+1 yılBen bu soruyu daha önce görmüştüm ama sen mi sormuştun hatırlamıyorum. Lakin aynı cevabı vereyim. Elbette bir erkeğin hiç kız arkadaşı olmamışsa, bir kere beyni yerine çüküyle düşünen biri olmadığı kesindir, sonra şanssız ve talihsiz olmalı, aynı zamanda parasız ve fukara olmalı aksi olsa zaten kızlar kucağına atlardı. Belli bu adam hep aşkı aramış ama imkansızlıklar ve talihsizlikler sonucu bir türlü kısmet olmamıştır.
12 Yorumla- +1 yıl
Para var ama https://i.hizliresim.com/NEyZGL.jpg tip bu olunca olmuyor.
- +1 yıl
O da bir ihtimal tabi.
En İyi Cevaplar
+1 yılGay derim.
20 Yorumla
İdeal erkek olarak görüyorum. sevmediği kızın elini tutmak istemeyen insan doğru insandır. karşına seveceğin biri çıkmamışsa senin suçun ne? Annenlere de ki bu zaman da kızlar çok enteresan hepsi de ergen davranıyor. kafama göre biri çıkmadı karşıma de. o zaman bir şey demezler
07 Yorumla- +1 yıl
Yoo öyle bişey yok. Çirkin olduğum için olmadı. Ben yalan söylemeyi sevmem. Ne kafa uyuşmaması? Basbaya çirkin olduğum için olmadı işte. Bak profil fotoğrafına.
- +1 yıl
Her topalın bir kör alıcısı vardır lafı çirkin evde kalmış birinin uydurduğu bir laf. Bütün kızlar tipe bakar. Sevgilimin olmamışken özgüvenimin olmaması gayet normal. Ayrıca benim özgüvenim var. Güveniyorum kendime. Ama hiçbir kızın bakmayacağının da farkındayım.
- +1 yıl
İnsanın kalbi güzel olacak önce. sen çok yanlış düşünüyorsun. Her kız tipe bakmaz. Ben bakmıyorum? Bunu da açıkla o zaman? Ayrıca bende kendimi hep çirkin buluyordum. bacaklarım kalın ama belim ince ben ne biçim bir şeyim diyip duruyordum kendime. burnum da tam karadeniz burnu üstelik. ve buna rağmen benden hoşlanan insanlar oldu. bir kez sevgilim bile oldu ayrılmış bile olsak. bence çok olumsuz düşünüyorsun
- +1 yıl
Sen beni ilgilendirmiyorsun. Başka örnekler vermene de gerek yok. Ben kendi adıma konuşuyorum. Bana hiçbir kız bakmaz. Her kız da bana göre tipe bakar. Bende de tip yok o yüzden bana bakmaz hiçbir kız. Ama tipsiz derken öyle böyle değil cidden tipsiz profil fotoğrafına bak ve kendine şunu sor "Ben bunu sever miyim?"
- +1 yıl
Komplike falan değil. Ben hayatımı normal bir şekilde yaşıyorum. Güleryüzlüyüm herkesle iyi anlaşırım sosyalim. Hiç sevgilim olmadı. Kimseye teklif etmedim reddedileceğimi bildiğim için. Sevgilimin olmamasını tipimin kötü olmasına bağlıyorum.
Çevremde bir sürü yakışıklı olmayan erkek var ama hiç biri senin gibi oturup ağlamıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben oturup ağlamıyorum ki ayaktayım şu an.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayir.. Hayir bence cirkin degilsin abi.. Sadece yuzunu burustuydugun icin oyle.. Ayrica sevgili olmak guzel seymi? Temiz insan olarak yasamak daha guzel.. Bence hatta diger erkekler seni kiskaniyorlardir.. Kendine cirkin demek.. Blekide o kizlar seni hak etmiyorlardir?
06 Yorumla- +1 yıl
Beni hak etmiyorlar tabi ki. Bu kadar tipsiz birini kimse hak etmez zaten.
