Aşk İlişkileri Kendinize aşık olsaydınız nasıl çıkma teklif ederdiniz? yesilyarpak Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir şekilde başka bir bedendeki kendinize ulaşsaydınız nasıl çıkma teklif ederdiniz? Kendinize aşık olsaydınız nasıl çıkma teklif ederdiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzun bir muhabbet ederdim arkadaş olmaya çalışırdım. Çünkü biliyorum karşımdaki sınırları olan birisi ve yılışık muhabbetleri sevmiyor. Sevgili olalım flört edelim çıkalım demezdim kendiliğinden olurdu 0 2 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Vaybe kendini baya iyi tanıyosun Yorumla yesilyarpak +1 yıl Bir çay içelim mi (!) Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yükseklik korkun yok ise çıkalım mı derim ahahhahaah koptum çıkma teklifi mi kaldı ya bana ait olsana sen derim 0 1 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Keşke herkes senin kadar ironi dolu olsa
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni seviyorum yalvarım sevgili olalım derdim 0 2 Yorumla yesilyarpak +1 yıl O kadar mı seviyon kendini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet cok tatlıyım yakisikliyim düşunceliyim canim kendim Yorumla
KralMiyav Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Çık ulan benimle 0 1 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Kendin için kararlısın Yorumla