Aşk İlişkileri Sevgilinizin karşı cinse masaj yaptırmasına ne tepki verirdiniz?😜? Eccentric Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Karşı cinse masaj yaptırdığını söylese ve çok iyi geldi vs. dese nasıl karşılarsınız?😇 Güncellemeler+1 yıl ... Sevgilinizin karşı cinse masaj yaptırmasına ne tepki verirdiniz?😜? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl bana yaptırmadıysa..artık benim sevgilim olamaz üzgünüm. 0 2 Yorumla Eccentric +1 yıl Sana yaptırmamış ama yaptırdıktan sonra söylüyor Affedilmeyen +1 yıl işte sevgilim değilayrılırım
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anayasanın 4 maddesi gibi - teklif edilemez, teklif edilmesi dahi dile getirilemez.Büyük konuşmayim bitirme sebebi. 1 8 Yorumla Eccentric +1 yıl Sahiplenen erkek tavrı☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kötü bir şey mi☺️ sahiplenici tavırda olmak.. Yorumla Eccentric +1 yıl Yoo bence çok iyi bişy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederimDeğerli Yorumun içinKeşke herkes senin gibi düşünse 🙏 Yorumla Eccentric +1 yıl Rica bence olması gereken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal olsunSenin gibi öz benliğini hatırlayan bilen kadınların artması dileğiyle 🤲 Yorumla Eccentric +1 yıl Merci cnm💃🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤍🙏🍀 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Direk ayrılırım. Büyük konuşmakta istemiyorum şimdi gider öyle bir tanesine aşık olurum falan😅 evlerden ırak... 0 1 Yorumla Eccentric +1 yıl Aman ha😄😄 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Karşı cins olarak ben yaparım zaten masajı başkasına gerek yok 😊 0 1 Yorumla Eccentric +1 yıl ☺️👍 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Yooo yaptıra bilir ben XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXLLLLLLLLLLLLLLLLLLL adamım heyyy Allah'ım yarabbim 0 15 Yorumla Eccentric +1 yıl Relax adamın hali başka cnm😄😄 Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Değil mi 🙄😂 Yorumla Eccentric +1 yıl Tercih ve bakış açısı yaşam tarzı saygı duymak lzm Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Yokya geniş bir adam değilim Yorumla Eccentric +1 yıl Ahah aslında onu fark ettim😄 ben ters etki yapıyım dedim Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Fark etmene sevindim ama ters köşe yapamadın 😃 Yorumla Eccentric +1 yıl Aslı farklıymış bende inanmış gibi yaptım😄 Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl He he öyledir 😂 Yorumla Eccentric +1 yıl Neyse neticede geniş olmadığını anladık😄 sahiplenme ve aidiyet duygusu var bu durumda Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Evet öyleyim 😊yoksa sen sen? Seni gidi seni 😃 Yorumla Eccentric +1 yıl Bende Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Sen de ney? Yorumla Eccentric +1 yıl Yahu konuşulan konu belli bunda anlamıcak ne var Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Fark ettim de ters etki yapayım dedim 😃 Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Bi agresiflik hissediyorum 🤔 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Helal olsun iyi halt yedin adaaaammm der alkış tutarım. 🙄 0 3 Yorumla Eccentric +1 yıl Ahah birde tebrik et😄 Yorumla tortitotilla +1 yıl Etmem mi suratına suratına yapıştırcam tebrikleri 😂😂 Yorumla Eccentric +1 yıl Ahah yakışırr😄 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben yaptırdım ve normal karşılamıştı onlar da profesyonel işlerini yapıyorlar sonuçta 0 10 Yorumla Eccentric +1 yıl Demekki seni kıskanmıyor sokaktaki herhangi bir adam gibi🤷🏻♀️ Yorumla Knightdark +1 yıl Aslında kıskanç biri ama bu konuda normal karşılıyor Yorumla Eccentric +1 yıl Kıskanç olan karşı cinse karşı çıkar yaptırmaz iki taraf içinde geçerli. Bunhn profesyonili falan yok olmaz. Tenin üzerinde başka bir parmaklar gezemez değemez canım Yorumla Knightdark +1 yıl Abartıyorsunuz bence 😀 Yorumla Eccentric +1 yıl Sana göre gayet normal ztn Yorumla Knightdark +1 yıl Onlar sadece işini yapıyor umurlarında bile değilsin 5 yıldızlı otelin masaj salonlarına hiç gitmedin mi Antalya’da falan 😀 Yorumla Eccentric +1 yıl Gitti ama karşı cins yapmadı Yorumla Knightdark +1 yıl İyi yapmışsın 😀 Yorumla Eccentric +1 yıl 🙄 Yorumla Knightdark +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne demek masaj yaptıracakmış! ben yaparım başkasına gerek yok 0 3 Yorumla Eccentric +1 yıl Dimi ama😄 merakettimmişte +1 yıl evet benim ellerim ne güne duruyor 😏 Eccentric +1 yıl Başkasına Yaptırırsa tırnaklarınla cimcikle onu😄
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. :D bende onun sevgilisine yapayım der arkamı döner giderim basit çok basit 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bana göre değil senin ki bişey demiyorsada cuckold adayıdır net 0 1 Yorumla Eccentric +1 yıl Tepki vermezdin yani onu mu diyosun? Bu arada benlik bi durum yok canım . öyle olmsının mümkünatı ve söz konusu bile yapamaz sıkar biraz yani.. Yorumla
BBadeeee Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Eski sevgilim olur 😂 gelmesin de başıma aman ama öyle olur :D 0 1 Yorumla Eccentric +1 yıl Ahah bendensin😄👍 kesinlikle o saniye hayatımdan çıkar ex olur artık Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kısasa kısas yaparım 😏 0 5 Yorumla Eccentric +1 yıl Oda kötü Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Onun yaptığı çok mu iyi Yorumla Eccentric +1 yıl Farklı tepki verebilirsin Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Ayrılırım o zaman Yorumla Eccentric +1 yıl ☺️ Ayrıl Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Şunun şakası bile adamı bitirir. 0 1 Yorumla Eccentric +1 yıl Fena😄 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. o şey bende geçmez 0 0 Yorumla
Popsmoke34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Eski sevgilim 0 1 Yorumla Eccentric +1 yıl 😄👍 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olamaz 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne münasebet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bana yaptırmadıysa..
