Neden böyle yaptı ayrıldık, sizce geri döner mi?

çok sevdim onu ayın 14 ünde ayrıldı ayrılmadan 1 gün önce buluştuk çok iyiydik ayrılmadan 1 saat önce ben çıktım aşkım evden yazdı bugüne kadar sürekli ilgi gösterdim yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi ben izin vermedim üzülmesine izin vermedim o yalan söylemişti bana ben onu affettim insanların içinde beni itmişti yine affetmiştim ona üzülme sırası biraz da sende diyip gitmiştim bir de bir konu da tartışmıştık biraz sert davrandım onlardan sonra soğumuş bazı günler bana kendisi ulaştı ayın 24 ünde dün seni düşünmekten ezber yapamadım dedi ona her gece uzun uzun mesajlar yazdım arkadaşlarınla konuş beni sevip sevmediğinden emin ol dedim ilk zamanlar çok üzdü beni ilk 10 gün ağlattı soğuma sebebini de söyledi başta ben hep 3. kişi var diye düşünüyordum gece gündüz giden gelir mi diye videolar izliyorum beni hiç özlemesine izin vermedim bugün onu gördüm yanlışlıkla eve gidip yazdım senin için gelmedin yanlış anlama falan diye sonra her zaman gelip bana anlatabileceğini söyledim bazı şeyleri ayrı olsak bile çok güzel şeyler söyledim sonra bir şans daha istedim içimi döktüm ağlaya ağlaya yazdım Şubat 27 de tanışmıştık oyundan tanıştık özgüveni yoktu mutsuzdu onu hep mutlu etmeye çalıştım ama beni tek hatamda sildi özlemesine izin vermemem hataydı bugün eminim son kez ulaştım bir yerden normal de sevip sevmediğimden emin değilim yalnız kalmaya ihtiyacım var arkadaşlarımla bile konuşmuyorum diyordu ama hep ısrar ettim belki de benim yüzümden böyle oldu artık akışına bırakıcam umarım özler çok dengesiz birisiyim diyordu başlarda da ona cicekim diyordum hep benim dikenlerim var batar diyodu o da bana yavrus diyodu benden ayrıldıktan sonra bile sadık kaldım ona 3. kişi olayını çok açtım ama hepsinde yok dedi olsa söylerdim ayrıyız zaten dedi hep kendinden uzaklaştırmaya çalıştı bugün ona yarın geceye kadar sevip sevmediğini düşün beni belirsizlikte bırakma dedim sonra bi yerden ulaşıp yüz yüze konuşalım bence bu konuyu falan dedim gerek yok bence ben 20 dk da bile karar verdim sevmediğime falan dedi bence bütün suç bende ayrıldıktan sonra peşinden koşup ilgi verdim hep özlemesine izin vermedim benim boşluğumu doldurabileceğini sanmıyorum özler gibime geliyor en fazla 6 7 güne sizce geri döner mi?

Güncellemeler
+1 yıl
dönmezmiş...
Neden böyle yaptı ayrıldık, sizce geri döner mi?