Gercekten merak ediyorum cok soran olmustur ama 20 yaş alti cevap verebilirmi
Cevabın nedir?
Bakıyorumda cevaplara, pembelerin çoğu erkekler daha geç olgunlaşıyor o yüzden diyorlar.
Alakası yok...
Olgun erkek seviyoruz, olgun erkek seviyoruz diye diye dillerinde tüğ bitti. Ama hala olgun erkek ile bir beraberlik yaşayacak ciddiyetleri, saygıları yok çoğunun. Olgunluk derken yaşça olgunluktan, bedensel olgunluktan bahsetmiyorlar. Düşüncelerdeki olgunluktan, görmüşlükten, geçirmişlikten bahsediyorlar. Peki kaç tanesi olgun düşünceli aralarında? Kaç tanesi mantıklı düşünebiliyor? Kaç tanesi olgun bir insandaki davranışları taktir edebiliyor? Çoğu bunları yapamıyor.
Olgun bir insanla beraberlikleri çok uzun sürmüyor inan. Çünkü bu durumda yüzlerindeki yalancı maskeleri indiriyorlar, saygıya önem veriyorlar, ulu orta yerlerde saçmasapan şeyler yapamıyorlar.
Karşısındaki ota b*ka trip atsın, kendisine saygısız davransın, yeri geldiğinde aldatsın istiyor şimdikiler. Böyle istemiyoruz demeyin. Kaçınız acaba olgun bir insanla beraberlik yaşarken off bu kadar olgun düşünceler sıktı beni, ben biraz saçmalık istiyorum demediniz? Ve kaç taneniz aldatıltıktan sonra, erkek arkadaşınız size karşı haddini aştıktan sonra, sizi rezil ettikten sonra burada bitti lanet olsun diyebildiniz? Yine tıpış tıpış gelip buraya çok seviyorum, bana bunları yaptı, nasıl unutabilirim, nasıl yeniden beraber olabilirim diyorsunuz.
Yaşça büyükler kızlara daha olgun geliyor doğru. Ancak bunun sebebi farklılık, olgunluk değil. Olgun birine karşı hisler beslemeye başladığında bir kadın, bıktım tüm bu zırvalıklardan, laylaylomlardan diyor. Biraz saygıyı hak eden ve saygı veren insanlarla beraberlik yaşayayım diyor. Yaşça büyük olanlarında böyle olduğunu düşünerek atlıyor olaya.
Sonra üfff çok sıkıldım ben diyerek alıyor soluğu bir zübbenin yanında. Bu işler böyledir.
Durumu en güzel şu özetler; kadınlar doğal güzellikten bahseder hep. Doğal güzelliği olmalı kadının derler. Ama makyajdan asla vazgeçemezler. Tıpkı erkek olgun olsun diyip, olgun olmayanlara koştukları gibi.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen akıl yaşı sebeiyle olduğunu düşünürdüm ama toplumsal baskının ve boşanmış ailelerdeki çocuklarında bu durumları özellikle tercih ettiğini gözlemledim.
(Akıl yaşı derken kızlar 9-12 erkekler 12-15 yaşında ergenliğe girerler ortalama olarak. buda ortalama olarak kızlarla erkekler arasında akıl yaşı açısından 3 yıl farkın olması demektir. Yani aynı yaş olurlarsa kız daha olgun olmuş olurki buda evlilikte sorun yapar.)00 Yorumla
Bence karsısında kendisini anlayan erkek isterler hani birlikte oldugunda ona bisey katabilicek bir erkek ister bide bazıları söyle düsünür ben mi büyütücem onu yani hareketlerini herseyini olgun biri olsun o bana biseyler ögretsin diyede düsünebilir kendini olgun görüyodur karsısndakininde öyle olmasnı ister v. b gibi bir cok sey bence.
32 Yorumla
+1 yılcunku erkekler geç olgunlasır kızlar erkeklerın bılınclı olmasını meslegını elıne almıs kendı ayakları ustunde durmasını cok begenırler bende lısedeyken mudur yardımcımıza asıktım hafıf beyazlamıs saclarıyla cook karızmatık bır adamdı
013 Yorumla- +1 yıl
aynen ama aşk gıbı degıldı farklı bıseydı cok hoslanıyodum
- +1 yıl
okulda hıc bır derse gırmıyodu ki
- +1 yıl
hadı canım cıddımısın :D okulda hıc bır derse gırmeyen hocadan bna ders vermesını nasıl ıstıycem ayrıca hagı dersı anlatmasını ıstycem oyle dusunsenee :)
- +1 yıl
olmaaz işte cunku ben ımamhatıp lsesınde okuyodum kızlara beden muzık dersı yooktu fızıkten ne anlıycak ayrıcaa bıtek 12. sınıfta trafık dersımız vardı ona gırcektı ama hıc bır derse gırmedı cnku sınav olmamıstık
- +1 yıl
cokk karızmatıktı cok guzel bır gulusu vardı sevmedım ayrıca hoslandım etkılendım bır nevı zaten evlıydı yanı
- +1 yıl
sonunu bna baglıcagını bılıyodum sasırtmadın benı her neyse sevıyesı dusuk konusmalardan hoslanmaam hoşçakal
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
33Cevap
+1 yılTercih ettikleri erkeklerin çoğu düzenini kurmuştur maddi olsun manevi olsun olgunluğa erişmiştir işte ailemin karşısına çıkarabileceğim biri dedikleri erkeklerdir. mesela üniversite bitti arkadaşlarımın çoğu evlendi kendilerinden bikaç yaş büyük kişilerle benim sevgilim askerde benden bir yaş büyük gelip düzenini kurana kadar en az 2 yıl var. bence olaya bu şekilde bak.
20 Yorumlaeğer 2-3 büyükse erkek sorun yok olgun olddukları için diyebiliriz ama 10 yaş filan varsa para için diye düşünüyorum
55 YorumlaDaha olgunlar çünkü.. Sahipleniyorlar mesela. Korku yok içlerinde. İnsan kendini huzurlu güvende hissediyor ayrıca büyük insanlarla ilişkiler daha uzun sürüyor bu kanıtlanmış bir şey.. Baba gibi ama sevgili bundan güzel bir şey olamaz :)
13 Yorumla
+1 yılOlgun erkek anlayisliyidir. Kisitlamaz karismaz. Karsisindakini degistirmeye kalkmaz ve kendisinin karakteri oturmustur. Olgunlasmamis erkek gibi cileden cikartmaz. Uzun lafin kisasi huzur olgun erkekte.
11 Yorumla
+1 yılKIZLAR erken olgunlaşır diye bir kaide yok şu bilmem ne bilim adamları öyle dedi böyle dedi diyip durun gerizekalılar 17 yaşına gelipte askerlerle çıkan kızlar sikildikten sonra vekaletinizin kaybolduğunda ne kadar kötü birşey olduğunu anlarsınız anca gerizekalılar siz olgunlaşmamışsınız Benim niye sevgililerim hep benden büyük oluyor o zaman şimdiki sevgilim cezayirde 4 yaş büyük bir sene sonra evlenmeyi planlıyoruz AŞK DEMEK SAYGI-EDEP eğer erkek çocuğuna bakamıycaksa 4 binden az maaş alıyorsa evlenilmez.
10 YorumlaO yaşlarda evlenmek gibi sorumluluk almak gibi sertleri olmuyor gezelim tozalım cinsinden evlenmek istiyorum diyene bakıyorum cahil ceaareti oluyoo hayırdır evi sen bu halinlemi geçindircen gibisine bakıyorum daha maaşını ay sonuna kendine yetiremiyor :) kısacası 20 yaşındayım şu an 25 -26 yaşındaki erkekler daha olgun ve kendini bilen oluyor güven veriyorlar anladınmı güven veriyorlar ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılNe manâda birlikte olmak gezmek, eğlenmekmi ya da evlenmekmi hangi manâda demek istiyorsun bazıları hakarete varan yorumlar yapıyorlar normalide bayan ve erkeğin arasında biraz yaş farkı olmasıdır 6 7 gibi minimum 10 yaş, a kadar olabilir her şeyi para olarak görmeyin olgun erkek beğenen kadınları para avcısı gibi göstermeyin olgun erkek kadın, a nasıl yaklaşacağını bilir onun ruhuna hitaber.
