Ya kardesim yazdigin seylerle soylediklerin hep ters dusuyor.
Bir ozguveni olan birinin su zaman kadar biriyle cikmamasi mumkun degil nerdeyse.
Sosyalim diyorsun cok iyi dostluklarim var diyorsun biride kardesim sen cok yalnizsin sana sunu ayarliyak demedimi.
Diyelim demedi ne kadar tipsiz olsanda mutlaka bir hareketin vs. Ozelligin birinin ilgisini cekmemismidir sence.
Sen ozguguveni saglam bir degilsin dostum.
Aksine seni tatmin edecek cevaplarin pasine dusmussub neden mi?
Basit bu cevaplara gore sekil almaya calisacaksin.
Sordugun sorunun bas kahramani olmaya calisacaksin bir yalandan sorunun icindeki gercek olmaya calisacaksin.
Belkide basarili olacaksin ama asla kendin olamayacaksin...33 Yorumla
Soran+1 yılÜslubunun harikalığından dolayı EIC seçiyorum :) Şunları da ekliyim de diğerleri görsün.
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/.../...587471_n.jpg
scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/.../...248755173_o.jpg- +1 yıl
Goruyrz illaki
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bu çok iyiydi :D
- +1 yıl
Teşekkürler.
eğer istese birçok kız bulabilecekken kendi o kızların kendine uygun olmadıklarını düşünüyorsa ve bu nedenden dolayı biriyle çıkmadıysa sorun yok hatta tercih edilcek bir erkek konumuna geçer benim gözümde
ama hiçbir şekilde kimse tarafından tercih edilmediyse biraz zor çünkü böyle birisi ya çok asosyaldir, ya bayanlarla nasıl konuşacağını bilmeyen biridir16 Yorumla
Soran+1 yılNe asosyalim ne de kiminle nasıl konuşacağını bilmeyen birisiyim. Aksine kişilerle dostluklarım çok iyidir ve sağlam arkadaşlık, güven kurarım. Her ortamda konuşacak şeylerim vardır, herkes de beni dinleyip saygı duyar. Sadece kızlar bana tipsiz oldugum için erkek arkadaş gözüyle bakmıyor. Anlatamadıgım konu bu size.
Soran+1 yılŞu an benim hakkımda konuşuyoruz, ona göre bir şeyler yazmanı beklerim.
Soran+1 yıl
Soran+1 yılTesekkur ederim :) İstanbul da turist bir arkadasim Danimarkalı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de sevgilim olmadı daha önce de nedeni dış görünüş degil. tamam ilk izlenim için tip önemli. ama daha sonra devreye baska seyler giriyor. konuşma yeteneği gercekten cok önemli. bir kızla onun hoşuna gidecek tarzda iletişim kurman cidden önemli. ben tipsiz sayılacak birinden hoşlanmıştım. dış görünüş olarak hoş gelmiyordu ama elektrik almıştım mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma kısmında bir sıkıntım yok :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Açıkçası, tipsizsen şansın çok çok düşük.. Kızlar erkekte ilk olarak gözlere, gülüşe, boya, saçlara vs.. önem verirler, yani ilk olarak fiziksel anlamda seni bir şekilde çekici bulmalılar..
Fiziksel çekiciliğin yoksa çok nadir görülen konuşma yeteneği ve zekaya sahip olman gerek.. O da yüzde 1, her erkekte olmaz ve olmaması eksiklik değildir.
Bulduğun kız da maksimum 10 üzerinden 5 güzellikte olur zaten..11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. İlla benim gibi en tipsiz birisi olmalı. Şimdiden kendimi alıştırayım ve en tipsizi bulmaya çalışayım. Hayat ne garip.
Kardesim oyle insanlar gordumki Allah yaratmis boyle ornek vermek yanlis olur ama bildiğin maymun yaa igrenc bir tipi var giyinisi faln tam dayaklik p. zvk odununda biri bizm mahallede yanindaki kiz bebek gibi ama böyle daha cok var bak kabullenmiyorsun ama emin ol tipten daha baska eksik biseyin var cunku cok gordun senden kat kat tipsiz olup da kiz arkadassiz kalmayani adam camasir gibi degistiriyor kendini bir gözden geçir kardesim tip harici bir eksigin var kabullenmesende
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden hakaret ediyorsun?