- +1 yıl
Tabi senin arkadaşların ne biçim erkeksin lan bir kızın elinden tutmamışsın diye alay etmiyorlar. Veya ben dün şuna çaktım bugün buna çakıcam şununla da yattım diye arkadaşların anlatırken sen boynunu bükmüyorsun tabi. Sana konuşması kolay. Benim içim güzel falan değil. Psikopatlıktan tırnaklarımı bile söktüm. Yüzüm çirkin. O kadar yakışıklı varken beni biri seçerse , ona çok yakışıklı arkadaşlarımdan birini ayarlarım.
- +1 yıl
Psikoloğa da gittim bir işe yaramadı. Bir kızla yatmak kirlenmek güzel bir duygu mu bilmiyorum. Ama aşırı derecede istediğim doğru. Ben de yapmış kadar kirlendim çünkü tipim iyi olsaydı ben de yapardım. Sadece çirkin olduğumdan yapamadığım için yapmadım. Yoksa temiz falan değilim.
+1 yılNe saçma insanlar var ya. Valla konuşsun dursunlar. Aşık olmadığın biriyle çıkıp ayrılacaksın da ne olacak? Aşık olmadığın biriyle evlensen ne olur? Seni deli gibi seven, deli gibi sevdiğin ve acıdan korkmayan biri olduğunda zaten işler kendiliğinden hallolur. Akışına bırak.
-Gecen bol olsun.-09 Yorumla- +1 yıl
Ah kardeş ah haklısın valla çirkin olunca gerçek aşkı hiçbir zaman bulamıyoruz
- +1 yıl
Gerçek aşksa tipine bakmaz zaten. Öyle düşünme. Zamanı değil demek ki.
- +1 yıl
Valla haklısın gerçek aşk sadece tipi iyi olanların bulabildiği bişey
- +1 yıl
Hayır, yanlış anladın. Ben diyorum ki:"Gerçek aşksa, tipine bakmaz zaten."
- +1 yıl
Ben de diyorum gerçek aşksa tipime bakmaz daha yakışıklı birini bulur
- +1 yıl
O zaman gerçek aşk değil ki o.
- +1 yıl
Gerçek aşk olsa da tipime bakmaz zaten.
- +1 yıl
Acaba bu bakış açın yüzünden insanlar sana soğuk duruyor olabilir mi? Çünkü bir yerden sonra acıtasyon oluyor ve bu çok sıkıcı oluyor.
- +1 yıl
Evet olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPuhaha tipe bak la o ne öyle. Sıfatını görünce telefonum kitlendin. Zor açtım. Tam açtım bu sefer de şarjim bitti. Şarja taktim elektrikler gitti. Şimdi yazarken üzerime doğru gelen bir meteor olduğunu dusunuyorum. Allah kahretmesin seni.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPişt şaka yaptım lan. Yakışıklı adamsin
- +1 yıl
Yaratıcı fikirler.
Ya sen bildiğin dalga geçiyosun
Hadi tamam çirkinsin ve omur boyu sevgilin olmicak11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun sonunda
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla tip gerçekten ön planda. sadece acıyorum baskada bir şey dusunemiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Harbiden de acınacak haldeyim varya
Cevap sahibi+1 yılSöylemiştim
- +1 yıl
Erkeklerden eksileyen bendim. Denge olsun diye yaptım artık 1 1 1 1 oldu. İçim rahat.
+1 yılBen gay falan diye düşünmezdim. sadece doğru kişi karşına çıkmamıştır. Çirkinliği de o kadar takma. biz ne çirkinler gördük. atalarımızın da dediği gibi armudun iyisini ayılar yer😃
07 Yorumla- +1 yıl
İyi de çok çirkinim. Sizin çirkin dedikleriniz en azından insana benziyor. Ben insana bile benzemiyorum.
- +1 yıl
@pelinaksy Normal fotoğraflarım da öyle.
- +1 yıl
@pelinaksy Yüzünü öyle yaparsan insana benzemezsin diyon ya. Normalde de insana benzemiyorum yani. Benim sorunum evet.
- +1 yıl
@pelinaksy Hakaret etmiyorum ki gerçekten tipsizim.
