Sosyal medya hesaplarında birlikte fotoğraf paylaşmak için nişanlandığımız gün paylaşacağım gibi şeyler söylüyor, amacı ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sosyal Medya+1 yıl
- Birçok çift, ilişkilerindeki önemli anları sosyal medyada paylaşarak duyurmayı tercih eder. Ancak bazıları, nişanlanma gibi önemli bir adımı paylaşmadan önce beklemeyi tercih ederler. Bu durumda erkek arkadaşınızın bu talebi oldukça anlaşılabilir bir davranıştır. Peki, neden bazı insanlar sonuca ulaşmadan paylaşım yapmak ve duyurmak istemezler? Bu konuda psikolojik araştırmalar neler söylüyor?

- Öncelikle, insanların paylaşım yapmaktan önce beklemelerinin nedenlerini anlamak için sosyal medyanın amacını anlamak önemlidir. Sosyal medya, insanların kendilerini ifade etmeleri, ilişkilerini duyurmaları ve hayatlarındaki önemli anları kutlamaları için bir araçtır. Ancak, her ne kadar sosyal medya kullanımı ile birlikte paylaşım eşiğimiz düşmüş olsa da, bazı insanlar kişisel özel anlarını, sonuca ulaşmadan paylaşmak istemezler.
- Bu durumun birkaç sebebi olabilir. İlk olarak, nişanlanma veya evlilik gibi önemli adımlar, birçok insan için özel ve anlamlıdır. Bu nedenle, bazı insanlar bu anların paylaşılmadan önce özel ve sadece kendileri tarafından yaşanmasını tercih ederler. Ayrıca, bu adımların atılması için gerekli olan planlama ve hazırlık süreci, insanların paylaşım yapmadan önce beklemelerini gerektirebilir.
- Diğer bir sebep ise, bazı insanların paylaşım yapmak konusunda tereddütlü olmalarıdır. Sosyal medya, insanların kendilerini ve ilişkilerini göstermek için bir platform olsa da, bazı insanlar bu konuda daha özel bir tutum sergilerler. Bu insanlar, paylaşım yapmadan önce, ilişkilerinin belli bir seviyeye ulaştığından ve uzun vadeli olduğundan emin olmak isterler.
- Psikolojik açıdan bakıldığında, bu durum, insanların kendilerine olan güvensizliklerinden kaynaklanabilir. İlişkiyi başkalarına duyurmadan önce, insanlar öncelikle kendilerine güvenmek isterler. Bu, kendileri için önemli olan bir anı kutlamak ve paylaşmak konusunda kendilerini rahat hissetmelerini sağlar.

- Sonuç olarak, nişanlanmadan önce fotoğraf paylaşmamak gibi bir davranışın arkasındaki nedenler kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Ancak, bu davranış, insanların sonucu önceden tahmin etmek istemesi veya başkalarının beklentilerine karşı koymaktan korkması gibi nedenlere dayanabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada garantici de olmak için böyle bir yol izlemek istiyor olabilir veya başka kızlar olduğu içinde kendimi riske atmam nişanlanalım o zaman paylaşırım demeye getiriyor ama sonuçta bu adam seninle nişanlanmak istiyor ben bunun altında başka bir kız olduğunu düşünmüyorum.
88 Yorumla
Soran+1 yılİçimi rahatlatan bir mesaj gerçekten. Artık kendi kendime bir şeyler düşünmekten karamsar olmaktan yoruldum bunalttı beni
- +1 yıl
Evlilik yoluna adım attığın bir adam sonuçta eğer bir yanlışını görmediysen bence ona güvenmeye çalış evet tam güvenme hiç bir zaman evli bile olsan bu hata olur ipler elinde olsun ama her zaman şüpheci yaklaşmakta ilişkiye zarar verir. İyi akşamlar dilerim size.