Soran+1 yılİlk cümlelerin için söyledim
- +1 yıl
O cumlelerim hakaretten ziyade seni tatmin etmek icindi demek istediğim o derece insanlarin bile varsa demekki mesele tipte degil sorun baska bisey orsa onu kastettim tipsizim deyip kestirip atma tipten daha baska bir eksigin var emin ol ne adamlarin kiz arkadaslari var sana tavsiyem dans kursu dil kursu vs biyerlere gitmen bayanlarin bol oldugu yerlere girip arkadas edinmeye calis kız arkadaş bulamasan bile normal kiz arkadaslarinin sana bulmasini sagla ama kendini kız meraklisi gibi gosterme bol şans
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılaltta bir kıza güzellik göreceli kavram demeyin demişsin ama öyle değil gerçekten göreceli bişey.. evet biri yakısıklıysa herkese yakısıklı gelir doğru demekki o cok yakısıklı... mesela bizim okulda bir cocuk vardı onu gerçekten cok begenıyordum onun gibi yakısıklısı yok dıyordum ama arkadaslarım felan kımse begenmıyodu onu cıddı cddıı anlayacagn göreceli hem bence sen çirkin felan da değilsin hislerim kuvvetlidir benim
04 Yorumla
Soran+1 yılİlginçmiş hislerin :)
- +1 yıl
gerçekten öyle düşünüyorumm.. hem benim bir arkadasım var hem kısa boyludur hemde yüzü güzel değildir ancak o kadar bakımlı bır erkek kı kızlar onun hakkında cok tatlı felan dıyor üstelik sevgilin olmamasının sebebi kızlar değil senin özgüven eksıklıgın yahu herkes kendını begenır sen neden böylesin
Soran+1 yılÖzgüven konusunda hiçbir sıkıntım yok. Aksine tipsiz oldugumu bildiğim halde gidip bir kızla tanışabilirim ve gayet rahatımdır. Fakat sonuç olumsuz olur çünkü kız tipimden dolayı kaçar.
Soran+1 yıl
Sevgilisi olmaması kendi tercihiyse süper ama arayıpta bulamıyorsa sorun var
211 Yorumla
Soran+1 yılSorun tipimde diyorum zaten.
Soran+1 yılİyi
Soran+1 yılElimi kaldırmaya değmez :) Hayır be güzelim cevap yazmış olmak için yazdım.
Soran+1 yılSadece takılıyorum bunun nesi zoruna gitti? Bu arada güncellemeye fotoğraf koydum bakar mısın?
Soran+1 yılRüzgarda dağılmış. Şekli zaten öyle nasıl değiştireyim ya kısa ya uzun yapabilirim anca.
Soran+1 yıl
Kırmak istemiyorum seni ama tipsiz oldugun icin çıkmazdım yalan yok.
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum doğrusu. Yasayan benim çünkü. Bir de sıklarda cikarimi isaretlemisler. Ağlarken tebessüm ettim yine..
- +1 yıl
Sen önce kendi tipine bak Allahsız. İnsanı sırf çirkin diye eleştirmek kimin haddine. Sözde de Müslümansınız.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltamam yakışıklı olmayabilirsin ama şu hayatta ilginç olan birşey var ki, o da herşeyin tip olmadığı.. ama mutlaka düzenli gidilen kurs benzeri bir aktivite sözkonusu olmalı (bu işin olmazsa olmazı).. ilk anda seni beğenmeyenler zamanla konuşuyor tanıyor ve alışıyor.. alıştıktan sonra da tip kavramı anlamını yitiriyor.. o yakışıklı çocuklardan kazık yiyen bütün kızlar geride kalanlara yöneliyor ve bingooo :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
+1 yılİYİDE KARDEŞİM ÖZGÜVEN VARSA BİR ADAMDA SEVGİLİSİ OLMAMASI İMKANSIZ HER İNSANIN KENDİNE AİT Bİ GÜZELLİĞİ VARDIR HERKESİNDE MUTLAKA BİR ALICISI VARDIR ÇİRKİN TİPSİZ VS İNSAN YOKTUR BAKIMLI ya da BAKIMSIZ İNSAN VARDIR AYRICADA NASIL BAKARSAN ÖYLE GÖRÜRSÜN... NEYSE ÖNEMLİ OLAN ÖZGÜVEN ÖZGÜVEN VARSA HİÇBİR KONUDA SIKINTI YAŞAMAZSIN...