00 Yorumla
+1 yılErkekler gec olgunlasiyor o yuzden. Yasitimiz olan erkeklerin gereksiz tripleri, kiskancliklari ve kavgalari oluyor. Ama yasca buyuk olanlar bazı seyleri yasamis, belli bir olgunluğa erismis oluyor. Tamam yas demek olgunluk demek degildir ancak yasanmisliklardan dolayi belki de, basit seylere takilmiyorlar bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılKızların erkeklere nazaran daha erken olgunlaştığı herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Yaşıtları erkekler henüz o yaşlarda yeterli düzeyde olgun olmadıklarından dolayı yaşça büyük olan kişilere eğilim gösterirler.. Erkek ve kadın arasındaki olgunluk yaşı 7 imiş , buda küçük bir dipnot olsun ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Sana kaç lazım
+1 yılacikcasi şu an benimle ayni yasta olan erkeklerin hicbiri olgun degil olgunluktan kastim ergenlikten cikamamis, yapi vucut olarak zayif celimsiz, kendine hayri yok kiza nasil sahip ciksin turunden he bir de bu yasta onune gelene asilmaya cok meraklilar hormonlarina karsi koyamiyorlar o yuzden
02 Yorumla- +1 yıl
okul bitti benim, cevredekilerden bahsediyorum
olgun erkek saha iyi cunki yasitlarim ilgimi cekmiyo benim coluk cocuk gibi davraniyolar
215 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. 21 yaşındayım 26 27 yaşında ki bayan bile etkileniyor düşüncelerimden vs. Belki kariyeriminde etkisi vardır. Olgunluk yaşta değidir. Kızlarımız sonra hamileyim napçam gibi konular açıyor. 28 30 yaşındaki biri 20 lik çıtırı skmek için çıkar bu kadar netim. Olgunluğu kullanarak kızları kaldırma ve kızların bu sürü psikolojisi oldukça bakireliğini kaybeden ve aldatılan çoook kız olmaya devam edecektir
10 Yorumla
+1 yılBence olgun buluyorlar bide kızlar şöyle düşünüyor gençler evliliğe sıcak bakmıyor büyük olunca evlilik düşünür diye düşünüyorlar
110 Yorumla- +1 yıl
Bende evlilik düşünmüyorum hele erkek olsaydım hic dusunmezdim
- +1 yıl
Evlenecek kadar hayatra guvenmem kimseye
- +1 yıl
Yoo benim birine ihtiyacım yok ki gezip yozup egleniyorum hayat güzel böyle
- +1 yıl
Iyi böyle ya
Çünkü daha yakın hissediyoruz en önemlisi bizi anlıycaklarını düşünüyoruz yani ben öyle düşünüyorum ayrıca erkekler geç olgunlaştığından azcık büyük olması gerekir. Peki neden genç erkekler olgun bayanları tercih eder? kendinden yaşca bayanla birlikte olmak isterler?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar erkeklere göre aha erken yaşta olgunlaşır bu biraz da yaşamışlıkla ilgilidir tabi ama genel olarak gözlemim bu kendimden biliyorum. 19 Yaşındaşım yaşıtlarımla konuştuğumda sanki karşımda 14-15 yaşlarında bir çocuk varmış hissi veriyo çoğu. 24-28 arası çok iyi anlaştığım insanlar var tabi hepsi arkadaşım birlikte olma kısmı yok ama tercih edecek olsam yine onlardan birini seçerdim ^^
00 Yorumla
+1 yılsimdi kadinlar erkeklerden daha erken olgunlasirlar. yani ayni yastaki bir kadin ve erkek arasinda kadin daha olgundur. kadin kendi olgunlugunda birini karsisinda gormek isteyeceginden dolayi da yasca kendinden buyuk bir erkege yonelir
04 Yorumla- +1 yıl
18
. - +1 yıl
:D güzel mazeret
kendinden yaşça büyük erkek isterler çünkü olgun hissetmek isterler , olgun hissetmiyorlar yani. - +1 yıl
kesinlikle @hayataynasnyansıması
+1 yılMalesef erkekler kadınlar kadar çabuk kurtulamıyor çocukluk psikolojisinden onun için olgun olanları tercih ediliyor. Olgun olsun karakteri oturmuş olsun hayatta ve iş yaşantısında belli bir tecrücesi olsun o adam tadından yenmez. Kıymet bilir sevgiliyi sadece seks objesi olarak görmez el üstünde tutar. Bu yaştan sonra birde çocuk mu avutalım düşüncesi yüzünden tercih edilirler...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye bagimli olarak yasamiyorlar kendi hayat duzenlerini kurmuş durumdalar. Ve artık abazalik dönemlerini geride birakmislar. Böyle insanla yaşanmaz da kimle yaşanır ailesine bağımlı olanla mi? Yaşım 18 yeni girdim hatta en takilacagim erkek 21 olmalı. En fazla 30
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl 30yaşında bir erkeğe sevgili gibi bakabilrsin adıyla seslenebilirsin ya ben utanırım böyle bir durumda abim olcak yaşta koca adam olmuş
