+1 yıl1. Fikir; evden karnını doyurup gidebilirsin.
2. Fikir; 6'dan 11'e yani 5 saat kadar uzun durmayabilirsin karnın acıkıyorsa hemen 2 saat buluşup eve git mesela?
3. Fikir; hadi diyelim ki bu adamla evlenmedin peki mutlu olacak mısınız? Hayır. O yüzden ayrılabilirsiniz bak sevgiliyken bile mutsuzsunuz.01 Yorumla- +1 yıl
Evlendin*
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılBak her iliskide problemler olur. Konusursun cozersin biter. Ama bu bitecek bir sey degil. Sen evlensen de bununla bir kere disarda yemek yemeyeceksin. Kafeye cay kahve icmeye gitmeyeceksin. Ne bileyim birkac gunlugune bir otel kiralayıp kafa dinlemeye gitmeyeceksin. Ve de bir eksigin olduğunda ona aldirmak icin surekli kavga edip bekleyeceksin... Boyle biriyle omur geçmez. Bekara koca bosamak kolay gelir dersin belki ama böyle biriyle imkanı yok mutlu olamazsın. Bu insan degismez çünkü. Sen cok yıpranırsın
30 Yorumla
Valla açık ve net konuşacağım, daha evlenmeden ayrıl.
Senin gibi aynı durumda evlenip pişman olan biri burada soru sormuştu.
Bence başını yakma derim.
Onunla bu durumu konuş 1 ay bekle baktın düzelmiyor işte o zaman ayrıl.
Bak sen şu an bile dayanamıyorsun, evlenince nasıl dayanacaksın, ee çocuklarını da düşün, çocuğun istediği birşeye sahip olamayıp, gözü başkasının eline mi baksın...00 Yorumla
+1 yılYa o şahıs kendini düzeltmeli yani aklı başına gelmeli ama zor; ya da ayrılacaksınız. Cimrilik hiç iyi bir şey değil, o para mezarda bir işe yaramayacak; dünyaya bir kere geliyor insan. Ha seviyorum, ayrılmak istemiyorum derseniz Esra Ezmeci var, onun İnstagram sayfasına bir bakın. Belki işinize yarayabilir. İnstagram hesabına girince demek istediğimi anlayacaksınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
yanlış yol izliyorsun. senin yaptığın doğru değil. şimdi adamın huyu belli ve o da seni nişanlılık süreniz boyunca böyle tanıyacak yani dışarıda akşama kadar takılsanız da doğru düzgün biriey yemeyen para harcamayan birisi ve evlendiğinizde de senden aynısını isteyecek çünkü adamı böyle alıştırmışsın. Bu yüzden yol yakınken onu alıştırsan iyi olur normal yaşantıya yoksa evlenince bu adam seni dışarı bile çıkarmaz para gidecek diye..
22 Yorumla
Soran+1 yılBi sen çözüm odaklı yazmışsın Allah razı olsun evet çok haklısın nişanlıyız hani evli değiliz diye bir yükümlülüğü yok bana diye ben ona minnet etmedim hiç oda baktı bu kız slak saf bir şey istemez yemez içmez her şeye tamam der üstüme geldikçe geldi cimrilikte ailesi de aynı şekilde ben buna birkaç gündür sesimi çok çıkardım konuştum işte seninle ömür geçmez ot gibi evleniriz seninle falan dedim ben ilk kez evlenicem istediğim gelinliği giyerim dedim artık burama kadar geldi cidden sustum diye beni böyle sandılar açtım ağzımı yumdum gözümü paragöz sanarsa şansın iyi niyetli olalım dedik tepemize çıktılar sonra tabi sen ne istersen o olacak falan demeye başladı ben cimri değilim sana dedi babası falan babama siz ne isterseniz o olacak demiş babamda çok yüklendi bu konuda çünkü sence bu tavıra geçmemiz iyi mi oldu bundan sonra nasıl tavır takınmalıyım ki hadlerini bilsinler çünkü Başta hata yaptım dediğin gibi
- +1 yıl
doğru yapmışsınız. Sizi para göz sanmasınlar diye kendini kısıtlamak da doğru değil gerçekten paragöz olmak da. Eğer sen aradaki dengeyi bulduğuna inanıyorsa dışarıdan gelen çatlak seslere kulak asma çok fazla. İnsanlar bilmez uydurur iftira da atabilirler. Yaptığının arkasındaysan bunun politik kısmını yani insanlara açıklama kısmını da sağlam yapmalısın. Nişanlını veya ailesini doğrudan hiçbir zaman suçlama ama bir şeyin de yapılması gerekiyorsa da yapılmasını sağlayacak şekilde konuşmalısın. Ne fazla egolu görünsün ne de pasif kalma.. Denge kurmak kolay değil elbette :) kolay gelsin..
