çok sevdim onu ayın 14 ünde ayrıldı ayrılmadan 1 gün önce buluştuk çok iyiydik ayrılmadan 1 saat önce ben çıktım aşkım evden yazdı bugüne kadar sürekli ilgi gösterdim yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi ben izin vermedim üzülmesine izin vermedim o yalan söylemişti bana ben onu affettim insanların içinde beni itmişti yine affetmiştim ona üzülme sırası biraz da sende diyip gitmiştim bir de bir konu da tartışmıştık biraz sert davrandım onlardan sonra soğumuş bazı günler bana kendisi ulaştı ayın 24 ünde dün seni düşünmekten ezber yapamadım dedi ona her gece uzun uzun mesajlar yazdım arkadaşlarınla konuş beni sevip sevmediğinden emin ol dedim ilk zamanlar çok üzdü beni ilk 10 gün ağlattı soğuma sebebini de söyledi başta ben hep 3. kişi var diye düşünüyordum gece gündüz giden gelir mi diye videolar izliyorum beni hiç özlemesine izin vermedim bugün onu gördüm yanlışlıkla eve gidip yazdım senin için gelmedin yanlış anlama falan diye sonra her zaman gelip bana anlatabileceğini söyledim bazı şeyleri ayrı olsak bile çok güzel şeyler söyledim sonra bir şans daha istedim içimi döktüm ağlaya ağlaya yazdım Şubat 27 de tanışmıştık oyundan tanıştık özgüveni yoktu mutsuzdu onu hep mutlu etmeye çalıştım ama beni tek hatamda sildi özlemesine izin vermemem hataydı bugün eminim son kez ulaştım bir yerden normal de sevip sevmediğimden emin değilim yalnız kalmaya ihtiyacım var arkadaşlarımla bile konuşmuyorum diyordu ama hep ısrar ettim belki de benim yüzümden böyle oldu artık akışına bırakıcam umarım özler çok dengesiz birisiyim diyordu başlarda da ona cicekim diyordum hep benim dikenlerim var batar diyodu o da bana yavrus diyodu benden ayrıldıktan sonra bile sadık kaldım ona 3. kişi olayını çok açtım ama hepsinde yok dedi olsa söylerdim ayrıyız zaten dedi hep kendinden uzaklaştırmaya çalıştı bugün ona yarın geceye kadar sevip sevmediğini düşün beni belirsizlikte bırakma dedim sonra bi yerden ulaşıp yüz yüze konuşalım bence bu konuyu falan dedim gerek yok bence ben 20 dk da bile karar verdim sevmediğime falan dedi bence bütün suç bende ayrıldıktan sonra peşinden koşup ilgi verdim hep özlemesine izin vermedim benim boşluğumu doldurabileceğini sanmıyorum özler gibime geliyor en fazla 6 7 güne sizce geri döner mi?
Neden böyle yaptı ayrıldık, sizce geri döner mi?
Güncellemeler
+1 yıl
dönmezmiş...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkadaşımın https://www.hizliresim.com/hzhfbf3
yapamam ki aklıma onla ilgili bir şey gelince ağlamaya başlıyorum
Tesbih çekemiyorsan dua et ağla abdest yok bir şey olmaz
dün okul çıkışına gittim beni gördü napıyosun burada dedi işim vardı dedim gitti arkasına hiç bakmadan
okul çıkışı değil de okul yolu
Değişir dua et bu dönemlik bir şey psikolojisi böyledir
Sen üzülme
sevip sevmediğimden emin değilim konuşmayalım konuştukça uzaklaşıyorum diyodu dün artık sevmediğimden eminim dedi çok ilgi gösterdiğim için mi oldu
Hayır ilgiden böyle yapamaz psikolojisi bozuktur
evet ben tanıştığımda da böyleydi kişilik bozukluğum var falan diyordu dengesizim diyodu ona cicekim diyodum bana dikenlerim var benim batar diyodu ısrar ettiğimde şu an bi ilişki istemiyorum seni daha fazla yormak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum diyodu ama hiç izin vermedin yalnız kalmasına ne zaman yazar geri engelimi kaldırmamış dünden beri hiç
Birkaç güne yazar merak etme böyle davranmamalı olduğunu anlaması lazım
Dua et
" ya kuddüs maddi manevi her türlü temizlik için kalp temizliği için ruhi hastalıkların iyileşmesi için 170 defa ona oku
ama sevmeyen birisi niye yazsın ki ya da sevip sevmediğinden mi emin değil
Seviyordur psikolojisi böyle sen dua et
ona tesbih çek ya nur doğruyu ve yanlışı görebilmek ve nurlu bir zat olabilmek için 256 defa ona çek
Ya cami küsleri barıştırmak ve hayırların birleşip toplanması için 114 defa
Ya habir hafıza ve idrakin genişlemesi için 812 defa ona çek
Fazla üstüne düşmenin sonucu işte. boş ver kardeşim hayatına devam et
3 kere aldatıldıktan sonra birisine güvendim zar zor o da böyle yaptı
Bende itildim kardeşim gitmezler gitmek zorunda bırakırlar 👍🏻
fazla seviyorum ben bana çok söz verdi üzen sen ol ben senden asla soğumam dedi tek hatamda bırakıp gitti
Bu hikaye bana tanıdık geliyor ama sonucunda ben gitmiştim severek gitmiştim ama itilmenin getirdiği bir şey
bana da öyle şeyler diyordu beni iten şeyler var diyordu ama hiç anlamadım
Sevgin sende kalacak kanka bu hikayeden bir şey olacağını düşünmüyorum
dönmez mi diyorsun yani
Üstüne düşmeyi bırakırsan aramayı sormayı konuşmayı bırakırsan belki ama gelse bile olmaz bu iş bence.
ben ilk tanıştığımda da mutsuzdu hep bu aralar da hayatında bir şeyler oluyodu biraz da o yüzden yalnız kalmak istiyodu ama bilmiyorum kendime bağlarım ben dönerse
Bu hikayenin sonunda üzülen olmada.
sanmıyorum ben üzülüp ağlayınca eskisi gibi olamıyorum kanka etrafımda beni seven çok kız var tipim ortalamanın üstü ama kimseyi sevemiyorum bu kız bi garip geldi bana
Yeri dolar, sıkma canını.
geçtiğim her yerde anısı var onla buluşmaya giderken dinlediğim şarkıları bile dinleyince aklıma geliyor
Dönmez. Sağlık olsun.
umarım döner ya
Canı öyle istediği için 👍🏻
bellı olmaz
ben çok sıktığımı düşünüyorum o yüzden benden uzaklaştı istemeden de olsa özlemesine hiç izin vermedim biraz zaman girerse araya belli olur her şey
Döner
umarım döner çok dengesiz birisi dönerse artık seçenek olarak görmesini sağlıcam kendisini