Tertemiz bir erkek ne guzel isde ole dusunmeleri ne saçma. Nasibindeki zaten karsina cikcak birak olmasin.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasibimdeki kızı da bağışlayacam Türk hava kurumuna. Bu tiple hiçbişey nasip değil bana
- +1 yıl
Profil fotoğrafına bak. Tamam mı? İnşallah kocan böyle olur sen de herşey tip mi ya dersin.
+1 yılBnmdr tipim var beğenen oluyor kardes ama gayim bende kendini bildim bileli erkeklerden hoşlanıyorum ama hiç bir erkeklerlede sevgilim olmadi
00 Yorumla
+1 yılçok yakışıklısın bence :D :D ashdasghga tecrübesiz derim
010 Yorumla- +1 yıl
Kendi dediğine kendin inanmıyorsun.
- +1 yıl
ya önce şu fotonu bir düzle :D
- +1 yıl
Ne olacak sanki ya. Fotoğrafıma bakıp bakıp hallenicek misiniz sanki
- +1 yıl
O fotoğraf olmasa da aynı şekilde beğenilmiyor olsa da beğenilmiyor
- +1 yıl
yaa allah allah sen kendin suratını öyle yapıyorsun :asaodksjf
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/db1DX7.jpg
https://i.hizliresim.com/Zd8pko.jpg al normal halim bu yine aynı bok - +1 yıl
yaa çok yakışıklısın benceeee 2. resim en çokda
- +1 yıl
Bacım saçma sapan konuşma benim okuldaki lakabım bile tipsiz bedri
- +1 yıl
sen kendini beğenmiyorsan zaten bize bişey demek düşmez eyvllh
- +1 yıl
Ben değil hiçkimse beğenmiyor. Hani beğenseler bir sevgilim olurdu de mi
+1 yılBunu kabullenmen harika.
23 Yorumla- +1 yıl
Ya sen harikasın ya. Doğruları söylemekten asla vazgeçme.
- +1 yıl
Ben kendimi kabullenmişim
- +1 yıl
Attığın yorum için dedim harikasın diye. Yani sanki sen harikasın anlamında demedim
Benim sevgilim 25 yaşında ve hiç sevgilisi olmamış açıkçası bende farkediyorum olmadığının. Binlerce olmasına gerek yok geçmişinde 1 en fazla 2 tane olabilir di çünkü kadın Ruhundan daha iyi anlarlar
06 Yorumla- +1 yıl
Evet tecrübe olunca daha iyi anlıyorlar.
- +1 yıl
Yakışıklıysa tecrübe de oluyor
- +1 yıl
Yakışıklı olanın tecrübesi daha fazla oluyor
- +1 yıl
İşte tecrübeli oluyor yavaş yavaş. Ben çirkinim hiç sevgilim olmadı mesela hiç de olmayacak
Valla bilader yanlız değilsin iş olsun diyede çıkılmaz be
03 Yorumla- +1 yıl
Çirkin olduğum için olmuyor. Yoksa iş olsun diye de çıkarım sıkıntı yok
- +1 yıl
Sokağa çıkınca iyice moralim bozuluyor
+1 yılSenin cirkinligine basliycam artık zaten senin o sacma sorun yüzünden donduruldu hesabım! DEDIKLERINE ALDANMAYİN BUNUN FOTOĞRAFLARI VAR BENDE YAKIŞIKLI ASLINDA.
012 Yorumla- +1 yıl
Yalan söyleme küfür ettiğin için donduruldu. Yakışıklı falan da değilim
- +1 yıl
Yalan soylemiyom adminle konuştum kufurden değilmiş ve yakisiklisin mal mal konuşma
- +1 yıl
Neyden dolayı dondurulmuş benim soruma yanıt verdin diye mi?
- +1 yıl
Büyük harflerle yazdığım için tüm bir metni ve eksilemenin sebebi ne
- +1 yıl
Yakışıklı dedin çünkü o yüzden eksiledim
- +1 yıl
Diğer eksileyen kim acaba yalan mı söyleyim alla alla yakisiklisin
- +1 yıl
İlk eksileyen ben değilmişim. Sen hatırlattın diye eksiledim.
