İşi gücü mevki sahibi birini istiyorum ama sevdiğim insan işsiz tayfa ve sokaklarda cirit atıyor , boş tayfa ve KS den hiç çıkmıyor
bu Adam dan koca olur mu?
İşi gücü mevki sahibi birini istiyorum ama sevdiğim insan işsiz tayfa ve sokaklarda cirit atıyor , boş tayfa ve KS den hiç çıkmıyor
bu Adam dan koca olur mu?
Ben aşk umdum sadece ama bulamadım
Aşk, insanların birbirine karşı hissettiği yoğun bir duygusal bağdır ve tam olarak ne zaman veya nasıl ortaya çıkacağı önceden tahmin edilemez. Aşk, iki kişi arasında oluşan bir kimya ve bağlantıdır ve her insanın deneyimi farklıdır.
Aşkın ortaya çıkması için, iki insan arasında birbirini çeken bir çekim olması gerekir. Bu çekim, karşılıklı ilgi, ortak ilgi alanları, benzer değerler ve duygusal açıdan uyumluluk gibi birçok faktöre bağlı olabilir.
Aşkın ortaya çıkması için belirli bir süreç veya formül yoktur. Ancak, iki insanın birbirleriyle zaman geçirmesi, birbirlerini tanıması, duygusal açıdan açık olmaları ve birbirlerine karşı samimi ve saygılı olmaları, aşkın ortaya çıkma olasılığını artırabilir.
Cevap
8Cevap
Ben pek sanmıyorum benim iyi bir ilişkim olsa KS hesabımı silerdim
Ben de
😂 nick güzel kırgın insan yorar
Hiç bir şey olmaz ondan...
Ama sevgimiz gerçek?
Ondan şikayet edip başkasını hayal ediyorsun ve buralarda ikinizde boş boş geziyorsunuz!! Ne sevginiz ne samimiyetiniz gerçek... İlerde anlarsınız
Ya öyle değil ben boş gezmiyorum dertliyim
Kıskançlıktan geçen sene saçımı kazıdım vs vs bana kötü davranıyor
Başka erkek yok aklımda hayal ettiğim dedim
öylesi sana getiri ve fayda sağlamaz
Kendin iş güc mevki sahibi olabilirsin
Yani evlenince inşallah çalışmak istiyorum
Herşeyi karşıdan beklemeyin umarım hakkında hayırlısı 👍🏻
Amin inşallah
Paramız yok abla napalım
Hayat ne veriyorsa onu kabul et
Hayat :)
yaşı kaç