Kendi kendine yetebilen kadınlar erkekleri korkutur mu, büyüler mi? ↗
Huzurlu bir ilişki için ipler erkeğin elinde mi olmalı, kadının elinde mi?
Kendi kendine yetebilen kadınlar erkekleri korkutur mu, büyüler mi? ↗

Ben kadında olması gerektiğini düşünüyorum ama Huzurlu bir ilişki için iplerin kimin elinde olması gerektiği konusu, kesin bir cevapla yanıtlanamaz. Sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı, anlayış, dürüstlük ve iletişim üzerine kuruludur. İlişki, bir tarafın kontrolü altında olmamalı ve kararlar birlikte alınmalıdır. İplerin sadece bir tarafın elinde olması, diğer tarafın ihtiyaçlarına saygı göstermeyen ve baskıcı bir ilişki dinamiği yaratabilir. Cinsiyete göre bu konuyu ele almak da doğru değildir. Her iki tarafın da ilişkiyi eşit şekilde yönetmesi ve ortak kararlar alması gerekmektedir. İlişkide iplerin kimin elinde olduğu, ilişkinin başarısı açısından ikinci plandadır.
Kim daha baskınsa kontrol onda olmalı. Çünkü karakterine uygun davranmayan kişinin davranışları emanet duruyor, sonuçta alışmamış g*tte don durmaz derler. İnsanın kişiliği nasılsa ona uygun davranmalı ve de zevkinin uyuştuğu birini bulmalı. Zaten olduğun gibi davranmayacağın birinin yanındayken ortada ne huzur olur ne de sağlıklı bir ilişki.
Örn. Baskın karakterli biri pasif karakterlileri beğeniyorsa öylesini bulmalı. Pasif karakterli biri de baskın karakterlilerden hoşlanıyorsa baskın birini bulmalı vs.
Yanış seçeneğe bastım erkeğin Elinde olmalı bence çünkü bir çok kadın küçük şeylerden mutlu olur kadına çiçek alsan ya da güzel görünüyorsun desen bütün gün neşeli olur erkek ilgisiz olursa kadın neşesini kaybeder.
Kadının elinde 😀
Yüzüncü cevap!!
🎉🥳👏😂
Teşekkür ederim 🙂
💐
Cevap
45Cevap
aşk boyle bırsey degıl... ılıskıye hukmetme cabası zamanla karsı tarafa ustunluk kurmaya calısmaya kadar gıdıyor..
son kararı ben soylerım yerıne ortak kararda bulusmak , bırbırının noksanlarını gozetmek, hukmetmek yerıne tamamlayıcı ve kusurlarını ortmek uzerıne ılıskı yasamak varken ele gecırmeye calısmak mantksız bence.
yatakta belkı baskın karakter olmasına ızın verırım ama benım ılıskımde tek adamcılık tek kadıncılık olmaz..
Nerdeeeee
Kadının elinde falan olmasın abi
Bizim evde huzuru sağlamak ve en ufak şeyde huzursuzluk çıkarmak tamamen annemin elinde
Benimle olan anlaşmazlıkları babama yansıtır şikayet eder eder
Şimdi de adama günlerdir benim yüzümden trip atıyor artık babam da bıraktı, konuşmuyorlar şu an
Babam da bana çatıyor tabi
Kurtulmak istiyorum bu evden
Durum nedir? Kusura bakma merak ettim.
Bayramda anneme yardım etmedim küçük çocuk var, onunla anca evin işini yaptım. Yemek olarak bayrama hazırlık yapamadım dedi. Babam da madem zorlanıyorsun yapma demişti hani misafir bunun için gelmiyor sonuçta, hazır bir şeyler alırız dedi.
Annem de kızına bi şey demiyosun kızmıyorsun bana tepki gösteriyorsun falan dedi ama halbuki alakası yok. Babam kızar sinirlenir demedik laf bırakmaz. Yine de annem doldurur babamı. Bayramda üç gün boyunca babam dışarı çıkalım dedi o kadar ama annem sırf bu konu yüzünden trio atıp durdu. Şimdi de konuşmuyorlar babam bana yuvamın bozulmasını istemiyorsan annenle iyi anlaşacaksın, yarın bir gün gideceksin, bir pilav yapmasını bilmiyor, annesi öğretmemiş diyecekler vs dedi. Bir daha da böyle konuşmam seninle dedi.
Zor durumlar. Kurtulmak istemen normal.
İp olmayacak. Sevgi, saygı, güven ve anlayışdan gayrısı huzur getirmez.
Herkes kendi hayatını yönetecek. İlişki ortak paydada huzurluysa devam, huzursuzluk getiriyorsa; tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna...
Ama illa birileri yönetmek ya da yönetilmek isteyecektir, dilerim ki layıklarını bulsunlar.
Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır. Sözü tam bunun için bence yani ipler erkeğin elinde görünsede kritik anlarda kadınların payı her zaman büyüktür. Sonuçta bir bütünün iki parçasıdır kadın ve erkek 😉
İpler demeyelim de, karar mekanizması erkekte olmalı. Çünkü gerçek seven bir erkek, ilişki daha güzel yere gelsin diye uğraşır. Kıskanır sahiplenir vs. Kadın buna uymayınca sorun oluyor.