Soran+1 yılhaklısınız şüphe zarar veriyor paranoyak oluyorsun. Teşekkür ederim İyi akşamlar
- +1 yıl
- +1 yıl
burdan anlatayım babam beni sevgilimle yolda gördü ve beni dövdü üstüne psikolojik baskı yapıyor ve telefonumu aldı 4 gün önce sevdiklerimle konuşamıyorum bir şey yapamıyorum o kadar eski kafalı ki sevgilim de biliyor telefonumu verir mi sence lise bitene kadar vermem dedi ama benim ihtiyacıkm var saatten bile haberim yok dışarı çıkamıyorum çok kötü durumdayım :(
- +1 yıl
- +1 yıl
@withpeakme pardon? yardımcı olamayacaksan yorum yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar sözlüm ile anlaşamıyoruz aramızda yal farkı var ben 23 ü doldurdum 24 ün içindeyim o ise 30 üzeri ve fikir ayrılıkları yaşıyoruz her konuda tartışma oluyor ya ben zıt gidiyorum ya o ve en sonki tartışmada baya gürültülü sesli oldu cok bağırdı bende biz anlaşamıyoruz neden beraberiz bu ilişkiyi devam ettirmekle yanlıs yapıyoruz dedim düzelceksin böylr cocuk gibi omaktan dedi bağıra bağıra anama yapmaya çalışıyor bizim fikir ayrılıklarımız var ve yaşı benden büyük oldugu içim cocuk gibi görüyor sen olgun bul madem dedim ben sana küçük geliyorum dedim hayır sen düzelceksin dedi düzelcek bir şey yok ben ailesini her işimizr karıştırıyor biz kullancaz bak karımasınlar fikir versinler diyorum annem yok başımda bütün yenge lerim karışıcak diyor yani yengeleri bazı saygısızlıkarı var onların hatalarını ört pas ediyor beni sucluyor her türlü tartışıyoruz ve bazı konuları yaş farklı ile alakası yok gibide görüyorum ama bana böyle şeylerde hemen cocuk gibisin diyor madem yaşıtını al bırak kaç defa dedim üsteik evlenince hemen cocuk düşünmüyorum hazır olmadığımı bazen anlaşamadığımızı ve evliliğimiz biterse olan cocuğa olcağı nı dile getirdim yok hemen cocuk olucak ne ayrılması dedi hemen cocuk yapıp ayrılmamamı sağlamak istiyor herşeyin farkındayım ama ailesini benim beğendiğim değil diğerlerini istemesi bizim tarafın fikri geçmemesi nerden alıveri yapsak onların istediği yer olması hiç fikir almamaları ama bu yanlıslıkladı kabul etmemesi cocuksun diyip suclaması sinir bozuyor sizce napmalıyım?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnlar bir kere vizim alışverişe de karıştılsr
Cevap sahibi+1 yılBence bilemeden tam yorum lama
Soran+1 yıl30 yaşını geçmiş süt bebesi gibi anacılık yapmasın bunları görüp de yanında niye kalıyorsun baştan evlilikte sorun olacak biz ayrıl az düşüncesi yerleşmiş çünkü içine şu an hiç geç değil benim erkek arkadaşım da 30 yaşında ondan böyle bir şey duymadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlınız haklı. Fotoğraf paylaşılmasını ben de anlayamıyorum, mümkünse hiç paylaşılmasın, kimse kimsenin özel hayatını merak etmiyor. Herkes ne yaşıyorsa içinde yaşamalı. Aa ben fotoğraf paylaşmadan duramam diyenler de nazarı ve çiftleri ayırmaya çalışan kötü niyetli kişileri baştan kabullenmeli.
11 Yorumla
Soran+1 yılDuramam diye bir şey yok kendi fotoğrafını paylaşabilşyorsa benimle de paylaşabilir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
65Cevap
+1 yılKanka valla böyle adamlarla olmuyo. Denedim, onayladım. ya da bana hep en şeref yoksunları geldi bilmiyorum. Genelde paylaşmak istemeyen erkekler ya yedekte tuttuğu biri oluyo ya da hesabını gören kızların sevgilisi olduğunu bilmemesi ve onunla birşeyler düşünebilecek kızların önünü kapatmamak oluyor. ''Nişanlanırsak, evleniriz. O zamana kadar önümü kapatmamalıyım'' diye düşünüyorlar genelde.
Güveniyorsan orası ayrı tabi.. Gerçi bir erkeğe güvenmek de şu dünyada biz kadınların yapacağı en saçma şey.
10 Yorumla"Özelsin kıskanıyordur" kafasına girme, girenlere de aldanma. Bunu diyen insanlar eldekini kaçırmamak için yapar. Sosyal medyasına seni koyarsa herkese anlatmak zorunda kalır. Böyle insanlar zamanla emin olurum o zamana kadar istediğimi yaparım diyenler. Yaşandı maalesef. Seven insan anlatmaya çekinmez, atmaya çekinmez. Sonuçta o karede birliktesiniz.
