Neden sürekli terkediliyorum?

Egoistlik olarak algılamayın ama güzel bir kızım kendime güvenim yerinde okuyorum bilgili hoşgörülü nerde ne yapmasını bilen eglenceli de bir insanim. Konuya geleyim 2 ay öncesinde bir yerde beni beğenip konuşmak isteyen birisi ile tanıştım instagram vs derken bi süre konuştuk sonra ben çok musait olamadığım için bir gün uzun süre cevap vermedim o da ben senin bildiğin erkeklerden değilim gibi mesajlar atti bende engelledim aradan 1 2 gün geçtikten sonra fake hesaplardan uzun uzun özür mesajları geldi onlara da bakmadım. Neyse geçen gün faceden 2 ay önce yazılmış mesajına cevap verdim özürler diledi konuşmaya başladık sürekli buluşmak istedi musait olamadım neyse bayramın son günü biz buluştuk hersey guzel numaramı falan istedi. Buraya kadar sorun yok. Pazartesi günü iş için şehir dışına çıktı benim de sınavlarım var onlara yardımcı oldu sagolsun bugünde aynı şekilde bana yoğunluğunun arasında yardım etti. Sınavdan sonra beni aradı güzel sohbet ettik geldiğinde planlar vs yaptı. Aksama kadar hiç konuşmadık sonra beni aradi acmadim sonra mesaj attım musait değildim yazabilirsin burdan diye o da şöyle yazdi, merhaba seni arama nedenim kendi kendime bile zaman ayiramıyorken sana hiç ayiramayacagimi düşündüğümden ve sana veya düşüncelerine haksızlık yapmak istemediğimdendi, sanırım ben uzun bir süre meşgul olacağım, o yüzden bunu sana söylemek istemiştim, Ancak sınavlarında sana yardımcı olmaya devam etmek isterim :) bende şöyle cevap verdim Teşekkür ederim şu ana kadar olan yardımların için. Olduğu kadar bundan sonrasını kendim yapabilirim ilgin için tekrardan teşekkürler Sana kolay gelsin iyi çalışmalar tanıştığıma memnun oldum. Dedim uzatti yardımcı olucam vs diye kestirip attım bende ama anlamadigim sey şu 5 6 saatte ne degismis olabilir? Surekli terkedildigim için merak ettim. Cevaplarsanız çok sevinirim... :)

Neden sürekli terkediliyorum?