Ben kendisini bir kac kez gordum ama o beni gormedi.. ve onu gercekten seviyorum hoslaniyorum.. kalbimden sokup atamiyorum.. benden yaklasik 10 yas buyuk ama evli degil bekar hic evlenmemis..
Sosyal medyadan ayri benim varligimdan haberi var artik tabii ama kendisi beni hic gormedi..
Onun ilgisini nasil cekebilirilmm? neler yapmam lazimki beni cok merak etsin diye
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslarrr?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Guzel giyin bakimli ol. Guleryuz. Her insanin beklentisi farklidir. Bunun net dogru bi cevabi yok.
evet dogru haklisinizz.. ama istee karsilasmiyoruzz oyle yaa ;(
Sans isi.
evet neyazikki :(
gel beni burada gorde diyemem
Platonik ask mi yasiyosun ki. Bir erkegi etkilemek cok zor olmasa gerek ya. Bir kizi etkilemek zilyon kat zor. Benim halim daha aci :)
galibaa platonik ask derler benimkine :( aslinda bir erkegi etkilemek daha zorr cunku o seni yanlis anliyabilir
Yanlis anlamak nedir ki. Bir kadinin gulumsemesinden napacak mesela?
Ben bir kadina gulumsesem y*vsak s*pik oluyorum. Disarda o kadar cok kadindan etkileniyorum ki. Nasil yaklassam suc. Resmen kadinlar mayin tarlasi gibi.
hahaha.. nedicemi bilemedimm vallaa yaaa
o beni boyle gercek hayatta gormedi.. ben onunla bir iki gun eglemek icin degil sonsuza denk istiyorum
İstesen sana oyle tuyolar veririm ki. Kiz milletini az cok bildigim icin teklif etmeminde faydasi yok. O adami cileden cikarir cenneti yasatirsin istersen. Bu tabriniz yuzunden yarin oburgun senden kolay sikilip baskasina bakabilir. Bunlar hep oluyor ama kadinlarin bu cinselligi reddetmesi o kadar dogallasmis ki bu ulkede. Erkekte napsin zavalli. Bunca emek vermis seni mi birakacak. Cidden istemiyosunuz anlamiyorum. Karsindaki adamdan etkilenmiyo musun. Azmiyo musun. Bunlar ayip veya yanlis degil. Kendini boyle kosullayarak sadece iliskinizi yiptatirsiniz baska bisey degil. Seks yapinca iki gunluk sevmis olmuyosun yine omurluk sev. İnsan omurluk sevdigi birine neden zevk vermeyi reddeder? Neden harika anlar yasatma sansi varken reddeder? Evlenince hersey monotonlasacak put gibi kalacaksiniz. Cogu insanin yasadigi. Harbiden o adamin yerinde olsam sahsen kafayi yerim. Basarilar umarim halledersin. Seks yapmasan bile degisik seyelr deneyebilirsin. Ozelde yaz istersen. Ama cok ayip demi :) neyse sen bilirsin. Kocaman basarilar.
ben evlenmeden seks yapmam, ne orami ne burami acarimm.. bana gore degil boyle seyler. ben onunla bir gunluk degil bir omurluk yasamak istiyorumm.. hayaimin anlaminin olmasini istiyorum..
acaba diyorumbelki yasim cokk kucuk diye bana bakmazmi ooff okadar seyin icindeyimkii.. Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
İyi acma aferin. Seks yaparkende kork tam olsun :) yaslar kac ki.
huh nealakaydi anlamadimm simdi korkmakla?
Zaten yapmamm bir iki dakikalik zevk icin ahiretimi yakamamm..
yaslar 22 ve 32
Hep din demi. Ah bu din :) neyse kocaman saygilar. Benim sitemim bu yasa kadar sabrettimde artik sistim. Bende 32yim. Mis gibi 22sin niye istemesin. Adamdaki sansa bak daha ne istesin. Belkide ulasamamaktan sikilmistir. Dedigin gibi. Beyin cok kompleks bisey. İcinden ne geciyosa artik.