Cevap sahibi+1 yılBunu zaten her kız kaldıramaz. Senin kaç yaşında hissettiginle alakali bir durum. Bana göre abi diye seslenmek en fazla saygıdan gelen bişey yaşla olan bişey değil. Soran senin neyi kastetdigini anlamadim bu arada?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatim mboyunca hic bir genc erkekten ya da yasitlarimdan hoslanmadim. hep olgunlara ilgim vardi. hayat tecrubeleri belki de ceken beni birde ne istedigini bilmisolduklari vs vs ( hepsi değil ama)
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kardes cevaplari bellii cunku buyukler olgun oluyorlar.. bence bunu dusunen coğu kizlarin kendileri cocuksu düşünceye sahip veya daha kendileri olgun degil.. kendilerini avutmaya calisiyorlar :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. tecrübe çünkü bence.. erkekler daha geç olgunlaşıyor benim yaşımdakilere bakıyorum hepsi çocuk gibi davranışları var :)
15 Yorumla
+1 yılOlgun erkeklerin onları daha iyi anlayabileceğini düşünürler ve zaten erkekler kizlardan daha sonra olgunlaşir
03 Yorumla- +1 yıl
Neden desin ki
+1 yılYaşlanilarak degil yaşayarak tecrube kazanilir. Zaman insanlari degil armutlari olgunlastirir dusuncesine sahibim. Yasamakta gerek yani
00 Yorumlaerkekler geç olgunlaşıyor ne saçma bir cümle hiç mi çocuk yaşta dünya yükünü sırtlananları görmediniz. işin açığı olgunlaşma karakter meselesidir. yaşamışlık meselesidir.
22 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap bu olmalı helal kardeşim kızların aklına girmişler yok genç olgunlaşıyor yok kızlar erken olgunlaşıyor 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılnerede var öyle birşey karşısına o çıkmıştır ondan birlikte olmuştur yoksa illa yaşı büyük olsun diye çaba göstermez rahat ol
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Şurada "olgun olmalı" diyen kızlara mesaj atsam çoğu "git işine amca" derler.. :D
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru söze ne denir?
Sen böyle bir sitede kaç kişiye olgunluğu anlatabilirsin ki?
Olgunluk bahane. Ağzı olan konuşuyor, çok şahane. Herkes olgun olsun diyor ancak olgun olsun diyenlerin birinin dahi olgun bir erkekle beraberlik yaşayabildiklerini görmedim şu ana kadar. Zaten olgun biriysen, olgun olsun olgun olsun demene gerek kalmaz. Şöyle bir süzersin, iki güzel muhabbet edersin, olgun insansa beraberliğe başlarsın... Ancak olgun olsun diyenlere bak şimdi, bardan çıktıklarında ilk gördükleri laylayloma offfff yerim bunuuuu der ve iş atarlar. Nerede olgunluk?
+1 yılValla olgunluk derim.. İşini gücünü eline almış oluyolar baba gibi oluyolar bence mis gibi :)
03 Yorumla- +1 yıl
yok be ne parası adam olsun adamm..
Ergenlerle uğraşılmıyor 21 yaşımıza geldik hala trip anasını satayım.
+1 yılDaha olgun oluyorlar çünkü. Baskın oluyorlar ilişkide
010 Yorumla- +1 yıl
18 ?
- +1 yıl
Baskından kastım cinsellik değil karakter.
- +1 yıl
Kendimle yaşıt kimseyle çıkmadim
- +1 yıl
Öh deve. En fazla benden 2 yaş büyük
- +1 yıl
Pardon o zaman :Dd
bence kızlar kendilerini olgun erkeklerin daha iyi anlıyabileceğine inanır ama tabi şuda var 20 yaşındaki bir kızla 40 yaşındaki bir adam ne kadar neyi paylaşabilirki o adam zaten hayatında çoğu şeyi yaşamış görmüştür ama o kız hala görmemiştir
01 YorumlaKarakteri kişiliği oturmamis hayata atilip para kazanmanin ne demek olduğunu bilmeyen kız çocuklarının bunu söylemesi olağan
10 YorumlaEvet erkekler geç olgunlaşıyor örneğin 20 yaşında bir bayanın 20 yasında bir erkekle evlenmesi pek mantıklı olmaz bayan her zaman daha olgundur. yaş aralığı sart..
00 Yorumlapara para para tabi olgunluk ta olabilir ama paradır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini kafaca ve yaşca büyütemiyenleri çocukca oyunları diyorum. Komedi gibiler çocuğun büyük birisinin yanında kendini rahat ve onun gibi hissetmesi, sonra niye kezban diyorlar diye söyleniyorlar. AĞIR KEZBAN durumu.
00 Yorumla
+1 yılBu olgun kişilerin nedense altlarında araba , ceplerinde para oluyor. Hiç çulsuz bir olgun erkekle takılan görmedim.