22 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum ama herkes bir kesinlik olsun demiş nişanlanınca ayrılmak yasakmış gibi
+1 yılİlla bir amacı mı olması lazım , ben de iş ciddiye binene aileler tanışana kadar ne fotoğraf ne de video paylaşırım. O bunu belirtiyorsa da saygı duyarım. Mantıklı bulurum. Bir çok neden olabilir, paylaşmayı sevmiyor olabilir, herkesin, akrabaların vs. öğrenmesini istemiyor olabilir, nazar değer diye çekinebilir. ya da işler kesinleşsin isteyebilir. Çünkü bir çok insan sevgili yapıyor ondan sonra da ayrılıp fotoğrafları siliyor. Ne anlamı kalıyor ki herkesin saçma sapan her şeyi sormasına maruz kalıyorsun. İlla altında kötü bir şey aramayın.
12 Yorumla- +1 yıl
ben de seviyorum, herkesin özeli farklıdır tabiki fakat ben en azından aileler tanışana anlaşana kadar beklemeyi tercih ederim, özelimi hemen gözler önüne sermeyi tercih etmem, karşımdaki insanda böyle biriyse mutlu olurum.
Soran+1 yıl3 senelik erkek arkadaşım öyle yeni bir şey değil eğer ciddiyet istiyorsa sadece benden beklememeli gerekiyor bu ciddiyeti tüm akrabaları biliyor zaten anne babasıyla takipleşmiyor da. Nazar kısmını bilemem
+1 yılBen de öyle düşünüyorun. İnstagramda falan insanlar sevgilisiyle fotoğraf paylaşıyor her şeyim canım cicim diye. İlkokul arkadaşım bile kendisine hiç mesaj atmadığım halde beni takipten çıkarıyor veya engelliyor (belki sevgilisi beni engelliyor bilemiyorum). Ayrıldıktan sonra bakıyorum engel kalkmış ve takip isteği göndermiş. O kadar sinir bozucu bir şey ki. Bir yandan da gururlanıyorum tabi. Çocuk beni yakışıklı bulmuş da kıskanmış engellemiş gibi 😂 Ama o kişi bana veya diğer takipçilerine rezil oluyor. Aradan zaman geçip tekrar sevgili yapınca onun eski sevgilisiyle fotolarını biliyorum. İkisine de canım her şeyim diyerekten paylaşıyor. Bana göre rezil bir durum.
Erkek arkadaşın da benim gibi düşünüyor olabilir. Sahteciliğe tahammülü yoktur.20 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak empati yapıyorum da şüpheli bir durum. İnsanın aklında yokken ne hinlikler sokar. Ama başka bir amacı da olabilir. Mesela nişan tarihini bir başlangıç noktası olarak görüyor ve herkese o gün ilan etmek istiyor olabilir. Veyahutta başka kadınlar vardır emin olamıyordur. Bunu anlamanın tek yolu nişanlinızla oturup bu rahatsızlığınızı konuşmak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sevgili olduğu süreç içerisinde paylaşınca ne oluyor? Açıkçası bana pek mantıklı ve güvenilir gelmedi. Biz erkeklerin genel yalanlarından bir tanesidir.
Biraz dişli olmak gerek. :) Paylaştır. Ciddi bir ilişkiyi gizlemek saçma.11 Yorumla
Soran+1 yılBencede ciddiyet istiyorsun madem kendin de göster bunu
Aranızda birşeyler yasandiysa kesin diyorum başkası vardır ama yok sana mesafeli davranıyor evlilik olmadan yaklaşmak istemiyorsa dini inancına gösterdiği değerlerden kaynaklı bir durumdur ve buna üzülmemen aksine sana verdiği değere özene sevinmen gerekiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ikimizde nikahtan önce öyle bir şeye evet demeyiz. Ama ikisi farklı şeyler diye düşünüyorum bir fotoğrafın ne zararı olabilir bir kere atsa bu kadar düşünmezdim belki de
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söylüyor. Şimdi ayrılırsın falan, kısmetiniz kapanmasın 😅😅 ama böyle birine çok güvenemezdim. Umarım bana denk gelmez ama gelirse de saygı duyucaz napalım
16 Yorumla
Soran+1 yılSinir oluyorum gerçekten ciddiyeti en çok isteyen o ama sanki fotoğraf paylaşmak buna dahil değilmiş gibi davranıyor
- +1 yıl
Ciddiyeti çok isteyen o ise uzak dur derim. Belli ki aldatacak böyle yapıyorsa. Ya da bir şekilde seni kullanmak istiyor. Senin bir zaafını bulup seni kullanacağı kıvama getirmek istiyor şu an. Kadınların da en büyük zaafı ne evlilik. Genel olarak yani. O yüzden oradan yürüyor, yeme bunları.
