5 ay boyunca flört ettik kıskandık, merak ettik, sahiplendik. İlk buluşmadan sonra duygularım oluşmuyor deyip bitirdi. Ben de sen bilirsin dedim.
1 hafta sonra da mesaj attı numaralarım silindi haber vereyim diye. Ben de peki deyip bir şey yazmadım o da yazmadı. Geri döner mi acaba sizce?
1 hafta sonra da mesaj attı numaralarım silindi haber vereyim diye. Ben de peki deyip bir şey yazmadım o da yazmadı. Geri döner mi acaba sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aga kalma orada uzaklaş bence yazıp yazmamısı ile ilgilenme bence takıntı yaparsın
Kız zerre kadar umrumda değil de yaptığı çok zoruma gitti
boş ver birader benimde zoruma gitti taviz verdiğinde kendinden her şey bitiyor
Evet peki sence neden tekrar mesaj attı numaralarım gitti haberin olsun diye
Duygusal boşluğa düşerse yarabandım hazır olsun diye yokluyordur
Düşsün de gösteriyim ona. Sence sosyal medyadan sileyim mi o silmedi daha
Ben canımı sıkanı siliyorum heryerden seni bilemem
Napsam bilemedim
Kimseye hayatına gelip sizi oyuncak edemeyeceğinin görüntüsünü sergilemelisin.
Ne yapayım sence
Kararlı dur taviz verme iki süslü söze yumuşama duyguların olsada olmayacağını bile bile peşinde kalmayı değil oradan uzaklaşıp kabullenmeyi öğren. Ne kadar üzerlerine düşersen okadar kaçıyorlar Monaco prensesi havasına giriyorlar. (Bazıları)
Bak ben kızın peşinden asla koşmadım koşmayacam. Duygularım oluşmadı dediğinde ona sadece kendime iyi bak dedim. Sonra mesaj attığında ona sadece peki yazdım. Storyler attı baktım ama asla bir şey yazmadım. Göndermeli story paylaşmadım. Onun için kılımı kıpırdatmayacam buna emin ol. Sadece o yazsın istiyorum
boş ver be kanka yazasın diye bahaneden öyle mesaj atmış gidip sevip sevileceğin yerde kal orada vakit kaybetme ne olacak yazsa
Aynen ap tal kız. Peşinden gideyim diye bana yem atıyor ama b.. k yemiş o. Asla peşinden gitmem çok yanlış kişiye denk geldi
Yazarsa cevap verme geç oo görüldü yazarsa yine cevap verme geç
Takipten çıkmayayım mı şimdi
Ben olsam çıkardım kendim için diyorum sana kalmış yani ne şekil daha uygun geliyorsa
Karar veremedim. Zoruna gider mi çıksam
Sadece kendimden çıkmıyorum takipten kendimden de çıkarıyorum zoruna gider mi bilemem onu ondan sonra anlarsın yazma etme olursa belkide gitse bile susar içine atar öyle ya da hiç umursamaz
Anladım teşekkür ederim cevaplar için
Başkasına yazıyorum o da bir süre muhabbet ettikten sonra görüldü atıyor😕
Ben kimseyle konuşmuyorum miss kafa rahat konuşunca beni yormayan birine denk gelmedim çünkü suyundanmıdır bilemedim
Geri dönmesini bekliyorsun. Yine aldatacağını bile bile
Yok sadece ders vermek istiyorum ona zoruma gitti bu yaptığı
Allah ıslah etsin de geç. Vaktini çaldırma daha fazla
Tekrar mesaj atmasının sebebi neydi sence? Madem sevmiyor ne diye numaralarım gitti diyor
Aldatıldım diyorsun sonra geri mi döner diyorsun
Yaptığı çok ayıptı ona ders vermek istiyorum
Boş ver yaaa
Tekrar neden mesaj attı sence
Şahsen ben birini istemseydim. Asla mesaj atmazdim. Bilmiyorum her insanın beyni de bir çalışmıyor.
Çok şaşırdım ya sosyal medyadan da çıkarmamış beni. Ben çıkarsam mı sence
Bilmem içinden ne geliyorsa onu yap
Sal gitsin uğraşma
Yok ya takmıyorum da neden mesaj atıyor sonrasında onu anlamadım
seni beğenmemiş
Beni zaten 10 yıldır tanıyor ne olduğunu biliyor