
Kolay görünenleri sormuştum.. kimi zaman onları da kabul etmek istemiyoruz da..
+1 yılSilah, kesici alet taşıması tehlikeli ilişki yaşasan yarın bi gün bi kavgada seni vurur 😬
11 Yorumla- +1 yıl
Korktum zaten aynen.. sağol
+1 yılKaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir adam tehlikelidir.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👍
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Kendine güveni yok demek. Ya da bir travması olabilir. Ateş olsa cirmi kadar yer yakar.
12 Yorumla- +1 yıl
Yanindakileri korumak için taşıyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa cinsellik ya da maddi durumum iyi değil der borc ister
13 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru canım.. sürekli cinsellikten konuşan bir erkeğin niyetinden endişe etmek gerekiyor..
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bıçak taşıyan erkek ya acizdir ya korkaktir kimse kusura bakmasin
12 Yorumla- +1 yıl
Anladım.. öyle sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Yanlıs tercihler yapmaya devammı. Uyusturucu kullanmasi tehlikeli oldugunu gosterir kumar oynamasıda
11 Yorumla- +1 yıl
Alnında yazmıyor öyle değil mi kimsenin.. nerden bilebilirim.. ki😊 ikiside yoktu..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖfkesini kontrol edemiyorsa bir erkek gerçekten tehlikelidir. Cezaevleri bir anlık öfkesine yenik düşen insanlarla dolu maalesef.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru..
+1 yılKadına yaklaşımı çok geleneksel olan sürekli aşağalayıcı tavır takınan erkek kadınlar için tehlikelidir. Çünkü istediği şey olmayınca şiddete başvurur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn ufak şeyde bile yalan söylemekten çekinmiyor, milletin arkasından sövüyorsa, bundan daha taklacı güvercin kuşu yoktur.. Uzak durulmalı..
İnsan omurgadan oluşur zira..
10 Yorumla
+1 yılUyuşturucu kullanıyor, vucudun da kesik ve morfin izleri varsa, 2-3 tane telefon tasıyorsa, genc yasta buyuk bir servet yaptıysa, kazandığı paranın kaynağını belırtemoyorsa tehlikelidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTaşıdığı ufak bir bıçak ise duyulmaz ama tehlikeli bir alet ise duyulur
16 Yorumla- +1 yıl
Ufagi.. büyüğü olmaz bana göre.. ikisi de aynı islevi görüyo sonuçta
- +1 yıl
Ya minik meyve bıçağı var soksa gidiklar 😊
- +1 yıl
😊.
- +1 yıl
Yani zaten hali tavrı belli eder insanin
- +1 yıl
Efendi birisi ama ben korktuktan sonra.. nasıl biri olduğunun bir önemi kalmadı
- +1 yıl
Haklısın 😊
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ever tehlikeli bu durum ve erkek çok kıskanç ise o sana mutsuzluk getirir ve seni hep üzer
23 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık seviyesini bi ayarda tutanina daha rastlamadık zaten..
- +1 yıl
👍.
+1 yılYalancı tutarsız bir dediğini diğerini tutmayandan uzak dur
10 Yorumla
+1 yılErkekler başlı başına tehlikeli Zaten illa bir şey taşımalarına gerek yoktur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Psikolojik ve ruhsal durumu, Bakışlarından anlarsın. Yok bıçak net bilgi bermez.
10 Yorumla
+1 yılHer zaman değil ama emanet taşıyan erkek korkusu için taşır ne zaman ne yapacagi belli olmaz her kadında farklı olduğu gibi her erkekte farklıdır mesela ben çok sakin ve Altan alan yapıya sahip olmama rağmen bazen hiç olmadık birseye kizabiliyorum peki bayanların tehlike sinyalleri nasıl olur veya senin nasil
00 Yorumla
+1 yılZaten nerede tehlikeli it kopuk var onları seversiniz. Bilmiyor musun nasıl özelliklere sahip olduklarını?
02 Yorumla- +1 yıl
Afedersin.. bundan sonra soracağım soruları senin onayından geçirip öyle sormalıyim.. değil mi
. Oldukça efendi biriydi.. üzerinde taşıdığı şey beni fazlasıyla ürküttü.. tabiki az buçuk bildiğim şeyler ama erkeklerin ve kızların genel kanısını da merak ettim açıkçası.. ilginç cevaplar da olabilirdi ya da farklı bir bakış açısıyla yorumlayan.. - +1 yıl
Sor veya sorma ama az çok biliyorsunuzdur nasıl özelliklere sahip olduklarını çünkü onlarla takılıyorsunuz genelde
+1 yılAynen. Silah ve kesici aletler bir tehlike sinyali. Kufurbaz olmasida oyle.
12 Yorumla- +1 yıl
. küfürlü konuşmayan efendi biri ama.. dediğin gibi normal biri kesici alet taşımaz..
- +1 yıl
Herkes ayni degilde. Genel olarka bir tehlike sinyali
+1 yılNefs uygunsuz ise tehlikeli, eğer nefsi müdafaa ise zaruri, gözleri kanlı ise yanına bile yaklaşma
16 Yorumla- +1 yıl
Efendi birisi.. yani serseri filan değil ama yinede korktum açıkçası
- +1 yıl
Maksat kendini veya seni korumaksa bilemem ama yine de temkin en büyük destekçin olur
- +1 yıl
İkinci defa görüşmem zaten..
- +1 yıl
İsabet olur 😊 kolluk kuvveti değilse kullanmayı bilmek gerekiyor. Ne demişler kılıç kuşananındır.
- +1 yıl
Sanmıyorum ya.. insan bir kadınla buluşmaya giderken.. üzerinde kesici bir şeyle gitmez..
- +1 yıl
O zaman sende kalkanlarını kullan
Prezervatif taşıyorsa
26 Yorumla- +1 yıl
😅.
- +1 yıl
Cüzdanlarina çaktırmadan bakmak gerekir 😅 sığıyor heryere kahrolası şey
- +1 yıl
😅 ay bu çok kötü..
+1 yılGözünün dışarda olması
11 Yorumla- +1 yıl
👍.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsizin anllattığınız tip gayet tehlikeli
11 Yorumla- +1 yıl
👍.
+1 yılhadi bakalım soruya gel ya 🤣
19 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
Zor soru yani her kafadan bir ses çıkar bu soruda şaşırtmacalı soru yani 🤣
- +1 yıl
Evet tuzak soru sorarım ben hep
- +1 yıl
tehlikeli kadınsınn bi ufak tırstım 😵💫
- +1 yıl
Erkekler daha tehlikeli..
- +1 yıl
yooo yooo sen çok tehlikeli gibisin
- +1 yıl
Allam ya nerden çıktı ki bu şimdi. insanlari kırmaktan bile çekinen biriyimdir aksine 🙄
- +1 yıl
bu konuyu özelde tartışabiliriz istersen 😂
- +1 yıl
Uyudun mu 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılO artık tehlıke değil
Esas tehlıke baskasında11 Yorumla- +1 yıl
Kimde
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. O tür insanları baştan sil
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzakdur öyle heriflerden hatun
11 Yorumla- +1 yıl
😊
Günümüz şartların da ne desem bilemedim
17 Yorumla- +1 yıl
Ne diyebilirsin peki.. tehlikeli biri mi
- +1 yıl
Serseri tipli birisi değil.. ama bir kızla buluşmaya giderken de taşır misin peki..
- +1 yıl
Karşındakinin ürkebilecegini düşünmek gerekiyo ama..
- +1 yıl
Ceketini çıkarıp asinca gördüm.. zaten çok bozuldu.. ama görmemezlikten gelmek istemedim açıkçası.. yani korktum.
+1 yılO kişiyle iletişimi kesmek zorundasın
17 Yorumla- +1 yıl
Seni korumak için diye savunma yapıyorsa peki..
- +1 yıl
Saçmalık.
- +1 yıl
İkinciye buluşursam yani korkumu yenip görürsem onu.. sizin saçmalık dediğinizi söylerim 😅
- +1 yıl
Bence yenisini bul
- +1 yıl
Eşya değil ki bu 😊 hemen olmuyo..
- +1 yıl
Öyle tabi ama böyle birisi de inan senin için güvenli ve sağlıklı değil. Ormanda kamp olsa bıçak lazım olur ama şehirde ne alaka :/
- +1 yıl
Aynen
+1 yılÖyle erkeklerden uzak dur Asuman
Çizerlerse kestaneyi yapamazsın pansuman02 Yorumla- +1 yıl
Biliyor musun .. üslubun hiç hoşuma gitmiyor. bil istedim
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Ben sadece seni ciddi bir şekilde uyarmak istedim senin için Sırf
+1 yılÖzü ve sözü aynı olmalı hemen iltifat etmemi. his olmadan iltifat olmaz bence
10 Yorumla
+1 yılYani bıçak falan taşıyorsa hem kendini savunmak için hem de gerekirse onu kullanmak için taşır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBıçak taşıyan erkek ödlektir
12 Yorumla- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Hihimmm
+1 yılAğzı iyi laf yapan erkek tehlikelidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTehlikesiz tek erkek babanızdır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılSinyallerden biri kesici alet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Evet kesici varsa tehlikelidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Duymalısın asuman
11 Yorumla- +1 yıl
Duydum evet..
+1 yılBurun çekiyorsa
14 Yorumla- +1 yıl
😊 anlamadım nasıl yani
- +1 yıl
Sürekli burun cekiyosa ve tukuruyosa alkol sigara ya da esrar kullaniyodur
- +1 yıl
İlk kez duydum bunu..
- +1 yıl
Erkekler bilir
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anlayamassi
12 Yorumla- +1 yıl
Ama yinede belli sinyalleri verirler diye düşünüyorum..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor.
16 Yorumla- +1 yıl
Ney zor
- +1 yıl
Anlamak
- +1 yıl
Belki eve giderken köpeklerden korktuğu için taşıyo. Da zaten hepimizin içinde canavar var bitane onu beslememek büyütmemek
- +1 yıl
Hayır cevabını aldığınızda içinizdeki canavarla tanışıyoruz zaten..
- +1 yıl
Birazda karşı tarafa bağlı. Kimi çok merhametliyi tehlikeliyede dönüştürebiliyo
- +1 yıl
Kimi de dışarıya çok tehlikeli ama eşine çok nazik olabilir
Sinyal gömdermesi gerekmez erkekse zaten tehlike
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle uzaklaşmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara icisi çatalı kullandığı el
13 Yorumla- +1 yıl
Sigara içmesi tehlikeli mi ki.. birde çatalı kullandığı el neden önemli
Cevap sahibi+1 yılDikkat çekmek içim size yazmıştım
Cevap sahibi+1 yılÖnceden çok konuştuk
+1 yılCok geniş olması
10 Yorumla
+1 yılTatlı dil.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kadınlar çok güzel kanıyor tatlı dilli erkeklere sjsjsjjs