artık benim sevgilim olamaz üzgünüm.
Sana yaptırmamış ama yaptırdıktan sonra söylüyor
işte sevgilim değil
ayrılırım
Anayasanın 4 maddesi gibi
- teklif edilemez, teklif edilmesi dahi dile getirilemez.
Büyük konuşmayim bitirme sebebi.
Sahiplenen erkek tavrı☺️
Neden kötü bir şey mi☺️ sahiplenici tavırda olmak..
Yoo bence çok iyi bişy
Teşekkür ederim
Değerli Yorumun için
Keşke herkes senin gibi düşünse 🙏
Rica bence olması gereken
Helal olsun
Senin gibi öz benliğini hatırlayan bilen kadınların artması dileğiyle 🤲
Merci cnm💃🏻
🤍🙏🍀
Direk ayrılırım. Büyük konuşmakta istemiyorum şimdi gider öyle bir tanesine aşık olurum falan😅 evlerden ırak...
Aman ha😄😄
Karşı cins olarak ben yaparım zaten masajı başkasına gerek yok 😊
☺️👍
Yooo yaptıra bilir ben XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXLLLLLLLLLLLLLLLLLLL adamım heyyy Allah'ım yarabbim
Relax adamın hali başka cnm😄😄
Değil mi 🙄😂
Tercih ve bakış açısı yaşam tarzı saygı duymak lzm
Yokya geniş bir adam değilim
Ahah aslında onu fark ettim😄 ben ters etki yapıyım dedim
Fark etmene sevindim ama ters köşe yapamadın 😃
Aslı farklıymış bende inanmış gibi yaptım😄
He he öyledir 😂
Neyse neticede geniş olmadığını anladık😄
sahiplenme ve aidiyet duygusu var bu durumda
Evet öyleyim 😊yoksa sen sen? Seni gidi seni 😃
Bende
Sen de ney?
Yahu konuşulan konu belli bunda anlamıcak ne var
Fark ettim de ters etki yapayım dedim 😃
Bi agresiflik hissediyorum 🤔
Helal olsun iyi halt yedin adaaaammm der alkış tutarım. 🙄
Ahah birde tebrik et😄
Etmem mi suratına suratına yapıştırcam tebrikleri 😂😂
Ahah yakışırr😄
Ben yaptırdım ve normal karşılamıştı onlar da profesyonel işlerini yapıyorlar sonuçta
Demekki seni kıskanmıyor sokaktaki herhangi bir adam gibi🤷🏻♀️
Aslında kıskanç biri ama bu konuda normal karşılıyor
Kıskanç olan karşı cinse karşı çıkar yaptırmaz iki taraf içinde geçerli. Bunhn profesyonili falan yok olmaz. Tenin üzerinde başka bir parmaklar gezemez değemez canım
Abartıyorsunuz bence 😀
Sana göre gayet normal ztn
Onlar sadece işini yapıyor umurlarında bile değilsin 5 yıldızlı otelin masaj salonlarına hiç gitmedin mi Antalya’da falan 😀
Gitti ama karşı cins yapmadı
İyi yapmışsın 😀
🙄
👍🏻👍🏻
ne demek masaj yaptıracakmış! ben yaparım başkasına gerek yok
Dimi ama😄
evet benim ellerim ne güne duruyor 😏
Başkasına Yaptırırsa tırnaklarınla cimcikle onu😄
:D bende onun sevgilisine yapayım der arkamı döner giderim basit çok basit
Bana göre değil senin ki bişey demiyorsada cuckold adayıdır net
Tepki vermezdin yani onu mu diyosun?
Bu arada benlik bi durum yok canım . öyle olmsının mümkünatı ve söz konusu bile yapamaz sıkar biraz yani..
Eski sevgilim olur 😂 gelmesin de başıma aman ama öyle olur :D
Ahah bendensin😄👍 kesinlikle o saniye hayatımdan çıkar ex olur artık
Kısasa kısas yaparım 😏
Oda kötü
Onun yaptığı çok mu iyi
Farklı tepki verebilirsin
Ayrılırım o zaman
☺️ Ayrıl
Şunun şakası bile adamı bitirir.
Fena😄
o şey bende geçmez
Onun adına mutlu olurum.