Aşk İlişkileri Sevgilinizin yakışıklı olması kıskançlık huyunuzu ortaya çıkartır mı? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin yakışıklı olması kıskançlık huyunuzu ortaya çıkartır mı 🤔#Aşkİlişkileri Güncellemeler+1 yıl ilginfulyaa 😊🥳 Sevgilinizin yakışıklı olması kıskançlık huyunuzu ortaya çıkartır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Benim olması, kıskanmam için yeterli bi sebep. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Güzel olması kıskanacağım anlamına gelmez ben güvenirim sevgilime 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Insan bana göre sevdiği insanı her türlü kıskanır çok güzel ya da çok yakışıklı olması bunun için bir referans olamaz 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Bence bu sevgiliyle değil kendimizle ilgili bir konu. Yakışıklı olsa da kıskanmam, artık bunları aştıgimi düşünüyorum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yoo hayır onun tavırları benim kıskançlığımı çıkarır ortaya 2 0 Yorumla
Mahinevberçeste Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Seviyorsam o zaten bana dünya'nın en yakışıklısı görünür her türlü kıskanırdım yani. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben sevgilimi her türlü kıskanırım yakışıklı olup olmaması önemli değil 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eh yani kıskanç kadınım ben çirkin bile olsa o adam benimse kıskanırım 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eğer kiskancsam yakisikli olun olmasın bu zaten ortaya çıkacaktır. 1 0 Yorumla
asellperii Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Allah nazarlardan korusun boyuna posuna kurbandır kendisi ama hiç de krizlere girmem nerde nasıl davrancağnı bilir ee sonuçta benim de onun yakışıklılıgından aşağı kalır yanım yok 1 0 Yorumla
Hiçliklerdekaybolmak Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ehehe tabiki de ben zaten sevdiklerimi kıskanırım paylaşamam hele ki sevgilim olsa😄 1 0 Yorumla
iakca Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Hayir , sevgilimin gozu disarida olup kardeşim kardeşim ortamlara girmesi kiskancligimi arttirir 1 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. Çirkinde olsa kıskanırım. 😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim olması, kıskanmam için yeterli bi sebep.
Güzel olması kıskanacağım anlamına gelmez ben güvenirim sevgilime
Insan bana göre sevdiği insanı her türlü kıskanır çok güzel ya da çok yakışıklı olması bunun için bir referans olamaz
Bence bu sevgiliyle değil kendimizle ilgili bir konu. Yakışıklı olsa da kıskanmam, artık bunları aştıgimi düşünüyorum.
yoo hayır onun tavırları benim kıskançlığımı çıkarır ortaya
Seviyorsam o zaten bana dünya'nın en yakışıklısı görünür her türlü kıskanırdım yani.
Ben sevgilimi her türlü kıskanırım yakışıklı olup olmaması önemli değil
Eh yani kıskanç kadınım ben çirkin bile olsa o adam benimse kıskanırım
Eğer kiskancsam yakisikli olun olmasın bu zaten ortaya çıkacaktır.
Allah nazarlardan korusun boyuna posuna kurbandır kendisi ama hiç de krizlere girmem nerde nasıl davrancağnı bilir ee sonuçta benim de onun yakışıklılıgından aşağı kalır yanım yok
Ehehe tabiki de ben zaten sevdiklerimi kıskanırım paylaşamam hele ki sevgilim olsa😄
Hayir , sevgilimin gozu disarida olup kardeşim kardeşim ortamlara girmesi kiskancligimi arttirir
Çirkinde olsa kıskanırım. 😂😂
Yakışıklı olmasına gerek yok😈
Bişeye benzemese de kıskanırım
Püf evt.
Hayır
Evet kıskanırım
Evet bakan çok olur
Kıskanmam ben ya
Evet bakan çok olur
Tabikide