Soran+1 yılBenim zaafım evlilik değil ben tam tersi şu an istemiyorum bile o hemen oldun istiyor o yüzden sürekli tartışıyoruz
- +1 yıl
Bilmiyorum zaafın olduğunu düşünüyor o zaman. Bir şekilde onu çok ciddiymis gibi düşünmeni istiyor. Sen evlilik istemiyor ama o istiyorsa neden onunla beraberdik? Belki de onun istediği de bu, bir kere tartışma, tamam evlenelim de. Bakalım evlenme teklifi yapacak mı yoksa yan mı çizecek?
Soran+1 yılBen bu sene istemiyorum o bu sene istiyor. Babamın numarasını aldı evde sağlık sorunu yaşandı o olmasa arayacaktım yani öyle beni denemeye çalışmıyor ben tamam desem ne zaman gelelim der
- +1 yıl
Belki de sen öyle sanıyor olabilirsin. O zaman fotoğraf yüklemek için nisanlanmayi kabul edeceğini düşünüyor. Instagram'i kapat kullanma bakalım ne kozunu oynayacak 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden erkekler sevdiği kişiyi göstermek istemezdi sadece benim sadece ben görüp seveyim öyle bi kafadaydilar
Ama şimdi öyle değil direk sevgilim dedikleri kızı gösteriyorlar paylaşiyorlar orada burada domuz gibi ve bu normalleşmiş
Şimdi seni paylaşmama sebebi aklni bulandirrmak istemiyorum ama bence nişanlanana kadarda bu adam kız peşinde yani kendini single göstermeye çalişacak10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa burada konusan kimseyi dinleme kendi bildiğini yap çocuk benim gibi güvenmiyor işte laf soz olsun istemiyor ciddiye binince yapicak bazi seylerden emin olmak istiyordur belki benim gibi ama bilemem ya ona sorsana sen
13 Yorumla
Soran+1 yılO da ciddiye binsin o zaman paylaşacağım diyor ama tartıştıkça böyle şeylerin altında bir şeyler arıyorum ya öyle olursa diye
Cevap sahibi+1 yılCanım aileler tanisacaksa korkma bazilarinin doldurusuna gelme belli ki geçmişte ciddi olmayan ilişki flortleri olmuş ve artik olgunlukla bakıyor korkma kalbini rahat tut inşallah mutlu olursunuz hayirlisi olsun ❤
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah hayırlısı😊
+1 yılSebebi kötü değil. Çapkınlık yapmak hiç değil. Etrafındaki insanlara sadece bir kadının fotoğrafını göstermek istiyor. Biraz harbici davranıyor. Etrafta her kızla dolaşan insan profilini çizmek istemiyor. Bir gün ayrılırsanız insanlardan "Nolfu o kıza?" Sorusunu duymak istemiyor. Haklı da...
00 YorumlaHayatına aldg her kişiyle foto atmaktansa iliski ciddiye dönüp de paylaşmak daha mantıklı bnce. Bn olsaydm bnd öyle yapardm. Sonuçta ayrilsanz nolck sielcek sonra başkası çıkacak karşısına gene yükleyecek ayrılınca da silecek.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk hakli kesinleşmeden paylaşmak istemiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Zaten her şey için kesin olmadigi surece kimseye soylemeyin derler karyer olsun yapmayı planladigin bi sey olsun bu da onlardan biri
Soran+1 yılİyi de ailesi biliyor yani saklı bir şey yok
kesinleşene kadar diğer seçenekleri kaçırmak istemiyor galiba. ya da herkese bak sevgiliyiz deyip ayrılırsanız millete laf ablatmak istemiyo ama mevzu erkek olunca ilki daha gerçekçi bence...
20 YorumlaAslında olması gereken bu. Ama artık çevreden midir nedir kimisi göz değer diye koymaz kimisi işi bozulmasın diye koymaz. Sizin nedendir bilinmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Bnde sosyal medyaya hiçbir erkek arkadasimla resim atmamisimdir ciddi bir durum olsa nişan vs gibi o zaman atarım bu onun prensibi olabilir
10 Yorumla
+1 yılİş ciddiye binmeden ailesine senden bahsetmek istemiyor olabilir.