Genelde bu tarz kizlarin cogunda vajinismus sorunu var da. Sendede olmasin dikkat et. Seks yapmayi reddediyor olman cinselligi ogrenmen icin bi sebep olmasin. Fantazilermis giyimlermis erkek cinselligi imis kadin cinselligi imis. Bunlari ogren en azindan. Vajinismus turkiyedeki kadinlarin cogunda oldugu icin bi bakin bence.
Rabbimin bir bildigi varki yasaklamis bize haram kilmis evlenmeden olmaz diye.. dusunsene onunla yattigimi sonraki gun beni terk ettigini kaldim oyle bi basima..
Eveet aynenn daha ne istesin deme gencecik tazecik kizi karisi yapacak ve sevecek.. ama iste bazi erkekler istemez der benim yanimda cok kucuk durur tip olarak baska erkekler ona bakar kiskanclik olabilir..
bilemicez artik oyle olurmuym olmazmiyimm ama bir sekilde o asilir yanii
Bir dine inanip yasaklarina ve kurallarina uyman farkli. Yani a kisini b dinine inaniyorsa b dini ona her sabah anir diyorsa a kisisi aniriyorsa her sabah ben neden yapiyor demem saygi duyarim. Bu baska.
Sosyal olarak ben yorumumu kattim. Baya sitemkardim kusura bakma sadece dunyayi daha yasanamaz kildigini dusunuyorum bu aklin. Ya gozunu yormak istemiyorum ama bu ilk paragrafina dusuncemi birakmak zorundayim.
Dusunsene onunla yattim ve evlenmedim ortada kaldim. Ya nerdeyse her kelimesi tuhaf ve yanlis. Birincisi senin sevdigin bir insanla yatiyor olman cok ama cok dogal. Zevk paylasimidir bu. İkincisi ayriliyor olmaniz bir son degildir hayatin cok dogal bir olayidir. Evlenip seks yapip bosanmaktan bir farki yok. Hee bu guzelim kulturumuz acisindan bir farki var. Evlenmeden seks yapmis oluyosun. Bu cok ama cok dogal iste bunu anlamak lazim. İnsaj seviyor evliligi dusundufu kisi ile biseyler yasiyor. Yahu seks yapmak icin nikahlaniyor insanalr. Ne mantik? Dini acisina bisey diyemem. Ama sosyolojik olarak bu kadar dogal biseyi berbatmis gibi gosteren tek sey bu toplumsal tabular.
Her erkegin zevki farklidir. Bende olgun kadin seviyorim ama sevin dememin sebebi cogu erkek 18lik 24luk kizlari cok sever. Bu adam belki 70lik seviyor bilemem tabi ama ozguven acisindan olumlu bak. Guzel buluyor ki evleniyor. Cok sansli cunku o yastaki cogu erkek senin gibisini bulsa aninda evliligi basar. Kiskanclkk olayina takilma. Disarda herkes herkese bakiyor. Buda dogal bisey. Hayvan gibi bakanlarda zaten herkese hayvan gibi bakiyor.
Bence benden tuyo al ve ucusa gecir ilsikini :) bende bu yollardan gectim. Yahu siz kizlar neden bu kadar zorsunuz abi anlamiyorum. Gercekten kotu insansiniz var ya :)
Len ben sorulari karistirdim 😅😅😅😅 ben seni evlenecek kizla karistirdim. Cok pardon 😂
neyse seninle o seks, din konusuna girmicem.. Cunku ne dersem diyim anlamicaksin..
Yani artik onu bende bilmiyorum hangi yaslardaki kizlardan kadinlardan hoslanir diye.. Yani aynenn cogu erkek kendinden kucuk birini ister tabikide.. cunku daha guzel daha taze oluyor ve heleki ellenmemisse ona daha guzel gelir.
Artik o kiskanc midir bilemicem ama ben cok fena kiskancimm :(
aah aaaha sadece bizzmiii yaaa valla erkekler daha zor be abi
Yahu erkekler nasil daha zor olur ya. Saka misin. Erkek ol kafayi yersin o zaman :) din konusuna girmene gerek yok ben inanmiyorum. İnandifin icinde sonsuz saygi ne diyeyim. Ellenmemis ne alaka yahu :) off neyse cok zit kafalariz be :)
hahahaa aynennn cook fena zit kafalariyizz.. Sagol saygi duydugun icin bende sana karsi saygi duyuyorumm..
Ellenmemis yani neguzel ilk o alacak bekaretligi onun icin daha guzel.
Hahhaahaa vallaa ben kiz olaraaak coook kafayi yedimm mesela simdide
Sen 22sin. Dusun ben 32yim. Ya iliskilerim olduda. Hep olgun kadin istiyorum ama hic ama hic olmadi. Bundan dolayi kafayi yemek uzereyim. O kadar zor ki. Var mi bana verebilecegin bir tuyo bee. İmkansiz demi
buyuk kadinlar kucuklere bakmaz, sadece para varsa diye bilirimmm :( neyazikki para icin kendilerini satiyorlar
Ben ama baya 50lik olgunlardan bahsediyorum. Bide kapali olunca dahada etkileniyorum. İmkansiz mi. Napicam sonsuza kadar icimde mi kalacak. Ya abi biktim bu ulkedende insanalrdanda hayattanda :) harbi catladim.
kapali niye istiyorsunn anlamadim?
Bu hayallerinn suya dusuyor ne yazikkii oyle olmaz.. hem 50 yasta ne var yaa yipranmis gitmiss git bari kendi yasina bak
Bana daha kadinsi ve ozel geliyorlar. Kapali olunca daha guzel ve ozel geliyorlar bilmiyorum. Ya allah askina siz kadinlar icin hayat o kadar kolay ki. Kendi kendinize zorlastiriyosunuz.
Dusun 40lik adam 20lik kiz istiyor. Ama kiz istemiyor.
20lik adam 40lik kadin istiyor. Ama kadij istemiyor.
Yahu siz ne isterseniz o oluyor ne guzel valla.
Ama 20lik kiz 40lik erkek istesin aninda bulur. Aninda.
Harbiden kiz olsaydim asiri mutlu olurdum ya. Erkekken cok zor. Bu donemde karsi cinse karsi asiri acim. Hem ruhsal hem cinsel. İcimde tuta tuta mahvoldum.
O hayallerim suya dusuyorsa geberip gideyim cunku gun icinde hoslanacagim o kadar cok kadin goruyorum ki. Ama sadece tersler baska bisey degil. Gozlerinde copten farkim yok.
Aahh be kardesim nedim ben sana kii? Bilemedim simdii..
bende benden buyuk birini asla istemezdimm ama bunu nedense istiyorumm.. amaa neyazikki bizim aramizdada birsey yokkk😭
Erkek olsan kafayi yersin. Senin bu yasadigini ben kac kadina yasiyorum. Bazen lanet olsun git konus diyorum bildigin kufurden beter tavirlar. Sonum hic iyi degil.
Sende ozaman guzelce yap soyle? Bi kadina aslinda guzellikle soylesen konussan bir iki hos birsey soyle hemen kaparsin
Yaa :) ne kadar kolaydi. Neden ozelden yazmiyosun burdan eziyet ceke ceke yazisiyoruz.
Valla bana tuyo vereceksen ben her tuyoya acigim. Ya sorun su. Evli mi dul mu bilemedigim icin oncelikle onun korkusunu yasiyorum. Guzel bisey soyleyince sapiklik anliyolar iste. Gecen birine yasini sordum. Cok genc duruyosunuz aslinda dedim guldu ama oyle bi def etmeye calisti ki. Hani romantik yaklasimi bi sapiklik algiliyorlar. Namuslarina leke dusuyor :)
Parmaklarina bak yuzuk var mı yokmu.. hem pat diyede gidilmez zaten bir kadina..
Nasil gidilir. Yav ozele gelde anlat iste 😅cok onemli ciddiyim cooooook. Parmagina bakiyorumda. Bazi evliler yuzuk takmiyor. Bazi bekarlarda yuzuk takiyor. :)
Valla bende birsey diyemicem ozurdilerimm.. Senin dusuncene saygi duyuyorum ama olmaz gidipte 50 yasindaki kadina bakmak.. bildigin annen yasinda
Niye ozelden yazmiyosun?
Niye sen baban yasindakine bakabiliyosun ama :)
Babam yasinda degil bir kere🤔
Yok ben o zele gecmiyorum
Gecince noluyor ki. burada eziyet gibi? Abi turk kizlarindan gercekten nefret ediyorum ya
Git gavurlara ozamann ya🤣
Komik mi harbi. Bide kiz olmak zor diyor. Tuh size.
Evettt zor😞
Suann acilar cekiyorummm.. sevdigim adama acilamiyorum
İstesen 100 tane erkek bulabilirsin. Nasil zor oluyor acaba.
Basarilar sana guzelim. Burdan mesajlari asagi cekmekten sikildim. Birazda siz aci cekin. Hep erkekler cekmesin.
Istesem evet bulurumm cook asiri fazla gorucu geldi ama onlar bana gore degil ya da istedigim tipler degil yapacak birsey yok. Hayirlisi diyip gecelimm.. neyse kendine iyi bak
Ohh ne guzel. Secenek bol ama istemiyoruz. Cok zor cidden kiz olmak allah yardimciniz olsun. Yalnizlik gercekte nedir bilsen nefes alamazsin demek.
Secenek bol evet.. ama hic biri ise yaramaz. Ben oyle evlenmek istemiyorum biriyle.. Aminn insallahh cumlemizinn..
Rezilsiniz a q
Hahaha
Senin gibisini bulsam yataktab cikarkan hayvan gibi düt valla
Senin gibisini bulsam yataktan cikarmam vallla. Hayvan gibu s*k*rim yemin ederim
Tovbe tovbee…
Cok giciksin ama napim :) ama tam benlik aslindaaa. Yataktaa ustune coker o kadar sert s*k*rim kii senide yatagida inletiriz. Ul*n ne zevkli olurdu bee. Butun stresim giderdi valla. Agizlarimiz yapisirdi. Ah ahh. Zevki igrenc goren akliniza edeyim ya. Niye be guzelim ya.
O begendigin kisiyi arzuluyo musun bari. Allah vere onuda arzulamiuosundur. Hatta allah vere mastürbasyon nedir onuda bilmiyosundur
Tovbe tovbee!! Aramizdaaa birseyy yokkiiii!!! Daha beni dogru duzgun tanimiyor.. ve sevgili olsak bile evliligii bekleriz tabikide
Yahu ozele gel ne bu eziyet nasil kotuluk yapma meraklisisin anlamiyorum. O kadar mi igrencim gozunde.
Birsey olsun demedim zaten. Hayalen diyorum. Oda mi yok. Sana yazdigim seyleri o yazsa sevgiliyken mesela. ya da Şu an hayalini kursan. Bu bile mi yok
Evet yokk hayal etmiyorum ve sevgili olsak bile yazmaz yazamaz boyle! Onu tek kalemde silerim ozaman
Bana adamin biri endamin cok guzel su bu dedi dedim yuru git. Agzindan burnundan getirdim
Neden? Sen bence ilerde s*kste yapamazsin. Basarilar sana ne diyim ki
Sagoll. Sanane bu sorunum benimle ve esimle olur yanii baskasini ilgilendirmez
Banane zaten canim. burada o kadar sey konustuk sanane olmadi bu mu sanane oldu. Ben senin icin diyorum. Yarin esinle bu sorun olursa aldatma durumlaru olur
Olursada Allah korusun, kendine yapar bana degil. Olan ona olur bana degil😉
Yani eger yapamazsakta doktora felan gideriz insallah o sorunlar basimiza gelmicek
En azindan cinsellik nedir erkek cinselligi kadin cinselligi nedir bunlari ogren. Neden bu kadar ters goruyosun ki. Cidden normal mi yaptifin sence
Evet tabikide normal.. ben istemem evlenecegim kisinin bir baskasiyla birlikte olmuslugi olsun.. sonra helecek dicek o daha iyidi su bu senden fazlasini beklicek
60 mesaj burada yazismanin ozelden yazismadan ne farki var? burada uluorta herkes okuyunca rahatsiz olmuyo musun?
Valla umarim basarili olursun ne diyim. Kapali misin bu arada giyim olarak. Turban yani
burada benim kim oldugumu kimse bilmiyor buyuzden sikinti yok😅
Ozelden konussak bende senin kim oldugunu bilmiyorim. Baya konustuk arkadas olurduk hem ne guzel. Dertlerimizi acardik. Neden gaddarsin ki. Herseyi sevgililik gibu anlama. Erkegim diye.
İnanmican ama senden harbiden etkilendim 😅😂 o kadar dandik ki kizlar. Hayata bakis acimiz asiri farklida olsa en azindan guzel insansin. Karakter herseyden kiymetli
Cok tesekkur ederim☺️
Asla ozele getiremicem demi seni. Turk kizlarinin ya da kadinlarinin asiri zor olmasi beni hayattan cok bunaltiyor. Ciddi anlamda. Ama bu zorlugunda bi cazibesi oluyor. Ama harbi erkek olmak zor ya. Bunaliyorum artik. Resmen esseklik yaptigim. Seni ozele getirmek icin. Gelsende bisey olmayavak he. Belki konu kapanacak. Maksat guzelce ve rahatca konusmak. Neden boyle kirmizi cizgilerin var acaba. Dusun 50 yasinda bir kadindan etkilendigimi soyleyebildigim tek kadinsin. Bana belkide tek yardim edebilecek insan. Keske arkadasim olsan. Cidden bunu gunah mi goruyosun yoksa.
Cok yoruldumm artik😞 Şu an benim derdimm bambaska🥹
Valla biz kizlarda bir adami sevdigimizde ona acilamiyoruzz bu daha zor tamam mi
Ozelden yaz burdan yazmak sinirimi bozuyor ya. Senin derdin icin zaman harcamam senin icin hic mi degerli degil cidden. Ah be guzelim. Cidden iyi biri olmayi onemsemiyo musun. Neyse :) neyse degilde keskee anlasan artik.
Bu kizlara ozel degil cogu erkeklerde acilamiyor. Bende oyleydim mesela. Platonikte kalirdim hep. Ama yazik etmisim diyorum simdi. Yaa kiyamam sanaaaa pfff
Ben suann benimkiyle savasiyorumm buyuzden kimseyi ne gormek ne duymak istemiyorum ozurdilerim
Diyosunda 70 mesajdir konusuyoruz :) bunu ozele tasiyalim dedim sadece beni gorme yine. Valla derdine derman olmak isterimdee sanki yapabilirim oda ayri. Turbanli misin
Sen derdime derman olamazsinn.. cunku kimse onun yerini tutamaz bende
Tamam iste onunla arani yaparim belki :) seksi giyinir misin mesela dikkatini cekmek icin :) kapali misin cdvaplasana len. La ne kadar giciksin ya :)
Kadinlar neden bu kadar zorlar? Napmak lazim gebersem mi mesela
Belki hoslandigin kisi benimdir. Bende 32 yasindayim 😅
Senin *mina oyle bi koyulur ki. Sabaha kadarrr ne bagirirsin var ya
Bi s*kilsen hep istersin de Şu an tam el degmemis ciceksin. Evlenince o adam oyle bi *hahaha ki senin tum bina duyar 😅 mesela bunu dusundurtecek bisey yapsan direkt nakavt.
Ozele gel kurban oldugummmm