Gerçek aşkı buldum ama hep kavga ediyoruz
normal değiliz sanki ama aşkı hissetiklerimiz tamamen gerçek?
Gerçek aşkı buldum ama hep kavga ediyoruz
normal değiliz sanki ama aşkı hissetiklerimiz tamamen gerçek?
Kavga etmek, bir ilişkinin doğal bir parçası olabilir, ancak sağlıklı bir ilişkinin temelinde kavga etmek değil, sağlıklı iletişim kurmak yatar. Birbirini anlamaya çalışmak, karşılıklı saygı göstermek, empati kurmak ve karşılıklı olarak duyguları ifade etmek ilişkilerde önemlidir. Bunların hiçbiri kavga etmekle eş anlamlı değildir.
Aşk, insanlar arasındaki bağlantıyı ifade eder ve sağlıklı bir ilişkide, aşkın varlığı her zaman birbirlerine karşı sevgi, saygı ve destek duymak olarak yansır. Kavga etmek, bu duyguların yerine geçemez ve uzun vadede ilişkiye zarar verebilir.
Bununla birlikte, her ilişkide bazen anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir ve bu da kavga etmekle sonuçlanabilir. Bu durumda, ilişkideki tarafların, anlaşmazlıkları açıkça konuşmak ve birbirlerinin bakış açısını anlamaya çalışmak için çaba göstermeleri önemlidir. Kavga etmek yerine, sağlıklı bir şekilde iletişim kurmak ve anlaşmazlıkları çözmek ilişkiyi daha da güçlendirebilir.
Eger kavgalarınızda ayrılıp barışma var ise hemen bitir derim. Neden dersen evlendikten sonra daha farklı olur mutlu olamazsınız yazık edersiniz kendinize ama kavga edersin küslük müslük varsa sıkıntı yok kaçırma evlilikte küsersin o senin gönlünü alır sen onun gönlünü alırsın evlilik yürür.
İçinde evet. Bazen uyumlu süreci yakalamak çok zor olur hele de zıt kutuplardaysanız ama zaten aranızdaki aşka enerji katan en önemli şeylerden biri de bu kavgalar. Yine de ileride yıpratıcı olabiliyorlar Bi tık sakinleşmek ve alttan almak önemli iki taraf içinde
Ben alttan alsam o almıyor , o alsa ben alamıyorum? Pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor
Umarım sonu kötü bitmeden ikinizde aynı anda alttan almayı öğrenirsiniz
Cevap
7Cevap
Bana göre evlilikte çok sık tartışma ve sabırsızlık olmamalı.
Biz ilk hafta tartışmıştık anormal ilerledik
Aşk sence kavga etmek midir yoksa karşındakine saygı duyup sabr la dinleyip susmak midir.
Konuyu biliyorsun ki
Bilmiyorsun yani
Hep kavga ediyoruz demişsin o yüzden dedim. Yani bi konu üzerinden düşünmedim.
Konu bir konu bir konu yüzünden olan oluyor:(
Sen haksızsan alttan al ozaman sürekli sürekli kavga insanı yipratir seviyorsan zamanla yorulur ve soğursun
Ask olsaydi kavga olmazdi insan asik oldugu kisiye kotu soz soylemez kalbini dahi kirmaz
Kesin öyledir.. gerçekten çok seviyorum oda öyle ne alaka şimdi
Aşık oldun mu hiç? Bence kesin olmadın.. atıp tutuyorsun sadece
Seven kirmaz tartismaz sevseydi kavga barisma olmazdi
Çok biliyorsun! 15 senedir aşığım ona hata 30 sene önce karşıma çıkmış olsaydı yine o olurdu! Neler e katlandım ettim nerden biliyorsun
8 yasinda bir adada asik oldum 24 yasina kadar beraber buyudugumuz ayni sinifda okudumuz bir kiz di 🙃 ve ben askere gitmeden 2011 de ekim 22 sinde guzel bir yemekde evlenme teklufi yapmisdim ve orada nasil asik oldumu soyledim bu kisaca si uzuncasi hayatim da hic bir kiz abakmamisdim taki hayir diyene kadar sirf balkona cikacak diye 7 ci katta oturuyordu beklerdim saatlerce o bos tarlanin agaclarin icinde :)
Cinnet geçirmeme sebep oluyor onun rahatlığı.. her şey toz pembe değil maalesef
Evli ve ikizi var hep evlenip ikizimizin olmasi icin dua ederdim duam kabul oldu ikizi oldu benden degil ama olsun mutlu bana yeterli
Iyi geceler yolculuk var isten geldim uyuyorm hayatinda mutluluklar
Deminde işssiz tayfa diyordun çok şikayetleniyorsun adamdan
Evet 👍
Öylemi zannediyorsun acaba
Sanmıyorum gerçekten seviyorum
Olabilir bazen sende abartmasan...
Ben ağzıma geleni saydım:(
Mevzu derinde haklisin
Çok hemde
Anlatmak istersen dinlerim seni... burada değil ama
Çok kavga iyi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?