4yillik sevgilim askere gidiyor diye marketten ufak hediye almak istedim. o da bana almak istedi ama kasada herseyi bana odetti?

Arkadaşlar pek hesap odeten bir kiz degilim genelde kendim oderim hakkini yemeyeyim o da oduyor bazenleri bana cok birakmamaya calisiyor ama o konularda gururluyumdur. Askere gidecrgi gun orucluyduk ben de icimden geldi marketten ona tatli bisey alayim aksama yer diye biseyler seciyordum. O da ben de sana alayim falan dedi biseyler secti. O donem de para anlaminda genel olarak iyi olmadigi bir donemdi ben de kasaya giderken paran var mi dedim zaten gittikten 2 3 gun sonra benim param yatacak ona yollayacaktim oyle konusmustuk. Cevabi cebimde 700 lira var oldu. yeter di mi dedim iste 2 3 gun sana yeter dedi zaten bileti kesilmisti çoktan neyse ben kasaya gelince 40 lira olan ve sozde bana aldigi hediyeleri de dahil hepsini bana odetti. Hepsini suratina atasim geldi ciktigimizda. Son gunu diye bisey demedim. Gideli 15 gun oldu. Ben de gecen dedim ki ya ben karar verdim bence erkekler oder eskiden ogrenciydik donunce sen odersin falan dedim sirf tepkisini görmek için zaten odetmeyi seven biri degilim. bana dediği sey iste esit odenir ben cuzdan miyim dedi biraz tartistik ve telefonu suratıma kapattı. Ben para düşkünü biri degilim 5 kurusu da yoktu hala da yok bugune kadar ben bisey istemedim. Ama sanırım beni hakketmiyor. Yorumlarınızı bekliyorum?

4yillik sevgilim askere gidiyor diye marketten ufak hediye almak istedim. o da bana almak istedi ama kasada herseyi bana odetti?