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani tamam her şey para değil eyvallah maddi durumu da yoktur diyelim ama burada insanlar para yok şöyle sevgilimi yemek yedireyim vs vs bin tane şey söylüyor seninki gerçekten yaşanılmaz üzgünüm ama evlenince aile evinden çıkılıyor insan istediğini alamazsa burkuluyor şu an düşün bir de evlilik olayını daha beter olcak düşün doğum günü yok evlilik sevgililer günü yok dışarıda yemek yemez eve her şeyi almaz gerçekten parasız fakir durumu iyi olmayan insana canımız feda ama bu kadarı gerçekten çok kötü evliliği bitirir üzgünüm seviyorsundur falan ama maalesef yürümez bu ilişki yani evlenmeden bence çok iyi düşün çok kötü ve ileriye çok gitmiş
00 Yorumlabu zamanlar gerçekten sıkıntı parası yoksa dediği gibi siz de evde yiyin şart mı dışarıda yemek yemek
17 Yorumla
Soran+1 yılYa ben bilmiyorum ki bunun ne yaptığını bana paylaşmıyor hiçbir maddi şeyini evet ben zaten ben tok çıkarım evden yük olmamak için ona öyle bir insan değilim olsam bu raddeye gelmezdim maddiyatçı biri değilim ama her fırsatta paraya değinmesi beni yordu acıktım diyor para vermemek için yemiyor çalışıyor bi sorumluluğu yok birikim yapıyor musun bari evlilik için dedm harvurup harman savuran biri miyim ben yapıyorum dedi spora gidiyor ona parası var ama 90 TL’ye telefon kılıfı aldı son model telefon aldı bana gelince paralar suyunu çekiyor sanırım
Soran+1 yılBak bunlar olmada eyvallah ama bazen kendine müslümab mı diye düşünmüyor değilim
Soran+1 yılYa ben napıcam gerçekten sinirlerim bozuluyor bana masraf olmasın diye kardeşimin gelinliği giy dedi resmen ya sinir oluyorum o 10.000 tllik telefon çok mu gerekli tabi onu biz nişanlanmafan önce almıştı ama olsun senin neyine ya doğum günümde pasta aldı üstünde resimli bazen düşünüyor o kadar da düşünsün ama bunlar kafamı karıştırıyor napıcam ben ya
Soran+1 yılYa hep diyorum bu kadar maddiyatçı olma nefret ediyorum böyle insanlardan dedim daha diyeyim mi uzatmamı da hiç sevmiyor napsam artık gözlemlemeli miyim yoksa konuşmalı mıyım
hani diyorlar ya evlenince düzelir, nah düzelir kardeşim. eğer katlanabiliyorsan bazı sorunlarına öyle evlenirsin. ama görüyoruz ki katlanamıyorsun. zaten kim katlanabilir böyle bir insana nişsnı at bence, yoksa açlıktan mlür gidersin bunun yanındaaaa 😕
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl:)
güldük .
