Yani önce insan olarak sağlam bir temel atıp daha sonra gerçekten samimi bir şekilde o özel duyguları inşa edebildiniz mi? Bunu başarabildiyseniz ayrılırken de güzel veda edebilmiş olmanız gerekir çünkü temeliniz sağlam atılmıştır.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sanırım en sahici başlangıçlardan biri budur.. Böyle başlayanlara ne mutlu
Olması gereken bu bence ki kaliteyi biz insanlar kendimiz belirliyoruz. Maalesef insanlarımız temeli sağlam atmadan bir şeyler inşa etmeye çalıştıkları için yıkımlar ağır hasarlar veriyor ve yeni bir inşaya cesaret edemiyorlar.
Evet biriyle tanışır tanışmaz aa ben seni sevdim diyor bazıları mesela. Ne kadar yalan ne kdar vasat…
Evet yalanı yaşamaya bayılır insanlar. Halbuki bu şekilde yapsalar bitse bile kötü hatırlamayıp kendilerine bir şey katmış olacaklar.
Kesinlikle soran bey haklısınız :))
Ahaha enteresan bir hitap şekli oldu :) Mütevazı olamayacağım genelde haklı olduğumu söylerler :) Fakat bundan çok memnun değilim her zaman maalesef :)
Haklı olduğumuz konular can acıtıcı olabiliyor. Hayat umduğumuzu sunmuyor bazen. Yere çakılıp kalıyoruz işte.. Ne denir ki
Gerçekten bunu anlayabilen birini görmek beni hem sevindirdi hem üzdü. Ne garip değil mi...
Anlaşılmak hasret kalınan bi şey olduğu için :)
İletişim kurmaya değer birine benziyorsunuz ne güzel
Teşekkür ederim soran bey 😂😂😂
Soran bey olarak size soran beyden fazlasını söyleyeceğim müsadenizle :)
Ama size ulaşılamıyor :)
Nasıl ulaşılmıyor
Size güvercin yollayamadım :)
Takip ederseniz gelir mesaj öyle gelmez
Prensip olarak kimseyi takip etmedim hiç üye olduğumdan beri fakat kabul ederseniz mesaj atmanız için geçici olarak takip atayım
Siz bilirsiniz bana fark etmez
Pekala o halde sorun olmayacaksa bu şekilde atıyorum, nick im bir haluk levent şarkısından esinlediğim bir söz anlarsınız görünce
Mesaj atmadınız
Yazdım ama Engellediniz mi naptınız :) neyse kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem
Yok ya niye engelleyeyim ahaha
Mesaj atılıyor ve herkese açık benim
Kullanıcı adınız gitti bulamıyorm. Neyse prensiplerinizden alıkoymayayım sizi :)
Mesaj kutunuza bakar mısınız rica etsem yazıyorum size adım elfida :)
erkeklerin bunu yapabilecek yapıya sahip olduğunu düşünmüyorum. ilk tanışma zamanında beyinleri otomatik olarak karşı cinse daha farklı yaklaşıyor bence arkadaş olsalar dahi.
Hayat sadece gördüklerinizden ibaret değil. Bakın şu an bu soruyu sorabiliyorsam ben eğer emin olun benim haricimde de az veya çok bunu yapabilen erkekler de var. Mesele erkek veya kadın da değil aslında olaya cinsiyet haricinde bakmak daha sağlıklı olur.
ben de sizin gibi düşünüyordum ama zamanla erkek yapısını kavramaya başladım. siz eğer böyle değilseniz emin olun çok çok çok nadirsiniz. erkeklerin beyninin özellikle sosyal medyanın bu kadar reva olduğu bir dönemde, sizinki gibi çalıştığını düşünmüyorum. asla bir kadına "insan" gözüyle bakmıyorlar. bir erkeğe göre bir kadını daha çok tolere edip, arkadaş da olsa görünümüne önem veriyorlar. çirkin kadınlarla arkadaş olmaktan çekiniyorlar. durum bu.
İsyanınıza hak veriyorum fakat durum tam tersi şekilde de kadınlar açısından artık eskiye göre farklı yorumlanıyor. Aslında karşılıklı faydaya veya kullanmaya yönelik ilerliyor maalesef üzücü.
kadınların çoğu da erkeklere "acaba bana karşı bir şey hissediyor mu" gözüyle bakıp ona göre mesafe koyuyor ya da yakınlaşıyor. çünkü erkeklerin yapısı gereği direkt etkilendiklerini düşünen çok kadın var. erkeğin tipi varsa veya zenginse başka bir şeye bakmadan direkt olumlu düşünebiliyoruz. bu da kadınların çoğunun problemi.
o yüzden bir insana "insan" olduğu için bakma devri artık yok bence.
ama genel olarak herkese karşı sıcakkanlı ve arkadaş canlısı insanlar bunu başarabiliyor. bunların da çoğunun amacı farklı oluyor. aralarından seçmek gerçekten zor.
Devir açısından durum gittikçe kötüleşiyor evet fakat bir insana insan olduğu için bakan insanların hala varlığına inansam da bu tip insanlarla bir araya gelebilmenin bir yolu maalesef yok tamamen tesadüflere kalmış bir şey bu sanırım.
Hayatta her zaman risk var garanti diye bi şey yok işte maalesef
ben yerinde olsam güven problemim çok fazla olurdu. ben de senin gibiydim. hayatıma giren erkekler beni hezimete uğrattıktan sonra insan gözüyle bakamıyorum kimseye artık. erkeklerin çoğu art niyetli düşünüyormuş gibi geliyor. güvensizim
Benim güven problemim yok açıkçası. Herkes gibi yaşadığım olumsuz tecrübelerden dolayı geleceğimden ve kendi zamanımdan çalmaya hakkım yok. Aksi halde o insanların istediğini bi anlamda vermiş oluruz. O yüzden bu tip insanlara inat kendimiz olmaya devam etmeliyiz.
artık kendim olabilir miyim bilmiyorum. daha temkinli bir insanım.
Yaşanılanlardan ders çıkarmak önemli fakat kendimiz olmaktan vazgeçersek bu kendimize ihanetten başka bir şey olmaz.
Bahsettiğin gibi de oldu temel de sağlamdı e yine de bitti karşı tarafın adam olmayı beceremeyişinden
Temelin sağlam olması sonsuza dek bitmeyeceği anlamına gelmez. Temel sağlam ise kötü hatırlamazsın ve kendine bir şeyler katmış olursun. Demek ki sizde öyle olmamış ki karşı tarafa karşı bir serzenişiniz var.
Bana göre temel sağlamsa bitmez kolay kolay
Neyse işte değmiyor yani
Temelin sağlam olmasından kastım benim insani olarak belli bir medeniyet seviyesine erişilmesi ki daha sonra ilişki anlamında bir inşaya başlanır. Bitse bile o medeniyet seviyesinden dolayı taraflar güzel vedalaşır ve tecrübe olarak yazarlar kendilerine.