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
+1 yılOna teklif edilmişse ve o kabul etmediyse gerçek aşkını bekliyorsa o erkek ADAM ın dibidir ,
21 Yorumla
Soran+1 yılSadece 1 kişi gelmişti kabul etmemiştim başka gelen yok tipsizim diye zaten.
+1 yılBircpk kiza gore da iyi ldugunu dusunuyrlar kimseyle iliskisi olmayisi bana gore eksi cunku gozu daha acilmamis acildiginda son gaz devam eder fikrimce
012 Yorumla
Soran+1 yılAbaza falan değilim bu bu bir. 2. si kültürsüz bilgisiz falan da değilim nerede ne yapacağımı ve bir kıza nasıl davranacağımı çok iyi biliyorum. Bunları bilmek için illa birisiyle birlikte olmak gerekmiyor. Aslında bu soruyu sormamın nedeni insanların kendisinin farkında olup olmamasıydı. Kimse farkında değil ki çıkarım diyorlar. Şu tipim olmasaydı çevremden en az 100 kız olurdu bundan çok net eminim.
- +1 yıl
Abazasın mı dedim?
Soran+1 yılDedin demedim sadece belirtmek istedim.
Soran+1 yıl- +1 yıl
? Bune
Soran+1 yılbenim fotografım
- +1 yıl
Napayım ben bunu
Soran+1 yılGör diye koydum sorunlu musun?
- +1 yıl
Guncellemede zaten var goruyrz sorunluyum oldumu
Soran+1 yılGüncelleme yapınca bildirim mi geliyor?
- +1 yıl
Goruyoruz illaki
Soran+1 yılSorunun nedir anlamadım ki? Neden bu kadar takıldın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun tip değil kardeş, çene çene kızlara karşı çene yaptın mı senden güzeli yok tecrübeyle sabittir :)
13 Yorumla
Soran+1 yılO çene bende çok var kardeşim :)
Cevap sahibi+1 yılİletişim güçtür gerisini pek takma o zaman :)
Soran+1 yılTamam :)
La uşağum laz misun biraz saç baş duzelt buluruk saada pi sevguli da...
00 Yorumla
+1 yılTipsiz olduğu için çıkamıyorsa birşey demem, yakışıklı olduğu halde çıkmıyorsa helal olsun derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen.
+1 yıltipsiz sen anca tipsiz olanı çıkar usta
bak bana o kadar tipsizim ki tipsiz bile denk gelmiyo :D01 Yorumla
Soran+1 yılaynen hacı aynen öyle :)
+1 yılTipe önem vermiyorum bu bir.. ikincisi hic sevgilisi olmamış erkekle evlenirim bile ne güzel ilk ve son aşkı olmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam hic sansım yok.
Tipsiz ile çıkmam diye birşey yok, özgüveni olmayan biri ile çıkmazdım.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam ben dün senin yazdıklarını okudum ve sana yardım edicem.
05 Yorumla
Soran+1 yılDün ne yazdım?
Cevap sahibi+1 yılSenin diğer sorularını da okudum, şimdi gizliye almışsın galiba. Karşı cinsle iletişim problemini çözücem.
Soran+1 yılGel çöz..
Cevap sahibi+1 yılProfilini açmazsam çözemem arkadaşım. Beni takip edenler zaten kadın-erkek ilişkileri ile ilgili bana danışanlar.
Cevap sahibi+1 yılBana mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHele birde utanma duygusuna sahipse müze kaldıralım ☺️☺️☺️☺️ Çok az artık yok gibi
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet utangacım biraz. Ama hep öyle derler, yok kisilik karakter vs. Gercekten böyle olsaydı bu durumda olmazdım. Karaktere bakılmıyor demiyorum fakat tip kriteri çok çok daha önemli ve olmazsa olmaz.