10 Yorumla
+1 yılbu yaşa geldim hala kendimden büyüklerle ilgileniyorum. olgun adam iyidir :))
03 Yorumla- +1 yıl
44 e girdim ben. 60 a dayanmışlar o civar falan bile olabiliyor benim için sıkıntı yok :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eeee kıza yön verecek koruyup kolayacak erkektir bayan değil her zaman iyidir bir iki yaş büyük olmak
00 YorumlaÇekici geliyorlar. 18-19 yaş çocukları gibi kadın gördüğünde "aha garı xD" demiyorlar. Bir de babasız büyüdüm. Baba yokluğunu dolduruyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolgun ve kır saçlı maço erkeklere bayılıyorum. haa birde esmer olacak
01 Yorumlaerkekler sağolsunlar çok çocuksu oldukları için olgunlaşamıyorlar bir türlü..
03 Yorumla
+1 yılErkekler kizlardan gec olgunlasiyor. Bana benden kucuk biri cocuk gibi geliyor oyuzden. Cocuk mu bakalim, yoksa? :)
00 Yorumlapara büyük adamlarda var yani olgun erkeklerde, bayanlarda erkeklerin olgunluklarını yani o yönünü seviyolar anlamıssındır
10 YorumlaYaşı büyük olan erkeklerin cebinde daha fazla para oluyor.
00 Yorumlabana hayatı öğreten biriyle olmak istiyorum düşüncesiyle kendinden büyük birlikte olanlar var.
03 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayım ama yorum yapacağım yinede Olgun erkek iyidir erkekler biraz geç olgunlaşıyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
Ben 22 yaşındayım benden yaşça büyük olmalı 32 sınır :)
çünkü erkekler daha geç ergenliğe girerler ve dolayısıyla daha geç olgunlaşırlar bu yüzden kızlar kendinden yaşça büyük erkeklerle birlikte olurlar.
02 Yorumlaolgun kişilerden hoşlanıyorlar. çocuk gibi davranın olmuyor onlara
00 Yorumla
+1 yılBen çocuksuyum o olgun olsunki dengeliyelim birbirimizi :)
08 Yorumla- +1 yıl
Yok ya max. 28 29 olabilir. d
- +1 yıl
Hayırlisi :)
- +1 yıl
Hih. Sen gel al beni yok oyle ayaga hizmet :)
- +1 yıl
Babam vermz ama o yok zaten abim var :) oda senden küçük.
Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Daha olgunlar çünkü ciddiler ama ben yasitlarimi tercih ediyorum
00 YorumlaÇünkü daha olgun oluyorlar ve artık kişilikleri oturmuş olduğu için karizmatik geliyorlar
00 Yorumla
+1 yılBen pozitif bakmıyorum bu duruma anlam da veremiyorum
00 Yorumla
+1 yılYaşı büyük olan erkeklerin daha çok olgun olduğu için olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Şöyle diyebilirim kızlar erkeklere göre daha erken olgunlaşırlar ama erkekler daha geç yaşta olgunlaştıkları için
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü para yaşını almş işini ilerletmiş kazmalardadır.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgerçek olan bu. hem yaşlı hem parasız adamı kimse almaz cnm.
Cevap sahibi+1 yılo zmn yaşına uygun 30-32 lik kart karılara bakıcaksn :)
Yaşıtlarını ergen buldukları için buyuklerın daha olgun olduğunu dusunduklerı ıcın olabılırmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük yaşındaki adamların olgun olduğunu sanarlar :)
10 YorumlaSimdikilerin cogu oyle kimisi parasina bakar kimisi olgun oldugu icin islevine olay bu bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşı büyük olunca şeyide büyük olur sanırlar ondan :D
00 YorumlaDaha sahiplenici.. Ne biliyim :)
03 YorumlaPara kardeşim tek sorun bu :D
00 Yorumla
+1 yıl20 yi gectim gidiyorum :/
020 Yorumla- +1 yıl
20. Yi gectim :)
- +1 yıl
;))
- +1 yıl
Kutupta olsan faydasi yok ;)
- +1 yıl
;)))
- +1 yıl
Bisey yok.
- +1 yıl
Soğuk mu? ;)
- +1 yıl
Hs ha ha cok komiksin.
- +1 yıl
Nerde soguk davrandim yahu benm tarzim bu
- +1 yıl
Sakami sandin :) isin espirisini anlamamissin sen.
- +1 yıl
Anladim :)
+1 yılGönül bu ne olacagı belli olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?