Sevdiğiniz insan ile dışarıda vakit geçirmek mi yoksa evde vakit geçirmek mi daha eğlencelidir 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevdiğiniz insan ile dışarıda vakit geçirmek mi yoksa evde vakit geçirmek mi daha eğlencelidir 🤔
#Aşkİlişkileri
Ben sevgilim ile her zaman vakit geçiririm neresi olduğu önemli değil ama Evde zaman geçirmek, çiftin daha özel bir ortamda birbirleriyle vakit geçirmelerine ve daha rahat bir şekilde iletişim kurmalarına olanak tanır. Birlikte yemek yapmak, film izlemek, oyun oynamak veya birlikte spor yapmak gibi aktiviteler yapmak, evde keyifli bir zaman geçirmek için harika seçeneklerdir. Ayrıca, evde zaman geçirmek, daha uygun maliyetli olabilir. Dışarıda zaman geçirmek ise, çiftin yeni deneyimler yaşamasına, farklı ortamlar keşfetmesine ve daha sosyal bir ortamda zaman geçirmesine olanak tanır. Restoranlara gitmek, kafelere gitmek, sinemaya gitmek, müzeleri gezmek veya doğa yürüyüşleri yapmak gibi aktiviteler, dışarıda keyifli bir zaman geçirmek için harika seçeneklerdir. Ancak, dışarıda zaman geçirmek, evde zaman geçirmeye göre daha pahalı olabilir.
Cevap
4Cevap
Sevdiğim insansa fark etmez her türlü eğlenirim...
Evde diyen yalancılar kimler görelim bakalım. Evde anca sevişsinler ne eğlencesi eğlence anlayışları sevişmek jsjdjasjdad
Evli insan sevişmeye doymuştur tabi çok şey bulur evde bunlar aç aç 😂😂😂 evde baska ne eğlencesi olacak yaa yalan dolan. En basiti yemek yaparız derler dümenden tc kızı yemez bunları 😂😂
O dediğimi ben söylemiyorum ki, onu erkekler söylüyor 😂 onların söylediklerini söyledim şimdiye kadar anca bu kadar yaratıcı olabildiler. Ve herkes sen gibi değil maalesef. Senin gibi düşünmüyorlar
aynen öyle maalesef ki
Her ikisi de ayrı güzel, birini seçemem açıkçası. Zaten söz konusu sevilen insan olunca öyle mekanın pek bir önemi kalmıyor.
Dışarısı tabii ki. Bir yemeğe çıkmak mesela oldukça güzel
Sevdiğimle her yerde eğlenirim yeter ki yanımda olsun
Her türlü vakit su gibi akar bence sevdiğin kişiyle olduğunda 😄
Sevdiğim insan yanımdaysa onunla ikisi de eğlencelidir ✨
ne fark eder ha ev ha dışarısı
Valla bilemiyorum 🤷♂️
Samanlık seyran olur bence..
Kaldırımın dibi de olur fark etmez
Farketmez bence pek her mekanın tadı yeri ayrı
Dışarıda vakit geçirmek daha eğlenceli.
En sevdiğim yanımdaysa Allaha şükür 😂😂
Dışarıda