Güncellemeler
+1 yıl
cevaplara teşekkürler bu konuda doluyum üstünüze alınmayın söyleyeceğim grupta değilseniz; erkekler kendilerine kadın masör çoğunlukta olduğu için hak görebiliyor"napayım erkek mi var sanki" ya da"erkeğin erkeğe masaj yapması garip" diye gibi ama genelde hepiniz sevgilinizin profesyonel bir erkek masör tarafından yoğrulma fikrine aşırı karşısınız. Valla benim de böyle keyfi bir konuda çifte standarda tahammülüm yok arkadaşlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Masaj = Sağlık
Bende gidiyorum öyle sandığınız gibi durumlar olmuyor normal masaj yapılıyor dinlenmiş oluyorsun bu kadar basit bir konu.
okeyy yani sevgiline erkek masaj yapabilir değil mi?
Onun için çift masajları var araştırabilirsin sevgilim olsaydı ve isteseydi öyle bir şeyi düşünürdüm
ya tamam ama soru direk bu yani sevgiline erkek masörün masaj yapmasına okey misin Sen yanında yoksun
Olmaz yani ilişkim varsa bende tek yaptıracağımı düşünmüyorum o karşılıklı güvenle alakalı bir duruma giriyor çünkü 🤔
hah işte sormak istediğim buydu her şeyi modernleştirmek bir yere kadar empati kurunca erkekler kalakalıyor genelde
peki neden sevgilin varken sende tek yaptıracapını düşünmüyorsun?
Haklısın empati yapmak önemli bu konuda daha önce böyle düşünmemiştim 😄
son soruma da cevap alabilirsem süper olur neden ilişkideyken sen de tek yaptırmak istemezsin?
Çünkü sevdiğim kişi hakkımda böyle düşünsün istemem her ne kadar güveniyor olsa bile bana aklında hep bir soru işaretleri oluşturur ve zamanla daha büyük problemlere sebebiyet verebilir.
yani bu senin kendine olan güvensizliğin değil dimi (mesela masaj sırasında sevgiline ihanet ediyormuş gibi hissetmek gibi)
Hayır yanlış ben sevgilime ihanet etmeyi düşünmem öyle düşüneceksem neden sevgili oluyorumki çok mantıksız tam tersine onun bana olan güvenini önemsediğin için duyarlı davranırım.
helal olsun empatiyi de unutmazsan 10/10 davranış
Teşekkürler unutacağımı sanmıyorum sadece sevdiğim birisi olmadığı için bu kadar üstünde düşünmemiştim. Ama düşüncelerinize hak verdim. 😄
keyfine bak derim ama telefonu kapattıktan sonra da masaj yaptırdığın yerlerin tutulsun derim ve bunu unutmam yani
büyütmezdin yani?
o an büyütmem ama döndüğünde fena patlamam olur
Olabilir herkez ekmeğinde işini yapıyor cinsiyet ayretmek saçma bence sende erkeğe yaptırabilirsin
helal olsun böyle olun valla lafım yok
Ben eşitlikten yanayım ben im yaptığım ve yapmak istediğimi eşim sevgilim de yapabilir isterse ben yaparım sen asla demek hayvanlıktır
Sevgilim olacak kişi benim buna ne tepki vereceğimi bilir ve baştan o topa girmez
peki ya sen
Ben sadık bir insanım bende öyle bir şey yapmam
Her masör or#spu değil bence yaptırdın yarasın kocuma
rahatsız etmez yani
güven tam sanırım partnerine
asla izin vermem ben yaptirdim cunku akla baska seyler geliyor ve surekli elliyolar falan
herkese böyle olacak diye bir kaide var mı peki
benim me dusundugum onemli o oyle olmasa da ben oyle dusunurum niye rahatsiz olayim hemcinsi yapsin masaji?
pekiii sen yaptırmak ister miydin kadın masöre ilişkin varken diyeyim
hayir iliskim varken olmaz
Ben müsade etmeyeceğim gibi oda bana müsade etmez. Olay kapanır 🤣
Kapat yanlış aradın...
Derim
kendin karşı cinsine yaptırır mıydın
O zaman da o bana kapat yanlış aradın desin 😉
Benim sevgilim olacak kişi zaten bunu yapmayacağını bilir öyle biri ile sevgili olmam ben
sen yaptırmak ister miydin kadın masöre peki
Ben masajı çok seviyorum tek zaafım bu ama saygımdan dolayı yaptirmam
niçin etik gelmiyor mu
Kadınlar çok kiskanc canlılar
:) ama sen de cevabında sevgilim olan kişi yaptırmaz diyosun sadece kadınlar değil demek ki kıskanç canlılar
Ataerkil yetiştirilen bir toplumda bu farklı bir durum kabul edilemez
öyle bişey yok kusura bakma aynı şey ya güya erkeklerin kendini kontrol etmesi daha zordur fıtrat gereği kadınların daha kolay, ama yine kadınların masaj yaptırması çok garip öyle mi.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Kızım zaten prof masorlerin çoğu asyalı kadınlar
Kardeşim ben buldum taylandlı erkek masör konu bu değil biraz geniş çerçeveden bak biraz empati ya ataerkillik sökmez bu konuda, sökmemeli
Ataerkillik sokmuyor olsa şu an sen gizli profilden soru sormazdin adın soyadın gercek olur kendine ait bir görselin olurdu söylediklerin ve yaptıkların örtüşmüyor
sanki senin adın soyadın var alakasız noktalardan dem vurmak gereksiz // özetle bir erkek kendinin kadına masaj yaptırma hakkının partnerinin bir erkeğe masaj yaptırma hakkından daha fazla olduğunu düşünmemeli nokta Düşünüyorsa ikiyüzlüdür riyakardır
Bunu gizliden soruyorsan celisiyorsun kendinle
irrelevant cevaplar.. yordun
Annesi yapabilir ancak….
:)
Senin cevabın ne olurdu :)
güncelledim sorumu zaten :) ben de doğru bulmuyorum
Aman erkeklerin dediğini kim takar artık kadınlar Özgür ve rahat eğer ki böyle bir saygısızlık görürsek kapı orda. Çifte standarta benim de tahammülüm yok.
helal olsun katılıyorum
Aynen öyle cevap bile vermeden gececeksin o eskide kaldi öyle bunlari beklemek sayginin olmadigi yerde kapi orada biz gene hayatimiza devam ederiz güzel bir şekilde. Sinirlenmeye bile değmez
aynen öyle ne kadar var kendini üstün gören erkek valla istemsizce "yarasın kocişime" diyip de kendisi yaptırsa o "koçişinin" ne tepki vereceğini dahi düşünmeyen zihniyete sahip hemcinslerim de üzüyor beni, bu yüzden kendilerini bişey sanmaya devam ediyolar
insan kendini de aynı konumda düşünmeli , erkeği kadını yoktur bazı durumların ilişkide
E onlar der çünkü onların derdi de adamın parası. İki çıkarcı tip birbirini tamamlıyor işte. Parası var diye adam ne yapsa He derler onlar da. Gerçek bir sevgi varsa ortada kimse bu cümleyi kullanamaz miden bulanır bir kere o nedir öyle. Tek dileğim karaktersiz insanların karşılıklı olarak birbirini bulması. Ne halt yerlerse yesinler. Ben kendi hayatima devam ederim gene. Bazı şeyler kırmızı çizgidir gördüğün an düşünmeden karşı taraftan uzaklaşacaksın.
Tabi ki erkeği kadını yok. Bazı şeyler şahsiyet meselesi gerçekten. O yüzden yok yani.
cidden sevdim düşünce şeklini umarım bu tarz zihniyetler çığ gibi artarak çoğalır
Maalesef çıkar ilişkileri çok daha fazla. İnsanlar doğruyu tercih etmenin aptallık oldugunu dusunuyorlar. Uzun vadede içlerinde boşluk hissettiklerinde anlayacaklar neyin aptallık oldugunu. O sebeple herkes kendi tercihlerinin sonuçlarını yaşar. Ben gördüm mü uzaklaşıyorum sadece.
çok doğru umarım gönlümüze göre insanlarla karşılaşırız
Amin inşallah 🙏🏻
ben müsade etmem açıkçası edilmesini de istemem
Masör ü sevgilimle üst üste koyar arasına karbon kağıdı koyup çükerim
Hayatinda ki son masaji oldugunu soylerdim
kendin kadına yaptırır mıydın peki
Yaptirmazdim etki tepki meselesi bu. Kendime yapilmasini istemedigim seyleri karsi tarafa yapamam
Sen başka şeyler istiyorsan ben yaparım olurdu
diyelim diyo ki "profesyonel masaj alt tarafı bu niye abartıyosun"
Bana ben burda seks yapcam desin daha anlamlı. Okadar sokunduktan sonra bir şey kalmıyor. Bende masaj yaptrdım. Ne olsugunu biliyorum
nasıl oluyormuş
En son masaj yaptırdığımda kadın daldırımın altından kasıklara doğru öyle değişik bir dokunuşla yoğurdu ki. Otomatik ereksiyon oldum. Utandım ama yapabileceğim bir şey yok!!! Bizdeki bu acayip organ cidden bağımsız. Kadın o şekilde masaja devam etti. Ve insin diye tokat attı. Artık insin mi dursun mu diye bilemem ama baya güldü 😀
hoş değil ya
Hoş veya değil ama elinde olan bir durumda değil işte. Anlatmak istediğimi anlamışsındr
yes anladım peki sen ilişkin varken yaptırır mıydın diyeyim
Yaptırdım işte anlattım ya. Ama masaj yaptdığımı bilse üzülür.
yazık ne diyim
Sen yaptırıcan mı kendine
Bozulurum bayağı
peki sen yaptırır msıın dürüstçe cevap istiyorum
Asla. Ne işim olur sevgilim varken 😒
helal olsun
Gerekeni bu
Azına bile sıçardım
O ne güzel takılın siz bebeğim derim
Gerek duymaz ben daha iyi masaj yaparım ona ;-)
sen yaptırır mıydın
Ciddi bir ilişkide başkasıyla bir şeyler yaşayamam. Ama rahat bir ilişki ise olabilir karşımdaki de bunu bilir.
Soru bir şeyler yaşamak değil : masaj
Karşımdakinden bir konuda saygı bekliyorsam ben de aynısı ona gösteririm. Yani sevgilim olarak senden bu konuda özenli davranmanı istiyorsam ben de özenli davranırım ve yaptırmam.
"sevgilin olarak benden" değilde partnerinden iste özenli davranmasını sjhdjhfd komik yazı stili eyvallah
Sana da eyvallah güzellik
Ben yaparım gitmesine gerek yok
peki ya sen
Hayır demezdim
sevgilin hayır demezdim diyince tepki vermezsin umarım
Yaptıramaz
peki ya sen yaptırmak ister miydin kadın masöre
Evet
hadi ordan git o zaman
şu an isterdim sevgilim yok şuanda olsa istemezdim
s. ktir git*
Bana karşı küfürlü konuşma sonra kadına şiddet diye ağlarsın