Delikanlı bir erkek olarak diyorum ki kadının. Çünkü çok tarih kitapları okudum ve Cengizhan/Fatih Atilla vs. gibi bir çok kumandan ve imparatoru yönlendiren hep eşleri olmuş. Onlara sormadan onları dinlemeden onların görüşünü eklemeden bir şey yapmamışlar. Hanlarimiz
Gerektiği yerde kadının gerektiği yerde erkeğin. 🍁✨Ama erkek vurdumduymaz olup kadın yalnız çabalasın istemem ilişkide. Kadın özel olduğunu hissetmeli. ✨
Niye erkek niye kadın.. abi mantık var buna uygun devam edip sağlam adımlarla yürümek varken. Yok benim dediğim yok senin koru körüne inat niye hiç anlamam. Benim görmediğimi kadınım kadinimin görmediğini bende görebilirim
Kadının elinde olmalı kadın genel olarak duygusal bireyler olsa da ilişki sürecinde mantığı devreye giren bireylerdir. Bu süreç zarfında kadın erkeği biraz daha yönlendirme aşamasında olur ama erkek daha ergen olup kadını üzer kadını bırakır giderse o erkek kaybeden olacaktır o yuzden kadında olmalı ilişkinin ipleri
Nedn ipler iki taraftan birinde olmalı iki taraf eşitlik saygı sevgi çerçevesinde yürütemio mu iliskiyi
Bence ikisinin de elinde olmamalı
Ortaklaşa anlaşarak orta yolu beraber bularak olması lazım
Eğer o ipleri sadece bir kişinin eline verilecekse baştan huzur beklenmesin bence, her şey dengede güzeldir.
Her iki taraf da elinde tutmalı diye düşünüyorum. Bir tarafın eline geçmişse dengeler bozulmuş demektir.
İlişki içinde özel anlarda (erkek) yönlendirmeli, çözüm olmalı. Ev içerisinde (kadın). Bazı ortak kararlarda iki tarafın fikri olmalı.
Bence ortak olmalı. Güç kimin elinde olsa o bozuluyor çünkü. Sonra yüzüğü yanar dağa atmakla kim uğraşıcak😉
İlişkide 1 ve 2 inci şahıs yok ne yaparsanız ortak karar vermeniz gerekli akıl alışverişi birlikte ortak kararlar vermelisiniz
Ortak karar alınmalı. Kimin fikri mantıklıysa ona uyulmalı. Aile diktatörlük değil ki yalnız birinin sözü geçsin
Aşkta eşitlik olmalı, kararlar ortak olarak alınmalı.
erkek dayanışması olarak işaretledim ama bence ortak noktada buluşmak iyidir
Kadının elinde olursa daha iyi oluyor sorunları biraz abartıp sorun çıkaran taraf biz olunca.
Her iki cinsinde elinde olmalı ilişki tek taraftan yürütülemez
Bilmiyorum huzurlu bir ilişkiye tanık olamadım.
İkisi de değil, ancam denge sağlanırsa tam huzur bulunur.
Enerjisiyle alakalı bazen kadın baz3n erkek yonetmelj
Kafası çalışan birinin elinde olması gerekiyor
Kadının tabikiiii😀 #Hanımcılık Kazanacakk✍🏻🤙🏻🤪🤣
Genel olarak eşit olmalı ama erkeğin üstünlüğünde gitmeli 60% erkek 40% kadın
Bence kimsenin elinde olmasın herkes sorumluluğunu bilsin
Kesinlikle öyle çünkü kadınların da başarılı olduğu yerler var erkeklerin de başarılı olduğu yerler var evlilik öyle birinin elinde olacak bir şey değildir
Denge olmalı hayatım denge eş kelimesi bu demektir diğeri hiyerarşi bildiğin
Ne canım soru!
Kimsenin elinde olmamalı.
her şey ortak olmalı.
böyle bir kıstas pek doğru sonuçlar getirmez en güzeli ortak alınan kararlar olmalı
Dengeli bir ilişki olmalı baskın bir taraf olmamalı.
İpleri reddediyorum , herkes kendi sınırını ve haddini bilmeli severek ve isteyerek yanımda olmalı
tabii ki kadının (yani benim) elimde olmalı ipini elime dolamalıyım!
Kadında olması gerekiyor tabi kii
Erkekte olursa ohoo
kadının tabikide zaten ilişkiyi kadın yönetir erkek yönetse o ilişki biter
Eşit ama hanımcılık huzurlu eder. Birazcık kadının elinde olabilir 😈🤣
Erkek yel kadın sel , Erkek dağıtır kadın toparlar der babannem
Sahsen ben ipleri elimde tutamadigim bir iliski icerisinde bulunamam. Her seyin kontrolum altinda olmasini isterim hep. Zaten bence en sagliklisi da bu
İpler kadının elinde olmalı ama erkek onun elinde olduğunu düşünmeli.
@Erayucak oyuncak? Böyle bir şey mi dedim?
Akıllı bir kadın ipler erkeğin elindeymiş hissi verir erkeği yüceltir ama kendi istediklerini yumuşaklıkla tatlı dille yaptırır.
Erkeğin elinde olmalı ama işin aslı kadında bitiyo kadın mutlu olmak istemezse huzurlıda olamıyon
Herşeyi kadın yapıyor zaten bence erkek de olmalı, sorumluluk sahibi olması gerek...
İpler konuya göre el değişmeli. Bazen kadının bazen erkeğin elinde olmalı
Yerine göre erkek yerine göre kadın ama büyük sorumluluk erkekte her zaman
Kalan bütün hayatımız boyunca hep aynı kelime başta olcak 😀peki hayatım evet hayatım biz erkekler olarak baştan teslim oluyoruz zaten şahsi görüşüm
Her ikisinin elinde olmalı
Dengede olmalı 😊
Ilişki huzurlu bir şey değil pek :)
Kadına itaat et rahat et
Her ikisi ama en cok kadin gibi duruyor
Tek kişinin elinde olmamalı.
Orta her zaman iyidir
İp olmamalı huzur arıyorsan sabır ve şükür lazim
Kadınlar sorumluluk almak istemez ki 😏
Kadının elinde olmalı tabikide.
Ortak olmamalı
#Mirliva