şimdik senın işin gücün yok ise bu arizona kertenkelesi ile sürünürsün , ailesine akıtır senı daha da deli eder. hamıle falan olunca dogumda bebişe meme verdırmez forumlar uzerınden anne sutu dıye onu bile satmaya kalkar para kazanayım diye.
bacım aılenız bir erkegın ıstegı uzerıne kaderınıze terk etmeyın . erkek mi kalmadı00 Yorumla
+1 yılSana söyle dıyım benım teyzemin kocası da aynı böyle cımrı hatırlıyorum çocuğuna bı çıkılota bıle almıyordu çocuk ağlıyordu zırlıyordu. Ki kendısının malı mulku de var. Hala herkes der teyzem ıcın yazık oldu dıye anneannem bıle pısman kızını o adamla evlendırdı dıye teyzeme gelınce körle yatan sası kalkar mısalı kocasının sözünden çıkmıyor yanı yol yakınken vazgeç aç aç sokaklarda dolaşmak nedır ya bunu sana layık gören erkegı koy tekmeyı Allah askına o kafasızı ne yapacan
00 Yorumla
+1 yılGuncelde yazdigima cok guldum sjsjsjsj kesin kayserili veya malatyalidir nisanlin.. senjn yerinde olsam direkt ayrilirdim. Dusunsene cocugunuz oluyor sictigi bezi sana yikayiyor tekrar kullanilsin diye. Bisey demiyorum pes yani
30 Yorumla
+1 yılBak yarısına kadar okudum. Kaç bence. Yarın öbür gün hasta olursun boş ver geçer der.. sonra ölünü bulurlar. Hayat geçmez bunla. Kazanmasını ve yemesini iyi bileceksin.
40 Yorumla
+1 yılTutumlu değil bildiğin cimri ayrıl gitsin. İnsanla dalga geçiyor resmen. Bedavacı hastalıklı tiplerden uzakdur. Kıyafet konusuna gelince biz istediği elbiseyi aldık çeşit çeşit elbisesi var bu nankör derler ilerde.
20 Yorumla
+1 yılAman tanrım Burhan Altıntop'un gerçeği de varmış yahu. Bu senin ve çocuklarının lokmalarını da sayar naptın sen kız? Ayrıl ayrıl ayrıl. Bunun cimriliği tedavi edilecek noktaya gelmiş.
20 YorumlaYa baksana ablacım en güzel ve özel anların hep hayalkırıklığı olmuş tamam herkes sıkıntıda ama bir kere evleniyorsun ayrıca eşin olacak insanın biraz empati yapması lazım hep bana hep bana olur mu böyle olmaz bu işler fedakârlık , birlik işidir beraber yiyip eğleneceksiniz kusura bakmasın sadece abinin isteğiyle bu iş yürümez valla sordun diye diyorum yoksa bana düşmez
20 YorumlaBacim en baştan ayagini direticektin suç sende ama inan bana bunla bir ömür gecmez sen niye allttan aldin ki bu kadar
Sana birsey diyim mi sinirden hasta olursun02 Yorumla
Soran+1 yılZaten oldum kardeşim stresten sinir stresten sivilce çıktı midem ağrıyor artık sinir hastası olucam ya eskiden bu kadar belli etmiyordu bende minnet etmemek için sustum yapım öyleydi çekinirdim son zamanlarda evlilik yaklaşıyor tabi nişanlanınca kendini iyice belli etmeye başladı artık susmuyorum çatır çatur söylüyorum bu kadar maddiyatçı olma dedim nefret ediyorum ömür geçmez böyle yaparsan ben ilk kez evlenicem dedim senin istediğin gibi olacak zaten dedi ya buna illa köpek mi olmam lazım anlamıyorum illa böyle mi olmam lazım ben senin iyi niyetini suistimal etmiyorum dedi falan illa kötü olup böyle mi devam edeyim
Sen de o kadar canım ki şu genç yaşta güzelim yaşında gidip başıboş insanla nişanlanıyorsun ya işte cimri ne gerek var neden bununla hayat kurmak istiyorsun biraz aklını kullanır mısın böyle boş erkekleri sevmeye devam edin sizin gibi canım kızlar bir de nişanlısın ya hayret bir şey ayrıl hemen terk et
10 Yorumla
