Onu seviyorum oda beni seviyor daha doğrusu ona olan sevgimi söylememe rağmen konuşmak istememe rağmen konuşma çabalarına devam etti ve sanki ona hiç açılmamış gibi yaptı
olabilir dedim belki ona olan hislerimi biteceğini ve arkadaşlığımı sevmiştir diye düşündüm
ama onu kıskandığımı belli ettiğim sürelerde bile bunu gizli tuttuk içimizde
şimdi de birine karşı özlem duyduğunu falan söyledi
ben artık dayanamadım konuşmayı alakayı kestim bi kaç gün sonra mesaj attı niye duygusal boşluğa düştün şöyle böyle
yani kısacası ona karşı hislerimi tekrar duymak istiyor belliki bir nevi aramızdaki bu garip bağa belkide netlik koymak istedi bilmiyorum
fakat sonuç olarak bu bi ihtimal ve kesinkez bir şeyler belli değilse ve kendince böyle oyun çevirdiyse uzak durmaıy tercih ettim, konuşmayacağım da çünkü sıkıldım onun bu oyunlarından
o netliği böyle oyunlarla sağlamaya çalışırsa ben acımı içime gömerim ve kaybetmeyi yeğlerim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden net konuşma talebini doğrudan iletip noktanı keskin koymuyorsun? Niyetini amacını her sorunun cevabını dolandırmadan al kafan rahat etsin
bunun 3 nedeni var
1. Beni gerçekten sevmiyorsa ve asıl önemsediği şey sevilmekse ve küçük oyunlarla ona olan sevgimi korumaya çalışıyorsa söyleyip egosunu şişirmeyeyim !
2. Beni gerçekten seviyorsa böyle küçük oyunlarla beni kaybettiğini anlasın ve işi kendi zorlaştırdığını görsün diye.
3. İlk ihtimalden kendimi korumak için. Çünkü kalbim bu kadar yanıyorken ilk ihtimalin gerçek olması ile yüzleşemem benim için çok ağır olur kendimi çok ama çok kötü hissederim. Bırakalım yavaş yavaş bitsin onun beni sevdiği diğer ihtimalleri ile birlikte.. Böylece gerçekten seviyorsa döneceğini gerçekten sevmiyorsa bile benim için sürecin daha sağlıklı geçeceğini söyleyebilirim.
Gerçekten seven insan kaçmaz. Hem cebinde tutup hem can acıtmaz. Varsa anlatamadığı bir derdi oyalamasın. Amacın buyken buna önayak olman egosunu şişirecekse sebebi senin mertliğin olur. Kim üzülmeli? Sevgini haketmediğini gören o mu adam gibi sevmeyi bilen sen mi? Ne istediğini bilmek sana hiçbir şey kaybettirmez. Ama ona film şeridi gibi dank ettirir. Sırf kaybetmeye hazır olmadığın için kendini harcatıyorsun
haklısınız bu yüzden,
yazıda da söylediğim gibi ona olan sevgimi kıskançlığımı sorguladığı zamanlarda zamanında söyledim
belki o zaman buna hazır değildi bilemiyorum ama bunu bilmesine rağmen aylar sonra geldi konuşmaya devam etti ben tekrar konuşursak hislerimin tekrar oluşacağını uyarmama rağmen görmezden geldi bende ses etmedim gel git sohbet bağ derinleşti
şimdi belliki tekrar duymak istiyor
hayır olmaz o bir kere olur kıskançlığı kullanarka aşkı haykırma devri bir nevi bir kere kullanılır
bence tekrarı beni aptal yerine koymak olur
eğer seviyorsa ve tekrar eskisi gibi onunla sohbetimin devam etmesini istiyorsa
o son söylediği sözlerini geri almak için kılıflar uydurmak zorunda
aksi halde söylediği sözleri doğru kabul edeceğim ve beni zaten sevmiyormuş dediği gibi başkasına özlem duyuyormuş diyip konuyu kendim için kapatıcam
Bir defa itiraf etmişsin. Ne hissettiğini gayet iyi biliyor bunu tekrar duyması ona tekrar aşık olman demek değil. Aksine görmezden gelmesini kabullenerek birlikte yok saydığınız masum hislerine hakarettir devam etmen. Seni saymamasına izin vermen değil mi asıl aptallık? Hiçbir şey olmamış gibi arsızca başkasını özlüyor utanması gereken o ama duygularını bastırıp sen boyun eğiyorsun çok saçma:/ Kendine saygını koru biraz
bu yüzden zaten konuşmayı kesiyorum?
Çünkü tepki ölçüp umut beslemekle meşgulsün bana güzel bir yalan söylesin inanayım modu bu. Ben diyorum ki restini çek gerçeklerle yüzleş
olabilir belki de benimde bu ilişkiye cesaretim yoktur yani aslında kız hiçbir şey söylemese bile bu böyle sürüp gider
dediğim gibi belli ki aramızdaki bağ çok yoğun değil olsaydı dediğini yapmak zorunda kalırdım
bitmesi daha hayırlısı olur 2 taraf içinde
Hayırlısı olsun ikna edecek olursa hemen evlilik teklif etmeyi unutma:D
eğer gerçekten bir başkasıyla ilişkisi olmadığını ıspatlarsa tekrar sohbete izin veririm, açıkçası bunun anlaşılmayacak bir tarafı yok bence
flört ettiğin birinin başkasıyla konuştuğunu öğrensen ihanettir asla tekrar konuşulmaz çünkü arkandan iş çevirmiştir
ama flört ettiğin biri yüzüne karşı bunu söylüyorsa basitçe sana karşı hislerim yok demektir sende sana karşı hislerin olduğunu düşünerek devam etmişsindir bu yüzden flört etmeyi bıraktım
istiyorsunuz ki bana karşı kurduğu aptalca oyununa alet olayım ve hislerimi söyleyeyim kesin çizgi çizeyim,
bende size diyorum ki bunu yaptım zaten, bunu yaptığımda sohbeti kestik, aylarca konuşmadık
döndü dolaştı geri geldi uyarmama rağmen, bu açıkça şu demektir
"seninle konuşmak seni daha iyi tanımak istiyorum"
derinleştirdik sohbeti ve kıskançlık olaylarına devam etti. ben darılıp uzak durduğum için sebebini sorarak üstüne gittiğimde "neden alınayım ki yani neden" diyerek yine söylememi istedi.
yani kız açıkça yine itiraf ettirme çabasında iğrenç bir şey yapıyormuş gibi kafanızdan kurmayın
sadece ben yoruldum artık bende söyleyemiyorum çünkü söyleyememenin altında sanıyorsunuz ki çekingenlik var
hayır o yok
o kız benim komşumun kızı o 20 yaşında ben 27 yaşındayım
anası babası kıza abilik yapıyor olarak görüyor
evet arada bir bağ var ama söylenebilecek bir şey değil buna rağmen dayanamadım zamanında bi çılgınlık yaptım söyledim çekildim aradan
ama kendimden yaşça küçük üstüne ailesinin güvendiği bir insanken gelipte açılamam evet sohbette hislerimi belli ederim engel olamam buna
ama yapamam ben bir kere üstüme düşeni yaptım çekildim eğer o cesursa böyle saçma sapan oyunları bırakıp kendi ilanı aşkını eder konu ailelere de açılır öyle ilişkiye devam edilir, gelipte bana güvenen insanların kızıyla gizli aşk çevirip karaktersizlik yapamam
yok oda buna cesaret edemiyorsa bu aptalca oyunları bırakır uygun bir zaman ve şart oluştuğunda söylerim zaten
Benim kastettiğim kısaca şöyle bir diyalogtu: Senin bu görüşmeden beklentin ne, eğer ciddi değilsen tanıma aşamasını sündürüp kopmaz bağlara sebep olmadan bunu bilip mesafemi koruyayım ciddiysen birbirimize her konuda net olalım. Yani olayı karmaşıklaştırmaya gerek yok olur ya da olmaz ne olduğu belli olmayan bir ilişki değil de sorup açık olmak mı karaktersizlik
ben de diyorum ki beni sevdiği halde böyle oyunlar çeviriyorsa kaybedeceğini bilir ve geri döner
yok dönmüyorsa zaten söylediği şeyler doğrudur üstüne tekrar sormanın ne manası var ki gerek yok yani kız açık açık diyor ki ben başkasını özledim konu kapanmıştır
Tamam
teşekkürler görüşünüz için iyi günler.
Sabırlı sabit fikirli cevaplarınız için biz teşekkür ederiz:d
bence bu dayatmacı anlayışından vazgeçmelisin bazen insanlar katılmayabilir ve katılmadıklarında sabit fikirli olan biz olmuyoruz siz oluyorsunuz
biraz egonuzu düşük tutun doğruyu görmenize engel olur ve hayatında sorun eksik olmaz.
Öyle mi olduk peki:/
Hep akıllı geçinip kalp kırmayı denemek 🤔🤔
hakikaten nefret ediyorum böyle şeylerden
kalp kırıyor bildiği halde can yakıyor aklınca böyle oyunlar çevirerek hislerimi söylememe çalışıyor
iyide gülüm sen beni bunu yaparken aptal yerine koyuyorsun
o ne olacak?
ilginç hocam ilginç gerçekten anlamak güç..