Nişanlısı bu tepkiyi verdiyse demek ki oda işin içinde. Sen bu kızla buluşup yedirip içirdiysen , istediklerini aldıysan seni beraber kullanmışlar. Biri öküz , diğeri at , bunlardan çıkan çocuklar da yarın bizim çocuklarımıza aynısını yapar. Aile terbiyesi olmayan dolandırıcı insanlar.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle haklısın ama rabbim çıkarır insandan çevremden çok gördüm ben örneğini
Bunu bende yaşadım benimki evliydi yine ama beni aldatamdi karısını benimle aldattı ben sonra gördüm diğer hesabını bana karımı sevmiyorum falan dedi böyle selyler olur ya işte demek ki neyapacaksin iyi taniyacaksin ve iyi analyacaksin hemen baglanmak yok geçmiş olsun kardeşim hepimize
Daldan dala konan kadınlar bir adım geri eksi değerindeler gözümde. Deniz seviyesinin altı seviyesinde. Böyle kadınlara emek vermeyin. Tanıyıp sonra sevin. Tanımadan severseniz her şeye hazırlıklı olun.
Tamam haklı olabilirsin ama her şey karşılıklı güzel belli ki bitmiş istemiyo seni zorlamanın bir anlamı var mı hem namaz abdesti neden karıştırıyorsunuz ki o Allah ile onun arasında
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeşim o zaman açık açık bana diyecek ben aylardır hergun konuşuyordum bu kızla böyle bir durum varsa bana söyleyecek
Yaw ne ısrar edip övgü yapıyorsun? İstemiyor işte kız seni. Yarın bir gün sevgili olup evlenseniz komşunun adamıyla yatar birde. Böylelerine güvende olmaz
Bence sevinmelisin, kız seni aldatmış ve sizin işler ciddiyete binmeden bir şekilde öğrenmişsin. Ya evli ya da nişanlıyken öğrenseydin ne yapacaktın? Benim yakın arkadaşım nikahına 2 gün kala nişanı attı, çünkü çocuk bunu aldattı ve bir şekilde nikah kıyılmadan ortaya çıktı.. Kızın beyninde timör oluştu, upuzun saçlarını kesti, bir sürü ilan ameliyat,.. Senin verilmiş sadakan varmış Allah erkenden karşına çıkarmış. Biliyorum çok zor ama onu kendi içinde affetmezsen kendini hasta edersin.
Yetinde olsam nisanlisini bulurdum ayilirdim onlari sonra baska hesapdan sunu yazardim sen bana yanlis yaptin bende sizi ayirdim bay bay diye büyük kapak olurdu
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nişanlısı ile konuştum zaten oda geniş biri sineye çekiyor
Hayatında biri varsa benim niyetimi bilipte bana birsey demiyorsa ben çalıştığı yere çiçek gönderirken sesi çıkmıyorsa bu kız net kaşar anladın mı hakkı yok
Kardesim bak lutfen anla beni sana daha acik anlatacagim konuyu bir insan acik acik seninle evlenecegiz seninle bu yuzden konusuyorum ona gore davran diye konussan baska diger turlu baska
Anladım maalesef simdi kiz nisanlaniyor olmasaydi derdim ki git onu ikna et baska erkekle konusmasin ama durum oyle degil bunlar nisanlanmayi kafaya koymuslar yani uzuleceksin ama kiz seni unutmus gibi insallah hayirlisi olur
Acaba eski sevgilisi ilemi barıştı ya da seni uzaklaştırmak icinmi öyle dedi bir kere bende öyle yapmıştım evlenecem nişanlanacak yazma dedim bir defa yaptım.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nişanlısı ile konuştum birkaç ay önce netten tanışıp nişanlanmaya karar vermişler
İlahi adalet diye bir şey var kimsenin hakkı kimsede kalmaz ahın çıkar emin ol yaşattığını yaşamadan ölmez sende şükret evlenseydiniz aldatsaydı daha ağır olurdu
Durduk yere etmedim hayatım da ilk kez dedim ama bana bu yapılmaz pazar günü yazdım hayatında biri var mı dedim yok dedi haftaya nişanı var böyle birine dua mı edeyim?
Ne alaka ya kızım bana açık dese böyle biri var bende yoluma bakacağım aylardır çocukla konuşmuş oturmuş kalkmış bende arıyorum kızı konuşuyorum tabi sıkıntı yok sen buna ne dersin şimdi ben söylemeyene kadar söylemiyordu ısrar ettim anca dedi reva mı bu
Yoklukla ne alakası var kızım acizlik neymiş sırf kadınları kandırıp yataklara atan biri olmadığımız için başımıza bunlar geldi ama bundan sonra asla iyi bir insan olmayacam