Cevap sahibi+1 yılAynı fikirdeyim 😊 ben bu konuyla ilgili soru sormuştum burda. Anlamdım 22 yaşında mısın yoksa 30-35 mi ☺️☺️☺️
Soran+1 yıl22 yaşındayım. 30-35 değil.
Cevap sahibi+1 yılHerkes tiple bitmiyor. Bir erkek bir kızı önce konuşmasıyla sonra ahlakıyla etkiler. Tiple herşey değil. En azından ben böyle düşünüyorum.
Soran+1 yılOrası öyle fakat atladıgın konu kişinin tipi yoksa flört halinde tanıma konusuna girmiyor kimse. İlk olarak tipini uygun bulmalı sonra karakterini tanımalı. Zaten tip denen şey olmasaydı çevremde 100lerce kız olurdu çünkü benim gibi ahlaklı kendisini geliştirmiş bilgili kültürlü ve saygın mesleği olan birisini kesinlikle herkes isterdi. Kendimi övmek için söylemiyorum gerçekten durum böyle.
Cevap sahibi+1 yılKendine bir şans vermelisin. Benim bir çok kız arkadaşımın sevgilileri çok çirkin ve yaşca büyükler ahlak konusunda pek iyi sayılmazlar. Eğer sen gerçekten anlattığın gibi biriysen seni seven kişi kareterin ve ahlakının güzelliği sayesinde görünümüne konuşmalardan sonra tanıdıkça pek önem vermez!!!
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBaktım abarttığına karar verdim!
Cevap sahibi+1 yılSen hayatında çirkin görmemişsin 😊
Soran+1 yılgel tanisalim :(
+1 yılEvet o hic kimseyle cikmamis kişi benim. gelecek olan nasibin çok sansli :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSanırım kimse gelmeyecek :)
- +1 yıl
Yok gelecek ve çok sansli olacak. şimdiden onun mutluluğu için zamanimi harciyorum.
Soran+1 yılİnşallah :)
+1 yılBedenin bir önemi yok bedenin ici boş olduktan sonra...
06 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle derler..
- +1 yıl
Evet hep öyle derler.. Ama kimse bilmiyorki biz bu dünyaya başka insanları memnun etmek onları etkilemek icin gelmedik biz dünyaya kendi kimligimizi bulmak icin gönderildik ve ALLAH a kul olmak icin... gerisinin önemi yok bence.
Soran+1 yılKendi kimliğini gayet bulmuş birisiyim. Tek istediğim şey yanımda bana destek olan bir kız arkadaş görmek.
- +1 yıl
İnşallah bulrsun...
Soran+1 yılSanmam ama umarım :)
Soran+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşlığa bakınca bulunmaz hint kumaşı dicektim ki detayı görünce vazgeçtim b diyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum tesekkurler.
Kendine güvenmiyorsa çıkmam. Güveni olan bir insanın neden sevgili olmaz ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılKendime güvenim yerinde, zaten yorumları vs okusan görürsün. Tipi olmayınca istediği kızlar bakmıyor o erkeğe. Gidip de bakımsız bir kızla çıkacak halim de yok, kendimi denk göremiyorum. Ben tipsiz olsam da bakımlıyım.
- +1 yıl
Güzel kızlarla aynı kafadansın o zaman. Onlar tipsiz erkekle çıkmıyor sende bakımsız bir kızla çıkmıyorsun sanırım sırf bu konudan bile kaybedebilirsin. Önemli olan tip ya da bakım değil ki.. Ayrıca kendine bakan her kadın güzeldir. Önemli olan kalbin güzelliği ama bu kafayla zor bulursun ne diyim kolay gelsin kardeşim :)
Soran+1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat çekici bir özelliği yoksa Hayır.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi dikkat çekici özellikler? Bence sen erkek istediği kadar sağlam karakterli kendisini geliştirmiş okumuş kültürlü ve harika bir hayatı olsa da tipsiz oldugu için bakmazsın o kişiye
- +1 yıl
Benim aşık olduğum adamları bugüne kadar kimse beğenmedi. Hele biri var ki... şu an ben de anlamıyorum.
Bir insanın çirkin ve itici olmaması önemlidir fakat ille de yakışıklı olması gerekmez. Tipinden elektrik alıyor olmak farklı bir olay.
Soran+1 yılFotolarimi ekledim bakar misin
- +1 yıl
Haklısın, itici bulurdum.
+1 yılneden tipsiz oldugunu dusunuyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılTipsizim çünkü güzellik göreceli demeyin boşuna, göz var nizam var. Yakışıklı birisine çoğu kişi yakışıklı der.
- +1 yıl
hayır o anlamda demedim nereni beğenmiyorsun mesela ve neden
Soran+1 yılÇene yapım dümdüz, bir belirginliği yok. burnum çıkıntılı, dişlerim 20lik dişler çıkınca eğildi ve iğrenç bir halde (bakımsız değil eğri). Saçlarım düz değil, sakallarım tam çıkmıyor ergen gibi. Çok zayıfım genetik birşey kilo almak çok zor alsan da geri veriyosun diyetisyene gittim. Gözlüklüyüm.
- +1 yıl
bak mesela gözlük yerine lens kullanabilirsin.
dişçiye gidip dişlerini düzeltebilirsin. kilo almak için daha çok çaba sarf et. evet kolay değil bu da belki senin hayattaki sınavın ama orda oturup hiçbir şey yapmak için çaba sarf etmezsen hiçbir şey değişmez. kendine inancın olsun. ne bileyim hiç yoktan spora falan git sporla değişen çok insan var. her şeyin bir çözümü vardır merak etme
Soran+1 yılSpora gittim çok çabaladım sürekli bıkmadan yapmak gerekiyo yoksa kilolar hemen gidiyor genetik. lens olabilir haklısın. dişçiyede gidiyorum dişim temizdir dişçiye sordum 2 yıl kalacak dedi bilmiyorum kararsızım bu konuda. sakalım tam çıkmıyor çenem düz burnum çıkıntılı bunlara yapcak bişe yok ki en önemlisi çene zaten o yok bende. hep çabaladım sürekli okudum arastırdım bir ortamda cok iyi konusurum herkes beni dinler bu konularda hiçbir sıkıntım yok. Dediğin gibi benim sınavım bu..
Soran+1 yıl- +1 yıl
evet spordan sıkılıyor olabilirsin ama başarman için çabalaman lazım
Soran+1 yılUmarım :)
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Kızlar istemez hep tecrübeli ister kızlar. Akıllarına özgüvensiz diye gelirsin. Özgüvenin varsa iyi laf yapabiliyorsan neden tipini dert ediyorsun.
019 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ya sosyalfobik seni. Sosyalfobik misin sen öyle sezdim :)
Soran+1 yılİçime öyle dogdu :)
Soran+1 yılHayır hiç bakmadım
Soran+1 yılbilmiyorum içime dogdu
Soran+1 yılKimseyle gözgöze gelemezsin herkes seni izliyor gibi olur sokakta rahat yürüyemezsin herkes seni izliyordur vs iste
Soran+1 yılAynen :)
Soran+1 yılBende öyleyimdim yendim onu
Soran+1 yılben de öyleydim
Soran+1 yılfuck the system :D
Soran+1 yılhayat garip bosver sen
Seversem o da beni severse niye olmasın ki
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevdiklerim hiç böyle söylemedi. Seni beni seviyorsun ben de seni severim belki bile demedi. Yüzüme bile bakmadı hiçbiri
Soran+1 yılsende bakmazsın bana buna cok eminim. ruhlar aleminde yasamıyoruz.
Soran+1 yıl7-8 yıldır bunları çeken benim. Sadece çeken bilir, geri kalanlar tipe değil karaktere bakıyoruz derler.
Soran+1 yılBenden güzel oldugun kesin.
+1 yılharika derim. d
25 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyledir :)
- +1 yıl
evet öyle
Soran+1 yıl- +1 yıl
tipsizse ayrı?
Soran+1 yılTipsiz dedim ya
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılKendine guvenmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam tersine bu konuda hiçbir sıkıntım yok.
+1 yıl22 yıldır içilmemiş sütü içerler mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır :)
- +1 yıl
O yüzden azıcık tadına baktılar de.
Soran+1 yılBu tiple mi :)
scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/.../...248755173_o.jpg- +1 yıl
Kendini övsen şuanda birisi talipti :D
Soran+1 yılGiyimine dikkat edince güzel görünüyor ama yandan profil berbat :D
- +1 yıl
Herkese yüzünü dön :D
Soran+1 yılTamam hacı :D
+1 yılPijj ler götürüyo hatunları
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
Seviyorsam çıkarım sevmiyorsam çıkmam
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi para kazan sen sadece tiple takmışsın kafayı.
01 Yorumla
Soran+1 yılMesleğim de çok iyi bu sene okulum bitiyor itü mühendislikteyim. Maaşım gayet iyi olacak ve hiçbir konuda sıkıntım yok sanırım anlatamıyorum tek sıkıntım doğuştan sahip oldugum tipim.
+1 yılSakal bırakıp tarz yapsan dikkat çekersin biraz.
00 Yorumla
+1 yılsorun nerde?
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğuştan sahip oldugum tipim.
- +1 yıl
At fotoo nesi var burunda hallolurr. Pürüz falansa cildiye bakarr
Soran+1 yıl- +1 yıl
Ya bir git ne varda sankii
Soran+1 yılYaratık gibiyim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılTipsiz adamla zaten çıkmam :)
19 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum :)
- +1 yıl
Peki ;)
- +1 yıl
Çok çok zengin olsa da mı. d
- +1 yıl
Yüzüne bakılmıcak kadar kötü değilse bişeyler düşünebilirim ;))) @ersan_kuneri
- +1 yıl
@Erşan_Kuneri
- +1 yıl
Adam facia resmen kamburlu filan yüzü yamuk , eğrili bir şey yani gören korkup kaçıyor ama para harbi çok öyle böyle değil artık parayla bir şey satın almıyor hep kendine özel şeyler yaptırıyor ve bu adam öldün mü tüm mirasını onu seven karısına bırakacak. Peki şimdi beraber olur musun bir ömür boyu her yere o adamla gidip gezeceksiniz.
- +1 yıl
Tabiki hayır o kadarda demedik @Erşan_Kuneri
Soran+1 yılEksileyin kahpeyi :)
- +1 yıl
Hadi ordan behh
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden cikmasinlarki?
00 Yorumla
+1 yılTereddütlü yaklasirdim büyük ihtimalle
06 Yorumla
Soran+1 yılTipsiz oldugu için kimse çıkmamış derdin anlayış gösterirdin :))
- +1 yıl
Onunla bir alakasi yok ki kimisi beğenir kimisi beğenmez.
Soran+1 yılFotolarımı ekledim sen bana bakar mıydın?
- +1 yıl
Ben tiple eleştiren bir insan değilim. Tabi ki tip önemli elin yüzün düzgün sukret bence.
Soran+1 yılTesekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
Seviyorsam...
022 Yorumla
Soran+1 yılTipsiz dedim :/
Soran+1 yılO zaman beni neden kimse sevmedi? Neye gore seviyorsunuz?
Soran+1 yılHic öyle bisi yapmadim. Hep safça sevdim
Soran+1 yılSanmam.
Soran+1 yılÇoğu faktör o. Zatentip olmayınca ozguvende olmuyor. Faktör falan kalmiyor
Soran+1 yılİtude mühendislik okuyorum
Soran+1 yılÇok denedim.
Soran+1 yılPsikolojik bir sorunum yok tek sorun tipsiz bir yüze ve vucuda sahip olmam. Gayet normal bir insanim.
Soran+1 yılKarakterim ile gayet barisigim ki çoğu kişiyle çok iyi anlasirim.
Soran+1 yılNeyini seveyim? Kızlar tipim yüzünden yüzüme bile bakmazken?
Soran+1 yılTamam.
Soran+1 yıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne