Güncellemeler
+1 yıl
Şu soruyu sadece kızlar yapmalıydım hemcinslerim her zaman beni anlar :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatında hiç düzgün birini görmedin mi şaşırıyorsun
Demek ki görmemişizz vnvmmvmvmvmvmvn
Cevabı aldığını umuyorum hayırlı geceler
Bol gülüşler
Düzgün erkek ne tam olarak merak ettim soran? Nasıl bir erkeğe düzgün der bir kız?
Bu kafa nasıl kafa Allah bazı kullara dert olarak kendi beynini veriyor düzgün diyo altında birşeyler arıyo Allah akıl fikir versin
WWQQWWWQQWWQEQEQEEEQEQEQEQERQ çok pardon valla kahkaha attım össür dilerm art niyet aradigim icin
Ben niye yalnızım belli benim Instagram profilimi anlatıyon gidiyim 50-100 kızı takip ediyim de senin gibi düşünmesin taliplerim
Onun da yolunu bulmuşsunuz takip etmeden mesaj atıyosunuz
Yolu bulmak ne ya sanıyosunuz ki erkeklerin hepsi sapık gibi bütün kadınlara yazıyo öyle değil sevdiği kadına ulaşmaya çalışan yalnız gezen bir sürü erkek var hatta bilimsel araştırması var erkeklerin büyük çoğunluğu yalnız küçük bi kısmı kadınlarla istediği gibi iletişim kuruyo onlara bakarak hepimizi yargılıyosunuz
Kurunun yanında yaşta yanıyo işte maalesef ki :( Çoğunluğun adı çıkmış bi kere
Valla sinirleniyorum böyle okuyunca 26 yaşıma kadar efendi uslu yaşadım bi iki kere el ele tutuştum ötesi olmadı lafta en kıymetli erkek ben gibisiymiş en büyük yalan evden işe işten eve başka bi yer bilmedim sonuç ortada burada belki yaptığımız yorumu biri beğenir hakkımızda fikir sahibi olur belki tanışır arkadaş oluruz diye geziyoz yazık
Zvvzvzvzvvzvxvxvxbxb İnş hayatının aşkını bulurda rahata erersin ya
Öyle bi kin ve nefret var ki evleneceğim ve ızdırap olacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla
Tövbee ne diyosun böyle ayol deme böyle şeylerrr
İyi olunca bişey geçmiyo ele kök söktüren koca olmak gerek
Ulan kıza ne diycen kızlar soruyorda bi kızın bi çocuğu düzgün bulmasına sinirlendim kinimi diri tuttum senden çıkarıyorum muu tgtgtgtjlfkn
Sorun sen değilsin sorun hepiniz efendi erkeğin kıymet görmediği bu dünya da hepimizin kıymet gören Adama dönüşmemiz lazım
Bak oyunlara başladın fake den başkasına yazdırıyon aynısını erkek yapsa adam a dünyada cehennemi yaşatırsın neyse ya uzatıyom Allah hakkımızda hayırlısını versin
Sen bu soruyu bana sadece kızlar yapmadığıma pişman ettin djdbdnbdndkdndndndmdm
Çok doluyum kusura bakma
Onu anladık djdbdbdjjdbdj
Benim zıttım birine ihtiyacım var erkeklerden ağzı yanmış erkek düşmanı birine
Ya sevdiği vardır ya da bu ailesinin olduğu hesabıdır ya birden fazla hesabı vardır ya da duzgundur (ki bu %1 ihtimal)
Takip ettiklerinde ailesi vs yok en baba 3 tane arkadasi var gerisi ful büyük sayfalar falan belki anonim vardır tw si
Benim teorim sevgilisi yok ya da aldatıldı ndjdhd bi süre kendini böyle şeylere kapatmış olabilir
Ek hesabı vardır o zaman benim bildiğim erkeklerde 4-5hesap olabiliyor
Kişi kendinden bilir her işi yaz bunu güzel söz
Belki Instagram fake falan vardır ama tw çok anlamıyo gibi bi vibe aldım
@yalnızbey06 karışma sana söylemiyorum muhabbete katılma
Şu soruyu keşke sadece kızlar yapsaydım
Sorun değil. Foto beğeni sayısına baktın mı
İnstada 1 tane fotosu var hem profil hemde post başka yok en fazla 80fav vardır
Himm sen fakeden yazsana bakalım nasıl tepki veriyor