askere giderken almıştım hani şimdi gelince yine almam gerekiyor mu / almam gerekiyor ise ne almalıyım?
Bence almalısın
Almasanda olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
askere giderken almıştım hani şimdi gelince yine almam gerekiyor mu / almam gerekiyor ise ne almalıyım?
Hediye almayı düşünüyordum ama birlikte geçen vaktimiz bize birer hediye gibi dersen bir konsere vs gidin yakınlarda uygun fiyatlı mis gibi
O kadar mantıklı ki bunu yapabilirim ama konser pek sevmez o farklı bir aktivite bulacağım
Cevap
2Cevap
Gerek yok onun sana geldiği yerden alması gerekir gadası
Peki ama düşününce ben almazsam darılmaz dimi ¿
Hayır aklına bile gelmez
Bana da gelir gibi geliyor sanki çünkü ben her buluşmada bir şey aldım ama o bu kadar özen göstermedi yani tamam almayacağım o alsın canım aaa😅😅
Almasanda olur
Gerekli değil ama düşünceli olmak adına hediye almak tatlı olur
Ne alabilirim Peki sence¿♡
Onun sevdiği bir şeyler olabilir ya da kendin bir şey yapabilirsin
Şey yaptım Aslında ama verip vermemek konusunda kararsız kaldim
Naptın
Bu arada yorumda birisine demişsin ki O benim kadar özenmiyor hediyelerde o zaman bence sen de çok özenme. Erkekler istediği zaman çok düşünceli olabilirler eğer sana olmuyorsa başkalarına oluyor demektir.
Genelde askerler ve polisler de en çok aldatan meslekten oluyorlar
Aşk dolu bir kitap aldım içini doldurdum o da seviyor. boyle şeyleri aslinda
Başkalarına mı🥺
Ama bence yapmaz böyle bir şey 6 ay askerlik görevini yapacak sadece
Genelde başkaları oluyor. Askerde bile her askere yasak değil telefon yani eğer askerdeyken hiç konuşmadıysanız şüphelenebilirsin. Gerekirse içeri gizlice telefon bile sokturuyor askerler yine sevdikleriyle konuşuyor. Benim eski flörtüm benim için gizlice komutandan kaçıyordu ama sonra tabii o da gitti herkes gibi. Ben erkeklerden çok medet ummadığım için her şeyi bekliyorum o yüzden her ihtimali de söylüyorum sana.
Biz genelde aşık olduğumuz zaman aldattığını belli eden hareketleri bile fark edemiyoruz ya da fark etmek istemiyoruz o yüzden mantığınla ilişkine bakman gerekiyor
Aynı zamanda mantığınla da*
Anladim
Haklısın mantığım la hareket etmeliyim aslında suphelenmedim desemde yalan olur
Bu bahsettiğim eski flörtümle bir uygulamadan tanıştık ve ilk kez şunu yaptı, aramama dönmek yerine (yeni aramamıştım birkaç saat sonra telefonu açtı, kapalıydı ama beni aramadı) o uygulamaya girdi ve dedim ki bunun konuştuğu kesin başka birisi var. Zaten deccal erkekler konusunda deneyimliyim ondan önce eski sevgilim aklına bile gelmeyecek şeyler yaptı yani sadece aldatmak vesaire değil bayağı kötü şeyler yaşadım maddi manevi olarak. Sonra bu flört ile tanıştım hoşlandım. O da iyi bir manipülatif hatta ben kesin konuştuğun başkası var dediğim zaman bana küfür bile etti ilerleyen konuşmalarda. Bana sanki bir deliymişim paranoyaklık yapıyormuşum gibi davrandı ama ben üzerine gitmeye devam ettim ve sonra itiraf etti. Sonra da özür diledi. Seni gerçekten seven bir erkek böyle bir konuda zaten sana aşırı tepki veriyorsa bunun yerine sana hesabının şifresini vesaire vermiyorsa zaten seni kesin aldatıyor demektir. Şimdi şey diyebilirsin şifre falan kısıtlamaktır diye ama bu zamanda güven denen şey neredeyse hiç yok bu yüzden insanlar ilişki için buna ihtiyaç duyuyorlar. O yüzden sevgililer ara sıra birbirlerinin hesaplarına girebilirler. Tabii zaman ilerledikçe birbirlerine güvenmeleri gerekiyor ve bir daha da bunu yapma ihtiyaçları duymamalılar, ancak şüphe uyandırıcı bir durum olmadığı müddetçe.
Özür diledi bir buçuk ay kadar sonra yeniden geri döndü ama bu sefer de ınstagram'dan beni çıkardı profilinde vücut fotoğrafı vardı kendisi sporcu vücut geliştiriyor ama ama normal bir fotoğraf koydu. kesin bir sevgili yaptı ve bahane olarak benim takip ettiğim hesapları kullandı tartışma da. güya çok erkek takip ediyormuşum ama takip ettiğim erkek sayısı 10 bile değil ve onlar lise arkadaşlarım.
Kendisi de 1000 den fazla hesabı takip ediyordu birdenbire hesabını boşalttı. Aslında ilk konuştuğumuz zamanlarda da hesabının çok dolu olduğunu ve boşaltmak istediğini söylüyordu. Sonra bir konuda bana triplendi, attığı bir videoya saçma dediğim için o da ertesi gün beni çıkardı. Sorduğumda ise saçma şeyler attığımı söyledi. Ya birdenbire beni terk etmeye karar vermişti ya da sevgilisi vardı onun arası iyi oldu veya sevdiği insan ona geri döndü diyeceğim ama hiç sevgilisi olmadığını söylemişti tabii erkeklere güven olmaz.
Bence hislerine güven hisler yanıltmaz
Gerek yok. Askerden geldiği için değil herhangi bir zamanda içinden gelirse hediye edersin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar