ciddiymişiz gibi konuşuyo sürekli, ikimiz de der çalışıcağımız zaman birbirimize engel olmuyoruz tüm gece çalışıyo mesela o ama libidosu da yüksek gibi sürekli keşke öpsem yanında olsam uyutmazdım gibi şyler yazıyo bi yere kadar güzel ama ben bu tarz ilişki istemiyorum:///
Çalışırken bile aklı oradaysa emin olun biraz yüz vermeyince bu konuyla ilgili olarak sizden soğuk davranacaktir
Kimsenin gözünde sadece cinsel ilişki için bir obje olarak durmayın kırmızı cizginizi kimse aşmasın TOLERANS tanır iseniz artık tüm varlığınız da birlikte sözünüzün hükmü kalmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yani bazılarının hoşuna gidebilir yadırgamamda bana fazla cıvık geliyor, mıç mıç şeylerden hoşlanmıyorum çok ondan kaynaklı galibası.🤷♀️
benim d hoşuma gitmedi ama ne yazıcağımı bilmiyorum ki niye böyşe bişi yazarsın ki ya of
Valla ben bilmem ama sağlam soğuma sebebi olur hak veririm djdj
Bunu yazan adam iki gün sonra +18 PLUS konuşacaktir
of sanırımöyle olucak 😭😭
Eğer cinsellik vb için birlikte iseniz devam ediniz...
Ama tavsiye önce kariyer yapın sonra flört olayı SEÇİLEN DEĞİL SEÇEN OLUN
ciddiymişiz gibi konuşuyo sürekli, ikimiz de der çalışıcağımız zaman birbirimize engel olmuyoruz tüm gece çalışıyo mesela o ama libidosu da yüksek gibi sürekli keşke öpsem yanında olsam uyutmazdım gibi şyler yazıyo bi yere kadar güzel ama ben bu tarz ilişki istemiyorum:///
Çalışırken bile aklı oradaysa emin olun biraz yüz vermeyince bu konuyla ilgili olarak sizden soğuk davranacaktir
Kimsenin gözünde sadece cinsel ilişki için bir obje olarak durmayın kırmızı cizginizi kimse aşmasın TOLERANS tanır iseniz artık tüm varlığınız da birlikte sözünüzün hükmü kalmaz
Otu b*ku millete sormayın doğru mu diye. Hoşuna gidiyorsa doğrudur, gitmiyorsa yanlış 😅
bilmiyorum kiii hoşuma gidip gitmediğini de bilmiyorum
Güzel kardeşim bunu söylediğine göre yaşın küçük. Arkadaşa böyle hitaplardan hoşlanmadığını belirt, bu konular zamanla otursun kafanda.
Manyakk cocuk hdkdjdjd
keödpsmxjspödjx
Gerek yok hoş değil bu tarz konuşmalar
bence de
Mide bulandırıcı be.
of ne yazcam ben buna aw
Bir şey yazma engelle ya. Gitsin kendi şeyini ısırsın.
Asabi karı sevdim seni
🤣🤣
ete para vermemek için etkili bi yöntem
sonsuza kadardoyurur ekdöpsmxhsl
Gö7ünü yediğim bir nebze ama ısırırım ne lan 😂
Bebeklere denir böyle
ben de bebeğim ksöxpsmhxös
En azından onun bebeği
evt
Cok istiyosa isirsin☺️
😃😃
Parmak atarm gtune de susacaktir
Seni erkenden istiyor
bu yüzden kavga ettk ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum diye ama yine yazmıs böyle bişi
O yaşlarda da ayrı bir sevhetli oluyor insan
🥺🥺
Bizde sevgilimizle sürekli okuldan kaçardik iş için 🙂
Normal değil
ne yazmalıyım 3 gündür falan konuşuyoruz bi anda sevgili muhabbetine döndü bi garip yani isteğim dışında gelişiyo gibi
Sana o mu yazdı
evt
Ağzının payını verseydin
ne yazıcam ya bilmiyorum ki
Yazma bişey
Erkek kıza gotnu ısırırım der😃🤪
Yiaaa yerim
Normal yerler
Çükünü yerim de sende
Sonu iyiye gitmez
ıssırt
Verdin mi