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/NEyZGL.jpg Evet acayip yakışıklıyım.
- +1 yıl
Öyle herkes çirkin olur😒
- +1 yıl
Of ben neden hala seninle bunu tartisiyorum ki
- +1 yıl
Benim normal halimin bundan bir farkı yok. Ayrıca bir daha seni görmiyim sorularımda engelliyorum seni.
utangac heralde derim
06 Yorumla- +1 yıl
Hem utangaç hem çirkin.
- +1 yıl
Tamam. Çirkinlikle alakası yok. Profil fotoğrafıma bak inşallah kocan böyle olur sen de tiple alakası yok dersin.
- +1 yıl
Tamam işte değilim ya inşallah kocan benim gibi olur.
+1 yılnasip olmamis demek ki..
04 Yorumla- +1 yıl
Tip olmadığı için nasip olmadı ama
- +1 yıl
kaderimiz ayni demek ki..
- +1 yıl
tesekurler..
- +1 yıl
Önemli değil.
+1 yılAnnenler hakli
Bu tiple iflah olmazsin sen.05 Yorumla- +1 yıl
Onlar da anlasa tipten dolayı olmadığını. İnsan anne olunca kör mü oluyordur nedir. Oğlum yakışıklı diyor bir de utanmadan. Komşulara söyleme gülerler diyorum. Harbi gidip diyor. Rezil olduk valla ailecek rezil olduk.
- +1 yıl
Evet git intihar et
- +1 yıl
Seni kıçıma sokup ölmeyi bekleyecem. Nerdesin?
- +1 yıl
popon o kadar buyukse ben girerim
- +1 yıl
Çok büyük çok içime alamadığım şey yok
+1 yılhergun sevgili değiştiren erkeklerden olmadığı için tercihimdir.
04 Yorumla- +1 yıl
Çirkin olduğu için hiç sevgilisi olmamış sen de çirkin olduğu için onu tercih edemezsin.
- +1 yıl
daha önce cıktıgım erkeklerde bı boka bnzemıo ama cıktm
- +1 yıl
Ben boka benziyorum ama.
- +1 yıl
Öyle dıyosan öyledir tamam Allah Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Yerimi alayım önlerden :D
01 Yorumlasağ elınde cukurluklar oluşması muhtemel kişi
01 Yorumla- +1 yıl
La delik deşik oldu.
+1 yıllinke güldüm kxkdkdkdfk
02 Yorumla- +1 yıl
Kocan böyle olur inşallah.
- +1 yıl
sen iflah olmazsın trollerle işim yok bb
+1 yılKas yapmayı düşündün mü
03 Yorumla- +1 yıl
5yıldır aralıksız spor yapıyorum zaten. Çirkin olduğum için hiç sevgilim olmadı.
- +1 yıl
Çok mu utangaçsın
- +1 yıl
Utangaç değilim. Dans geceleri , rafting, kayak, paraşüt, paint ball, şehirler arası gezi düzenliyorum okulda tanımayan yok.
Olabilir diyorum normal karşılıyorum
00 Yorumla
+1 yılbir şey düşünmüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
yarısını vereyim de sen kullan
- +1 yıl
Kafamın içinde karaciğer var benim beyine yer yok.
+1 yılHiçbirşey
05 Yorumla- +1 yıl
Kendine tavsiye galiba.
- +1 yıl
Hiçbişey düşünmüyorsan al kullan düşün diye.
- +1 yıl
Yani ne duşuneyim yahu banane ki
- +1 yıl
Ne yorum atıyon ki o zaman
+1 yılTemiz, saf ve masum
02 Yorumla- +1 yıl
Ne temizim ne saf ne de masumum. Çirkinim yalnızca.
- +1 yıl
😂 temiz saf ve masum derken ilişki anlamında
+1 yılBu tipe balık gelmez
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka anlatamıyorum ama.
Olur elbet bir gün
01 Yorumla- +1 yıl
18 yaşımda sordum ben çirkinim sizce sevgilim olur mu diye. Allah seni inandırsın olur elbet bigün sabret dediler.23 yaşındayım hala sabrediyorum bakalım.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar