Yağmurlu güne geç başlayarak dışarıda devam ettim. Kalan günlerimi en verimli, en güzel şekilde geçirmeye çalışırken bile döneceğim için içim buruk.☹
Soruma gelecek olursam; evde mi, dışarıda mi daha çok zaman geçirmeyi seversiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yoğun iş temposuna girdiğim günlerde, evde vakit geçirmeyi, dinlenmeyi, uyumayı, mutfakta çayımı alıp sigaramı yudumlamayı özlüyorum.. Nerede olursam olayım, mutlaka evimin keyfi ve huzuru farklı.. Her yerinde farklı tat alıyorum evimin..
Böyle olsa da, özellikle tatil güerinde pek evde bulunmuyorum.. Öğlene kadar uyuyup kahvaltıdan sonra bazen gece yarılarına kadar dışarda olduğum çok olmuştur.. Yani her iki durumda da zevk alabiliyorum.. Hangisinden uzakkaşırsam, onu özlüyorum kısacası.. Sadece biri olsun istemem
Kesinlikle..
Sana katılıyorum.😊
Dışarıda zaman geçirmek her aktiviteden daha eğlenceli olabilir benim için. Eve gitmediğim sürece nerede olduğumun bile bir önemi yok çoğu zaman😂
Ev beni boğuyor. Belki yapacak çok iş olabilir ya da eğlenceli şeyler de olabilir ama bana hapis gibi geliyor. Gezmeyi zaten çok severim. Bir de böyle uzun süre pandemide evde kaldık ya komple delirdim ben😅
Artık üst üste 2 gün evde oturunca afakanlar basıyor. Kısaca dışarıda vakit geçirmek>ev diyorum
😄❣
Cevap
11Cevap
Genel olarak dışarıdayım. Aile evinde pek vakit geçirmeyi sevmiyorum ki o yüzden genelde dışarıdayım.
Kız kamera kirli az sil. Dışarıda gezmeye hasret kaldık
Kameram temiz, sadece biraz kırık olduğu için öyle gözüküyor. 😂
Dışarı mecburlyetten çıkıyorum, işimi hallediyorum, arkadaşlarla kafede biraz takılırım. Sonra direk eve gelir vurur kafayı yatarım.
Yerine göre aslında ama evde de çok eğlendiğim zamanlar olmuştur.
Tabikide dükkanda bitgisel hayattayım saba 11 gece 02 😂😂
Genelde hep dışardayım.. Sadece uyumak için evdeyim desem yeridir.
Hep evdeyim senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum ömrüm eve kapalı geçiyor
Evde
Kışın Ev
Yazın Dışarısı NET
Yalnızsam evde yok sevgilim varsa sahilde
Evde "bahce"de. miss missss
evcilim
Seninle
Evvvvvde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?