Ya da başka kızlarla görüşmeye devam ediyordur nisanlansanizda eder zaten böyleleri02 Yorumla- +1 yıl
Devam eder *
Soran+1 yılAilesi biliyor zaten
En güzeli sosyal medyada fotoğraf paylaşmak marifet değil zaten. Olması gerekeni yapıyor bence. Evlenmeden önce herşeyi tüketiyorsanız sonra evlilikte neden heyecan yok diye yakıyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehirlerdeyiz nasıl heyecanı tüketelim kaos her günümüz
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılAğır biri demek ki iş ciddiye binmeden bi kızla foto paylaşmak herkese göstermek istemiyor demek ki gelecekteki eşine saygısı var demek ki helal olsun olması gereken bu her önüne gelen kızla foto paylaşmaktan daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünen nişan törenindeki fotoğrafları paylaşır. Muhafazakar kesim asla eşini sosyal medyada göstermez. cocuklarini paylaşır ama eşini asla. yolun başındayken bu sorunları çözmeye bak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılFoto çekmeyi sevmeyen bana şöyle şart koşacak gece gündüz çekerim bıktırıp kaçana kadar 😂
10 Yorumla net şeyler olmadığı sürece uğraşmak istemiyor demek ki
10 Yorumla
+1 yılbaşka kişilerde var demekki onlara kapıyı kapatmamak için
10 Yorumla
+1 yılgarantiye almadan , kısmetini kapatmak istemiyor beyefendi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılO zamana kadar diğer kısmetlerimi bekliyorum diyor kendileri
10 Yorumla Ben de nişana kadar kız arkadaşımla resim paylaşmadım. Çünkü hem çevremde evlenmeden bu tür şeyler hoş karşılanmıyor hem de adı konmadan böyle şov yapmak hoşuma gitmiyordu. Hesabımda 1 tane kızla da resmim yoktur, sadece nişanlılmla var. Yaşantı ile alâkalı
00 YorumlaŞahsen hiçbir zaman böyle bir düşüncem olmadı. Erkek arkadaşının zihnini okuyamasamda düşüncesi olası bir ayrılıkta fotoğraflarınızı kaldırmanın ona acı verebileceği olabilir.
00 YorumlaBak şimdi hanım abla direkt lafa dalıyorum cevap bu benim sevgilim olmadı ama asla ben de nişanlanana kadar foto paylaşmam çünkü kuzenlerim bazıları ve diğer istemediğim akrabaların görmesini istemem ki nedeni onları sevmediğim ama takip etmem gerektiği için doğal olarak bu sadece
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmiş olsam da paylaşmam helal olsun kardeşimize muhtemelen nazar değer ilişkime diye düşünüyor
010 Yorumla
Soran+1 yılEvli olsan niye paylaşıyorsun ne alaka o düğüne kimseyi çağırmadın mı
- +1 yıl
Adam paylaşmak istemiyor saygı duy bence Nişan günü paylaşınca eşi dostu görür sonuçta
Soran+1 yılBen ciddiyetimi göstermek için aileme söylüyorum sonuçta onun da bana göstermesi gerekmiyor mu
- +1 yıl
Oda ailesine söylesin bunun fotoğraf paylaşmak ile ne alakası var
Soran+1 yılYa ailesi biliyor zaten herkes biliyorsa niye paylaşamıyor ayrıca erkeğin ailesine söylemesi ile kadının bir değil en azından Türkiyede
- +1 yıl
Bilmiyorum ama dini inancını nasıl yaşıyor Dinimizde eşinin resmini sosyal medyada paylaşmak bu zamanın alim ve hocaları uygun görmüyor ve haklılar da ondan olabilir
- +1 yıl
canım yanlış anlama ama aileye söylemek farklı herkese açık bir platformda göstermek farklı. Sonuçta orada akrabalar, arkadaşlar herkes görüyor. Yani o ailesine söylememiş olsa neyse diyeceğim.
- +1 yıl
Neyi dert ediyor millet anlamış değilim 😂
- +1 yıl
yani tek sıkıntı bu olsun ya :D
- +1 yıl
Onu diyorum ya inşallah resmi paylaşırda arkadaşımız psikolojik olarak rahatlar
+1 yılGizlemek istediği kişiler var demekki Nisan olup iş ciddiye binince o kişiler ile zaten bağlantıyı kesecek
10 Yorumla
+1 yılÇevresi laf etmesin diyedir ne var bunda bizde paylaşmıyoruz. Bende istemem paylaşmasını
14 Yorumla- +1 yıl
Ailelerimiz de tanıştı ayrıca
Soran+1 yılNe lafı edecek tanışmışsınız daha ne konuşulacak yani
- +1 yıl
Bende sen ilişkine güvenmiyorsun
- +1 yıl
Yalnız ben nişan fotoğraflarımı falan da atmak istemiyorum ne gerek var? Kimseye mutluluğumu ispat etmek istemem içinde yaşarım çokta mutluyum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılİki gün sonra ayrılıp fotoğraf silmek istemiyordur haklı aslında
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılma ihtimalini düşünüp mü yaşayalım hayatı bende 2 gün sonra ayrılırsak diye aileme söylemeyeyim o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende hicbir sey paylasmamistim, pat diye Nisan fotosu attim ve kisa zamanda ayrildik. Gizli sakli alakasi yok, sadece nazardan korktugum icindi. Korktugum basima geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu sebepten mi ayrıldınız sence nazarım da etkisi olur tabii bilemedim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı belki nişan olmayacak. Başka kızların yanaşma ihtimaline pürüz gelmemiş olur. Çoğu bilmiyordur zaten nişsnlanacağını.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiyor ki ya olmaz ise? Ya yamuk yaparsan ben senin açıklayıcın olmak istemem. Haklı bir anlamda. Her gören hani nişanlıydın ne zaman vs... açıkla dur işin yok ise...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ayrılırsak diye düğün fotoğrafı da paylaşmamak lazım o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvlilerin ayrılması ile nişanlıların ayrılması bam başka şeyler. Saçma sapan konuşmayın lütfen.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok doğru çünkü ama yani o kişi onu bırakabilir nişanlandıktan sonra ben 1-3 resim hariç storiden başka bir yere koymadım bile ve ayrıldık sonuç olarak herkese rezil olmadım diye düşünüyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrtada bıraktı gitti bazı olaylar oldu onun için ama etrafta fotoğraflarım olsun istemezdim onunla ondan yani yoksa nişan atabilirsin adam gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşmayın yaşadıklarınız sizin aranızda kalsın sosyal medya hesabı kişisel alan bence fikirlere saygı duyulması gerekli
00 Yorumla
+1 yılİşini sağlama almaya çalışıyor ya da sevmiyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenmek istiyor o zaman insan sevmediği biriyle evlenir mi onca borç yapıp ne biliyim
- +1 yıl
Bilemiycem 🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayatında başka kadın ya da kadınlar var nişanadan sorna hepsini şutlucak sonra koyacak resim
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu öğrenirsem geri adım atmam o yüzden bu işten soğuyorum
- +1 yıl
maalesef bi erkek ve tecrübeyle sabit oalrak söyledim top sende :)
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar zamandır birlikte olduğunuza göre değişir.
05 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 sene
- +1 yıl
O zaman paylaşmalıydı 2.5 yıllık ilişki zaten yeterince ciddidir. Kız olsaydı ailesinin bilmesinden çekiniyor derdik ama erkeklerin genelde ailelerine karşı böyle bir kaygıları olmaz. Çok muhafazakar bir ailesi yoksa altından başka şeyler çıkabilir.
Soran+1 yılAilelerimiz biliyor ilişkimizi ciddiyetten emin olmak istiyormuş zamanında evlilik tartışması yüzünden ayrılmıştık ben istememiştim onun istediği zaman
- +1 yıl
Birlikte resim paylaşıp sonra evlenmeyenleri idam mı ediyorlarmış?
Soran+1 yılBende anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen güven vermediğin icin olabilirmi nacizane fikrimm.
06 Yorumla
Soran+1 yılAileme söylemişim daha nasıl güven vereyim
Soran+1 yılO bana nasıl güven verecek bu yetersiz kalıyorsa öyle düşünmek saçma oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yani nişanlısı değilsin niye resim koysun ki. Adını koymadan hareket etmek erken olur.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe için erken?
- +1 yıl
Sen onun karısı değilsin nişanlısı değilsin arkadaşı değilsin niye senle resim koysun ki. Sen kendini düşün resim koysun sevgilinle sonra ayrıldın başka biriyle koydun belki onunla da evlilik yoluna giremeden ayrıldın. Her seferinde resim kaldır yenisini koy mu yapacaksın. İş ciddiye binsin birlikte paylaşırsınız.
Soran+1 yılArkadaşı değilsin derken sevgilisiyim size göre sevgili olmak ne demek bilmiyorum ama çoğunu zaman saman hissettirmek demek
Soran+1 yılAbi sevgilini niye saklayasın kimden saklayasın akrabalarını izlersin tek sorun buysa
Soran+1 yıl3 sene olacak neredeyse 1 aylık ilişkisi değil
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. ne şiş yansın ne kebap diyo emin olmadan eldeki diğerleri kaçmasın diyo
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz ne yapmalıyım
Soran+1 yılNasıl zorla
"akıllı insanların hali bir başka olur" derler. yani demem o ki "doğru olanda bu zaten"!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen bende kesinleşmeden paylaşmam özelimi sosyal mecrada paylaşmak istemem, İlla altında bir şey aramana gerek yok
16 Yorumla
Soran+1 yılAramak istemiyorum ama insan bazen karamsarlığa kapılıyor ya öyleyse ya aileme mahcup olursam diye
Cevap sahibi+1 yılHer insan farklıdır demek ki adı konulmadan özelini paylaşmak istemiyor laf söz olmasın diye düşünüyor belki? Sana karşı tutumu nasıl? Seni şüpheye düşürecek davranışları var mı
Soran+1 yılGeçenlerde abim öğrendi o yüzden instagramdan engellemek zorunda kaldık 1aydır öyleydi bugün kaldır engeli dedim neden dedi bundan şüohelendim öncesinde hiç böyle bir şüphem olmadı
Cevap sahibi+1 yılÖğrendi diye engellemek niye? Biraz tuhaf olmuş, niye diye sormasıda normal bunda şüphelenecek bir durum yok canım bu kadar takıntılı olma kendine zarar her şey olacağına varıyor zaten, nasibinse zaten senden başkasına gitmez
Soran+1 yılTelefonumu falan alıp bakmak isterse diye o an öyle yapmıştık niye diye sorup kaldırmadı ama
Cevap sahibi+1 yılMerakından sormuştur, önemsememiştir
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende paylaşmam istemeye gelinen güne kadar, ne gerek var. Sevgili iken paylaşmak çok saçma.
00 YorumlaNişanlanana kadar olabildiğince fazla kızla flört edecek, o yüzden
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusu paylaşmak neden herkes sizi görsün nazar degdirirler
00 YorumlaBunu ona sordun mu şimdi ya da nisanlanınca ne farkediyor
00 Yorumla
+1 yılEee adam haklı ortada fol yok yumurta yok niye paylaşsın ki
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapıyor olay biterse ikinizde zorlanırsnız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılSenle netleşene (ciddi bir adım atana kadar) başkalarını cepte tutmak
00 Yorumla Bu dönem de iliskiler de bir tuhaf oldu. Hayati paylaşıyorsun ticaret yapmıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ciddi değilsen diğer flörtlerimi kaçırma diyor sanki
00 Yorumla
+1 yılbaşka biri var demek ki ne alaka yani illa nişanlanınca mı paylaşılır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olası kısmetlerim kaçmasın diye biliyorum bunu
01 YorumlaKankamin sevgilisi de öyleydi 😂 kankam hep yakınıyordu hiç paylaşmıyor vs. diye şimdi evliler kankamdan fazla paylaşıyor 😂
10 YorumlaBelki sen onun hayatında tam olarak yerini alana kadar, yani bir yerin olana kadar seni biryerlere koymak istemiyordur. Tam emin olmadan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence halen onunla evlenmek için var olan potansiyel eş adayı olabileceğini düşünüyor. Kendini riske atmak istemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvardır arada takıldıkları elinden kaçmasın istiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin hepsi böyle düşündüğüne göre gerçekten bunu yapıyorlar demek ki
Cevap sahibi+1 yıle tabiki. bende yapmıştım.
Soran+1 yılKötüsünüz
Cevap sahibi+1 yılyedekte bulunduralım dedik o zamanki akılla
- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım nişanlanana kadar fotoğraf paylaşmam diyor. Sizce amacı ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler