İmkansız
İki gönül bir olunca..
Denemeli
Denemeden bilmezsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kız arkadaşım Yabancı ülkede yaşıyor ve oldukça fazla maddiyata sahipler ben başlangıçta kendi durumumun kötü olduğunu belirtip onu test etmek istemiştim ve bu uğurda verilen fedakarlık benim çok hoşuma gitmişti. Maddi anlamda kötü olsam bu kadar cesaretli olur muydum tartışma konusu ama herkesin karşısındaki kişiyi maddi imkanları için değil harbiden kafana uyuyorsa bu ilişkiye devam etmek doğru olacaktır.
Seviyosan problem yok bence
Kız zengin erkek fakirss olmaz çünkü kız o rahatlığıni bırakıp fakir yaşayamaz masrafı çoktur masrafını karşılayamaz bu ilişkide sorunlara neden olur. Erkek zengin kız fakir ise oluru kesin vardır. Ama ben her zaman denklik isterim babamin evindeki lüksü kocamın evinde de isterim. Babamda varlık çekip kocamda yokluk çekmek istemem
Uçurum yoksa sorun olmaz. İstisnalar her zaman vardır ama.
Cevap
31Cevap
Gönüller bir olsun torun
Bir yere kadar oluru var. İnsan ne kadar maddiyatı önemsemiyorum dese de mutlaka bir tartışmanın arasında bu ekonomik durumlar insanın gözüne sokulabilir. Kimse bir şey yapmasa bile mutlaka aynı bireylere bunun sorun edecektir. Ben kendi adıma söyleyeyim kesinlikle dengim olmayan biri ile ekonomik olarak en azından birlikte olmayı düşünmem. Demek istediğim geliri benden yüksek bir insan. Bu zengin kız fakir oğlan edebiyatı ancak filmlerde olur.
denemeden bilemezsin ki
oladabilir hani.. para her şeyi satın alamıyor ve parayla elde edemiyorsun diye düşünüyorum
Olurunu bilemem de dizisi vardı. Çok saçma bir aile dizisiydi. Diğer yandan böyle bir ilişkiye başlamak istemem, yani kız benden zengin olmasın.
Tuhaf şekilde çok iyi anlaştığım ve şimdiye kadar konuştuğum çoğu kızın epey bir zenginliği vardı. Mesela hemen hepsinin kendi arabası vardı.
Hep yanlış yerlerde gönül işi ya , iki insan arasında bu ilişki paralar evlenmiyorki çok para azparayı kabul etmesin. var mı böyle bir mantık. Biz insanız mal degilizki , mal seçer gibi kendimize değer verelim. en basitinden dünyanın en zengini sahip olduğun bir tek gözünün yenisini tıpa tıp aynısını aynı işlevde sana verebilir mi veremez , DNA baktigimizda dünyada senin DNA nin aynı yok yani teksin. Seni satın alabilicek bir değer yokken parasına göre ilişki hesap etmek neyin kafası
Bu her insan için farklı oluyor. Kimi ilişkilerde bu hiç sorun olmazken bazen asla oluru yok gibi duruyor. Eğer zengin olan erkekse ilişkinin ilerleme ihtimali daha bi artıyor
Olur bence, birlikte olacağım kadının yoksulluğuna ya da zenginliğine bakmıyorum, o kalbinin derinliklerinde ki güzelliğe bakıyorum.
iki tarafta iyi niyetli olsa kabul edilse bile kültür görgü her şey çok farklı bir çok zorluk ve sorun çıkacak buna katlanmak zor genelde olmuyor
Ben denerdim sanırım ya o zengin olabilir de ben doktorum boru değil yani sjsjs.
Hayat dizilerdeki gibi değil maalesef
Zengin bir Erkek/Kiz eğer gercekten aşıksa ve o ortamda yasaya biliyorsa ayak uydura biliyorsa helal olsun
Filmlerde de dizilerde de çokça işlenen bir konu olsa da gerçek hayatta bir karşılığı yoktur. Zengin-fakir ilişkisi olmaz.
İki gönül bir olunca çok mu önemli mevki durumu. Sen zenginsin, o fakir. Belkide en gerçek aşk. Kimbilebilir ki.
İki Gönül Bir Olursa O Noktada Aşk Başlar ❤ Zenginlikle Fakirlikle ilişkinin Alakası Yok İki Gönül Birleştimi İlişki Başlar
Fakir diye reddettiğin 3-5 yıl sonra zengin olursa? 😂😂
Olmaz diye hiçbir şey yok bence. Denersin olmazsa Olduran'a havale edersin.
Zengin kız fakir oğlan efsane bir şey bence
Zengin olan kim. Ve ne kadar zengin. Sıfırlar çok şey söyler
Paraya önem verenler için sorun fakat benim için zerre sorun değil.
Annem kabul etmez elit olmalı ona göre benlik sıkıntı yok ama ona göre davul bile dengi dengine.
Denemeden bilinmez ama zor geliyor hele kadın zenginse
İki kişinin kalbî Bir olursa her şey olur...
masal aleminde değiliz sonuçta gerçekleri konuşmak lazım
Ortamlar farkli senin doğrun ona yanlış onun dogrusu sana yanlış olur yani olmaz
para herşeyi satın alamaz... bence aşk güçlü bir bağ olabilir..
Ben denedim olmuyor. Gitmiyor.
makas çok açıl değilse 1 şansı olabilir
Denemeye gerek yok
Denemeden bilemezsin
denemeden bilemeyiz ama olmaz gibi duruyor
Zor ama imkansız değil.
Gönüller bir olunca samanlık alev alır
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur
Lüks düşkünü züppeyse olur
Olur neden olmasın
Hayali cihana değer.
Olur örnekleri var