+1 yılOkurken icim daraldi resmen bu kadarida cok fazla ayril derim yani iyice sogmussun kendisinden zaten bende sogurdum sahsen hani tamam dikkat etsin harcamalarina ama ac birakmak hic biyere gitmemesi para gitcek diye cok fazla siz evlenince hergün evde mi oturcaksiniz misafilde cagirtirmaz ki masraf olcak diye.. mutlu olcagini düsünmüyorum maalesef
00 Yorumla
+1 yılAh be güzel kardeşim hayatdan zevk alamicagn biriyle neden birlikte oluyosunzki bi defa yaşicaksın bu hayata onuda böyle ziyan etme derim nişanlısn cokda herşeyi bilmemekle beraber zararın nersinden döndersin kar. Ve bu şimdi siz evlenince dogalgaza ne gerek var batanye var dicek biri daha neler neler uzücü gerçekten
00 Yorumla
+1 yılBuluşmaya giderken saçlı ekmek götür yanında csfsfsf
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha annem dedi artık sana yşcek bi şeyler vericem gittiğinde. d
En kötü erkek itemi bu ya evlensen eve misafir bile kabul etmez küp şekeri eksilecek diye sjjsj ayrıl sen bundan ciddiyim kafayı yedirir böylesi 😂
10 Yorumla
+1 yılDirek ayrıl kardeşimin gelinliğini giy ne ya, adam bir yemeğe bile çıkarmamış yaa bir senedir yuh yani
10 Yorumla
+1 yılKizim sen ruh hastasimisin boyle biriyle mutlu olcanimi saniyorsun kendine 2 gr saygin varsa ailene bana bir yuzuk bile almadi der nisani atarsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben babamin evinde istedimi yedim ictim nisanlaninca ya da evlenince esim boyle davrancak bay bay derim acimam dunyaya erkek kahri cekmeye gelmedim kendim calisirim kazanirim ama bu cimrilikte biri kendi paramida harcatmaz omurde gecmez bunla erkekse erkeklini bilcek elini koycak masaya ac gozlu biri dilim ama cimriligede katlanamam
+1 yıliyi de arkadaşım madem bunu görüyorsun ayrıl at nişanı. seni silahla zorlayan mı var
sen bu adamla ömür geçiremezsin00 Yorumlaİstediğin kadar uğraş bu insan değişmez evliliğin zindan olur daha yolun başındayken vazgeç benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılAyrıl be hayatın boyunca bunu mu çekeceksin çocuğun olsa masrafı olsa beş kuruş vermez gene böyle gelmiş böyle gider
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence bir evi geçindirecek olgunluğa ulaşmış gibi surmuyor veya maddi durumu çok sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın o olgunluğa gelmediğini
- +1 yıl
Öyle duruyor anlattığına göre.
+1 yılKnk ayrıl. Hayat geçmez böyle. Evlenince değişeceğini mi düşünüyorsun cidden?
Yol yakınken bırak gitsin böyle şey mi olur00 YorumlaHastalık derecesinde bir cimrilik ondaki. Ve böyle bir ömür sürdüremezsin sen onunla. İlerle pişman olmamak için otur düşün bence
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 354 cevap paylaştı. Öyle bir arkadaşım var, karısına acıyorum.
Seni de zorlu bir hayat bekliyor.
Umarım bir de kıskanç değildir00 YorumlaYuh yani. Burada ne var ne yok sayip dokerken de mi dusunmuyorsun. 1,5 yilin rezil olmus, omrunu yakmaya demek hala heveslisin
00 YorumlaAyrıl kaç kurtar kendini evlenince de evde aç beklersin market alışverişi pahalı diye bir şey almaz pintiliğinden ne hayatını çürütüceksin böylesiyle
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılböyle biriyle ömür mü geçirmek istiyorsun sen de :)
10 Yorumla
+1 yılŞimdiden böylese işin çok zor allah yardımcın olsun
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bu adam seni asla mutlu edemez. Arkana bakmadan kaç kurtul bu adamdan
10 Yorumla
+1 yılParasi var ve kendisine harcayip sana harcamiyorsa neden 2 yila yakindir birliktesin...
00 YorumlaMa.. l mısın sen? Ayrılmak için neyi bekliyorsun ak ayrılsana
00 Yorumla
+1 yılSavurgan biri değilim ama cimri birine de katlanamam.
00 YorumlaAyrıl, kurtar kendini. İlerde çocuklarınıza bile bir şey kıymaz.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılBu cimrilik değil arkadaş başka bi boyuta geçmiş yüzsüzlük desen var Allah sabır versin sjskxgusdb
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 430 cevap paylaştı. Neden hala birliktesin? Bence sorulması gereken soru bu.
00 Yorumla
+1 yılKonuştun mu bunu onunla hiç? Ne demek eski kıyafet vermek saçmalamamışlar iyice.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman niye nişanlandın yol yakınken dönebilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılkız okurken ben fena oldum hemen kurtul bundan deli misin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızıııımmm hayır gelmez ondan.. Ayrıl yol yakınken.
00 Yorumla
+1 yılSen niye bununla bu kadar süre birlikte kaldın cimrilik değil bu daha beteri
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir gelecek bekliyor. Öyle erkekten hayır gelmez. Dön yol yakınken.
00 YorumlaPara harcayınca güzel… bankada yatınca bi işe yaramıyor! Yol yakınken dön kendini yakma…
00 YorumlaÜzücü bir durum evlenince daha beter olur yani açıkçası.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCimri sadece maddi olarak değil manevi olarak da seni koruyamaz ama belli ki sende bunu anlayacak akıl yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız sen evlenince evine misafir de edemezsin Allah korusun uzak dur bu adamdan at nişanı ıyyy ben utandım okurken
00 YorumlaÖyle biri rüyamda bile karşıma çıkmasın
Amin 🙏01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ne böyle saçmalık Allah sabır versin yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi resmen hikaye yazmışsın vallaha okumaya üşendim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada nişanı at. Okudum şimdi de üzüldüm adına
Bunlardan bir cacık olmaz acayip sinirlendim.
Konuş bence sadece sana sıkıntı değil ona da sıkıntı, biraz hastalık gibi olmuş piskoloğa bile gidilebilir bunun için. Kendini üzme bu durum hastalık gibi iyileşecektir
00 YorumlaKızım canım mısın bunla hayat mi geçer ayrıl yol yakınken bune be Allah korusun Şimdi böyle yapıyorsa ohoo
10 Yorumla
+1 yılEve de bişey almaz aşık değilsen bu adama bence niçin katlanıyorsun hoş ben beğensem bile bu adamı soğurdum yani ayrıl bence
00 Yorumlaablacım sende özelde cimrileşirsen , erkeğini köleleştirme yoluna girmiş olursun. Ayşen GRUDA 'nın dediği gibi'' göster ama elletme'' taktiği
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde çok sıkıntı yaşamazsınız kötü bir durum seni düşünmeli
10 YorumlaAç ser sefil bir gelecek seni bekliyor ama silkele onu kurtul derim
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu ekonomide bende olsam bende derdim valla
04 Yorumla- +1 yıl
Abartirim o parayi dugun masrafina harcayacağıma gider esimle balayi icin harcarim biraz daha hayirli olur
Soran+1 yılBen bu cimri nişanlıma dedim öyle düğün yapmıycaz balayı da yapacağını sanmıyorum
- +1 yıl
Evin borcunu belkide anca kapatir o paralar ondan oyle dusunuyor olabilir cok ucuk fiyatlar sonucta
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım hemen kurtul ondan, bak durumu olmasa anlarım. Fakat parası olupta seni bu duruma düşürüyorsa kurtul ondan ayrıl hemen.
00 Yorumla
+1 yılcok zoruna gidiyorsa ayril huyu degismez
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılTrol degilsen sana iyi oluyor böylesi mustehak
00 Yorumla - Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat