bugün sevgilimle buluştuk. eskisi gibi neşeli sohbet dönmedi. yolda yürürken de hep suskunduk. çok sıkıldım sordum niye eskisi gibi konuşmuyoruz diye.
konuşuyoruz ya işte falan dedi napim şarkı mı söyliyim diyor bir de. sonra da ayrılana kadar ben sordum o cevaplıyor hiç eskisi gibi değildik. sinirlendim bu duruma.
sizde de sevgili ile sessiz günler oluyor mu? çok can sıkıcı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç annen ile babana sordun mu nasıl yıllardır evlisiniz nedir bunun sırrı diye
Muhabbet diyecektir çünkü
Muhabbettin olmadığı bir ilişki bitmeye mahkum maalesef
Güzellik geçici sohbet kalıcı
annemle babama sormama gerek yok çünkü maalesef ki annem ekonomik özgürlüğü olmadığı için gidemiyor ama gitmeyi istiyor her gün kavgayla büyüdüm hâlâ da öyle.
benim de isteğim her daim sohbet edebilmek o heyecanı canlı tutmak. böyle olunca moralim bozuluyor.
Sevgili ne demek peki sence?
her anımda yanımda bulunsun isterim. bundan kastım 7/24 benimle olsun değil, mutlulukta da üzüntüde de yanımda olsun. ben gülerken de ağlarken de benimle olsun. yüzüm asılırsa üzerime düşsün o sorunu çözüp beni güldürene kadar ilgilensin. ben öyle zor biri değilim, biraz ilgi sevgi ile zaten pamuk olurum. onunla heyecanım kaçmasın isterim, bu sebepten de hep sohbetimiz olsun sessiz oturmayalım isterim. böyle olunca çok canım sıkılıyor. o susuyor ben susuyorum. ve o sessizlikte açıp da instagrama bakması sinirlerimi zıplatıyor.
İnan bu gibi durumlarda insanlar ne yapacağını bilmiyor , başka birinden ilgi görse hemen kapılabiliyor , senin ilgiye ve şefkate ihtiyacın var. Belki senin durumunda olan ve ilgi verecek olan binlerce insan var tek şanssızlıkları yanlış insan ile birlikte olmaları
Hangi şehirdesin
evet ilgi ve şefkate ihtiyacım var. ben hep alçakgönüllü oldum yapıcı oldum. hep peşinde koşturan süründürenler mi kazanıyor? anne gibi mi görüyor artık bilemem, hoşgörü ile yaklaşıp yumuşak davrandığım için. ne yapacağımı ben de şaşırdım. sadece biraz üzerime düşsün isterdim.
Sende ona kaybetme korkusunu yaşat
ne yapacağım ki tavsiyen neler
Belki canı sıkkındır ondan dolayı böyledir. Yoksa seven her türlü sohbet açar bence.
tam tersine benim canım sıkkındı çünkü eskisi gibi yazmıyor wp'tan uzun uzun konuşmuyoruz son 4 gündür ben bunu 2 gün önce telefonda dile getirdim yoğundum bayramda falan dedi yarın buluşalım dedi tamam dedim ögle vakti yazdim biz annemle çıkacağız dedi neyse tamam dedim yine bu sabah buluşunca baktim bende o heyecsn yok bu olanlardab dolayi, ondan adım bekledim ben suskundum baktim o daha da sustu. sinirlendim
Belki sana karşı bir soğukluk olmuş olabilir, sıkılmış demiyorum ama seviyorsan eğer anlamaya çalış yine de bozucu olmaktan çok yapıcı olmanı tavsiye ederim. Sevmek bence değerli bir şey ki her insan sevemiyor. Canın sıkkınsa bence sıkıntını ona söyle erkekler biraz açık olmayo tercih eder.
tamam ama soğukluk sebebini bilmiyorum bayram yoğunluğu falan dedim de insan hiç mi yazmaz ben de bunu biraz kafaya taktığım için o gün telefonda söyledim yoğundum falan dedi ama ben hâlâ toparlanamamışım ki bugün onu görünce o eski heyecan ve sohbetim yoktu. ondan bekledim ama ben suskunum o da suskunlaştı. sonra sarılayım dedim burada mı çok insan var falan dedi. okula gittim seni göreyim çıkarken dedim arkadaşlarla olacağım sonra görüşürüz dedi. belli ki beni görmek istemiyor bunun sebebi keyifsiz olmam mı? ben de insanım her günüm gülerek geçmiyor bugün sohbeti onun devam ettirmesini isterdim.
Sana karşı biraz soğukluk sezdim, bazı ilişkiler insanı sıkıyor örneğin bazı insanların üzerine çok gidersen her sabah akşam aşkım cicim ayakları beni sıkar mesela. Sevgiliyle anlamlı güzel şeyler de konuşmak ister insan ya da tartışılacak konular ister, ne bileyim sevgili bir bakıma da arkadaş gibi olmasını ister insan. senin yerine arkadaşları tercih etmişse bu da olabilir.
öyle hep aşkım cicim biri de olmadım ben de sıkıldım böyle olmasından insan hiç mi ilgi beklemeyecek biraz olsun üzerime düşsün isterdim
Kızlar bir ilişkiyi genelde ilgi için isterler tamam bu sizin hakkınız ama bunun dozajını devamlı arttırmak istenirse erkek bundan sıkılır. Ama sana şunu söylim gerçekten seven insan bu dedikerini yapmaz ve gerçekten seven insan bu dediklerini yapmaz. Gerçek sevgi bambaşka bir şey ya. Kendi ihtiyaçlarını sevdiğinin ihtiyaçlarının yerine koymak gibidir. Kaldı ki sana soğuk davranıcak.
ben ilgi meraklısı değilim ama sohbetimiz eksik olmasın isterim. bir sorun varsa o an çözelim isterim. yeri gelir her konudan konuşuruz. ortak film izleriz. onu düşünürüm kendimden önce. belki de benim hatam tam da burada. kendimi geri çekmeliydim. o bana gelmeliydi. gidip ilk açılan da bendim. basit sebeplerce defalarca gidip son seferinde artık pes etmeyeceğim diye dönen de oydu. pes etmemeyi yine ilk ben söyledim tabii. şimdi bunları düşününce bir kez daha aptal gibi hissettim. ben de o sıradan kızlardan olmalıydım belki de.
Bence asla böyle düşünme, bir sınav gibi düşün sen çalıştın çabaladın olmadıysa bu senin suçun değildir ki kısmet böyleymiş. Tabiki böyle diyorsam gidip de ayrılma çocuktan aranızı bozan olmak istemem keşke çok mutlu olsaydınız ama ne denir ki.🙂
yok ayrılmam bu sebepten ama ne yapacağımı bilmiyorum bazen çıldıracak gibi hissediyorum. bu durumda ne yapayım sence?
İlişki dediğin karşılıklı idare etmeler sonucunda ilerler bence çünkü hatasız insan yoktur. Sen ona sabredeceksin o sana lüktedecek ya da tam tersi olacak. Seviyorsan sabret bence.:)
sabrediyorum da genelde hep sabreden benim. buna isyan çıkarmadım asla ama benim istediğim biraz da o bana tahammül etsin. mesela bazı günler ben sessiz ve durgunsam üzerime düşsün. sinirli davranıp üzgün hissedip ağlarsam yanımda olduğunu söylesin. bunları istiyorum ben, zorda yanımda olsun. sessizleşip susup gitmesin.
Şimdi evli olsanız erkekler uçkuruna ve boğazına düşkündür bu iki şeyden yaklaş diyecektim ama evli değilsiniz o halde bence kaçan kuvalanır ayağına gir. Bir süre sonra zaten senin değerini anlayacaktır ama bu yöntem de ya sana çekecek ya da sevmediğini gösterip uzaklaştıracaktır bilgin olsun.
haklısın. şimdi ben ona napıyosun falan demeyeyim dimi. o yazsın bence.
Evet, yazdığında da birqz soğuk yap anlar sorar zaten.
Yazar bekle akşam onun kafası birseye takılmiştir
@Kerem0607 umarım öyle olur
Yazsana yazmasada bananne amg benim sevgilimmisin
@Kerem0607 ne diye tersliyorsun buraya keyfimden yazmıyorum canım sıkkın diye yazıyorum
İnsanin her günü bir olmaz
ama konusarak halletmek isterdim