Güncellemeler
+1 yıl
Ben öyle takılmalık iki kuruş etmeyen kızları sevmiyorum ben gerçekten değer verecek hayatımın merkezine alacağım bi insan istiyorum ama maalesef artık oldukça zor ben o kişiyim diyenlerin hepsi bu alemin en yalancısı çıktı. Hepinize saygılar…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdiki ilişkiler öyle kimse sorumluluk altına girmek bağlanmak istemiyorum vakit doldurmak için ilişkiler kuruyorlar
Bazen diyorum ben üzeyim onları lanet gelsin diyorum vazgeçiyorum sevmektende sonra bi bakıyorum tak diye başka birisi çıkıyor ben bu neslin insanı değilim bunu anladım artık
Bemde senin gibiyim, ne yaşarsam yaştayım insanlara olan inancım bitmiyor, çizgimi bozup kötüde olamıyorum kendini bozma
Maalesef iyi insanlar azalıyor ya canımız yana yana yok olacağız ya da kötü olup bizde can yakacağız. Harbiden artık herşeyden tiksiniyorum.
Al bende de o kadar
Tek istediğim güvenebileceğim birisi tek sadece birisi olsun hayatımda haftalık ilişki istemiyorum. Baktığında ilgilenen çok kız var peşimden koşuyor ben azıcık yüz veriyorum saçmalayıp gidiyor. Artık her söyledikleri yalanmış gibi
Bende aynıyım 😂😂 o kadar ben gibi konuşuyorsun ki aynısını yaşıyorum
İşte bak aynı bu senin dediğini diyorlar sonra iki sohbet ediyoruz diyor senden hoşlandım zorla beni etkiliyorlar ben yüz veriyorum ama bu sefer her kelimesi yalanmış gibi oluyor nefret ediyorum
Aşık olmak bu kadar kolay mı krdşm? Sen de onların değer verdiği kadar değer ver onlara
Değer vermiyorum onlar benim peşimden koşturuyor yüz veriyorum arkalarını dönüyor ben bi b*k anlamadım. Bi kızdan ayrıldım bu kız ile bir süredir ilişkimiz vardı birkaç gün sonrası başka biri ile flörtleştim ama ilk başlarda hoşuma gidiyordu şimdi tekrardan soğudum sanki her söylediği yalanmış gibi hepsinin başka biri daha var tanışmak istiyor artık istemiyorum çünkü her seferinde aynı şeyi yaşıyorum tek istediğim düzgün temiz saf çıkar ilişkisi içinde olmayan bir ilişki istiyorum çok mu şey istiyorum anlamıyorum. Bu gidişle kendi karakterimi değiştirip bende iğrenç olacağım malum seven kaybediyor
Demek ki senin için doğru insan değillermiş
Ah ah bide çıkıp o doğru insan benim diyorlar daha çok nefret ediyorum bari dürüst olsalar
hahah olum başkasını da görüyo işte gözü onda kalıyo sen çak geç
Ya değil çak geç meselesi değil bu her gün konuşmak istiyor ediyor ama yani sonrası saçma bi hal alıyor
Bir kız eğer sana böyle davranıyorsa senin tepkimi ölçüyor olabilir, duygularınla oynuyor oylanil veya seni test ediyor olabilir.
Daha kaç kez teste gireceğim kendi ağzı ile diyorlar artık sana güvendim emin oldum sonra saçmalıyorlar başkaları herhalde akıllarını çeliyor. Azıcık zaten insandan anlayan bak insan sarrafı demiyorum azıcık aklını kullanan zaten benim niyetimin ne olduğunu anlayacak ama bunun yerine en kolayını tercih ediyorlar azıcık vicdanlı olsunlar bugüne kadar kim onlara bu kadar iyi davrandı kim en kötü gününde arkasında durdu artık diyecek bir şey bulamıyorum