Arkadaşlar öncelikle selam ben bir illete düştüm ben bu zamana kadar hava olsun ya da bakış açınızı değiştiriyim diye demiyorum o herkesin istediği ulaşılmayan erkektim her sene 5 6 teklif alır reddederdim bulunduğum şehirde tanımayan yoktu ama hiçbir kıza içim tam ısınmıyordu o yüzden hala bir tane sevgilim olmadı sene başında dershaneye yazılmıştım yaz kursunda bir kızı gördüm başta işte dedim tipe bak çok saf duruyor felan diye kendimce böyle eleştirdim ama gün geçtikçe delilercesine aşık oldum ama hiç konuşamadım göz göze bile gelemiyordum kızda öyle biri ki yaklaşık 6 aydır bir erkekle konuştuğunu görmedim kızın hiçbir sosyal medyası yok ve ben bunla zaman geçince farklı sınıflara düştük ve iyice aşkımı sakladım ama nedense sınıf değiştiğimden sonra nedense bir his o da bana bakıyor gibi hissediyordum hatta bir kere öğretmen yok diye onların sınıfına gittim ve yan sırasına oturdum ne konuştu ne kafasını çevirebildi sadece öyle başının önüne bakıp 40 dk boyunca bekledi arkadaşı bile geldi sana noldu felan dedi ama ben cesaret edemedim hiçbir zaman ardından deprem oldu ve hayli ile 2.5 aydır görmüyorum büyük ihtimalle bir dahada görme ihtimalim yok ama nedense bu depremden sonraki süreçte aklımdan bir türlü çıkaramadım hergün her saat aklımda ama neden böyle oluyor anlamadım normalde fazla dinle uğraşmazdım artık hergün zikir çekiyorum ve belli 300 kere onun için dua etmişimdir namaz kılmışımdır sırf nasibim olsun diye ama bu dua kendiliğinden oluyor yani nedense birden elimi açıp onun için dua ediyorum ve hala aklımdan çıkmadı sizce bu durum neden olabilir...
(kusura bakmayın çok çok uzun oldu ama konu benim için çok önemli yani düşüncelerinizi merak ediyorum)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer