Eski sevgilim beni tehtid ediyor polise veremem aileme söyleyemem ne yapmalıyım?

eski sevgilimle çalıştığı yerde tanıştık ve 1 ay sevgili olduk baya kötü davrandı bana sürekli engelleme sürekli hakaret vs. ayrıldıktan 1 2 ay geçti geçenlerde yeni sevgilimle çalıştığı yere geldim (işlere arada yardım ettiğim için geliyorum) ve dün ona yazmak zorunda kaldım bu hafta gelemeyeceğim için

bana sizin ikinizi * bana rahat yok olum size büyük oynicam fakan gibi keko laflarla tehtid etti ilk başta ciddi almadım sonra iş ciddiye bindi benim okuduğum okulu sordu arkadaşımla konuştum bugün gelecek buluşma ayarlamamı istedi çocukla (zaten eski sevgilimde ayarlamaya çalışıyordu) ayarladık kalabalık şehir meydanında korkuyorum dünden beri başka bir arkadaşım gitme öldürür seni diyor (ki potansiyeli var) reşit değilim işin içinde tacizde var ama şikayet edemem ailemin bilmemesi gerekiyor söylemen lazım demeyin ailem kaldıramaz bu olayı ne yapmalıyım ya da tanıdığınız yardımcı olabilecek biri var mı (çalıştığı yerdeki bi abiye şikayet etmeyi düşündüm ama numarasını bulamıyorum şu an)

Eski sevgilim beni tehtid ediyor polise veremem aileme söyleyemem ne yapmalıyım?