Güncellemeler
+1 yıl
Peki teşekkür ederim konu nerden nereye geldi😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ya sohbetin sarmamıştır ya da ilgi budalasının biridir
Sıkıcı olabilirsin kanka
Mizah yeteneğim yüksek sürekli insanları güldüren birisiyim
O zaman başka bi şey bebisim
Hm ne olcak be teyze bizim bu kızlarla halimiz
Bilmiyom valla ben de arada öyle yapıyorum ama niye bilmiyorum 🥲
Gel çözelim şunu insan psikolojisine ilgim var altında yatan neymiş ögrenelim ona göre hareket etmeye çalisirim
Karşı tarafda seni soğutan davranislar nedir mesela
Israrcı olması, sürekli seni göreyim demesi, durmadan boş yapması, parasıyla malıyla hava atması, günün 24 saatini ona ayırmamı beklemesi, kadın gibi olması
Peki sana karsı ilgili davranması iltifat etmesi sürekli ama seni ona karsı yakınalstirimi yoksa bir müddet sonra canını sıkarmı bu durum
Eğer birbirimizi tanımıyorsak, buluşmadıysak iltifat edip ilgili davranması inanılmaz itici çünkü samimi değil o zaman şey diye düşünüyoruz. Adam beni pek tanımıyor sadece kız olduğumu biliyor demek ki kendisine geri yazan her kızı tavlamak için ilgili davranıyor, kesin bu *mcı diyoruz. İçerden çok bilgi sızdırdım bak dksndjdj
Ben de sana tüyo veririm erkekler hakkında sonrasında ben meraklı biriyim bu soruyu sormamın amacıda bu aslında kadın psikolojisi erkeklerle tamamen farklı
kızlar genelde ilk konuşmadan cinselliğe giren erkekleri itici bulurmu karşıdaki erkek çok yakışıklı olsa dahi yoksa kişiden kişiye degisen bı durummu
Ben zaten psikoloji okuyorum. Kadın ve erkekte normal olarak çok farklılar aynı olsalardı kendi cinsimizle ilgilenirdik. Erkekte kadın da her iki cinsin kendi türüne özgü masaya koyduğu özgün karakteristik özellikleri seviyor, o yüzden farklıyız.
Psikolojide merak ettiğim bir konu var ben ayak fetişiyim ama bu konu beni çok rahatsız ediyor kizlarında bildigimiz üzere bu türk erkekleri oldukça itici bukuyir çok fazla makale okudum araştırdım ama tam bilgiye ulaşamadım ayak fetişinin bir tedavisi var mı cinsel y9nelim degistirilebilirmi
Bu bende ebeveyinden kaynakli olduğunu düşünüyorum çevresel yani çünkü evde çok ahlaksız konuşan bireri vardı
Subayliga hazırlandığından dolayı psikiyatri veya psikologa gidemiyirum elenmeye sebebp cunku
Her kız itici bulmuyor ayrıca bu cinsel sapıklık kategorisinde değil, o yüzden bence değişmesine gerek yok. Cinselliği direkt tek bir bölge üzerinde yoğunlaştırıyorsan hayatını olumsuz yönde etkileyeceği için psikolojik destek bence şart. Cinsel yönelim dünya sağlık örgütüne göre bir hastalık değil o yüzden tedavi edilmeye çalışılamaz
Evet tek bir bölge üzerine oda ayak vajinadan zevk almam zaten konuştugum kizların çogu sadist veya gotik kızlar oluyuyor
Bu kizlarında sayısı oldukça az olduğundan bir iliskimde hiç olmadı hadda bu durumdan utandigim için hoşlandigim kızın çıkma teklifini cevapsız bırakmak zorundakadlim
Kesin bir tedavisi var mı bunun ona göre özel bir doktor falan ayarlamak istiyorum
Hayatınızı olumsuz etkileyen her olay için psikolojik yardım alabilirsiniz. Önerim ilaçlı tedavi değil, yani psikiyatri değil psikolog bulmalısınız
Peki teşekkür ederim 🙂
Başkasına yazmaya gidiyordur
Hepsimi
Çoğu
Soru sorduğunda mesela konuşabilirmiyiz müsaitmisin diye soruyorum görüldü atıyor en kotu hayır veya konuşmak istemiyorum neden diyemiyolar
Seni önemsemiyorlardir
İletişimi kes direk
O zaman engellemezmi
Engellesin başka kız mı yok
Ben mazoşistsim sadist birini aradığımda dolayı zor bulmadı
Bulmaso
Hmm evet
Erkek olmak zor bu konuda 🙁