Nişanlım çok cimri, nasıl bir gelecek beni bekliyor?

Nişanlımın cimriliği ne olacak arkadaşlar kafayı yicem şuraya yazmaya bile utanıyorum artık kız kardeşimin gelinliğini giy dedi bana ağzıma geleni saydım 1 senedir birlikteyiz 8 aydır nişanlıyız bu sürede bir kere oturup bir yerde yemek yemedik cimriliğinden eve hep aç geliyorum sabah buluşup akşama kadar yemek yemeden eve dönüyoruz evde yeriz diyor ailesi bile diyormuş artık kızın karnını doyur diye yemin ediyorum bıktım şimdi diyeceksiniz kendin al paranla ödeme mecburuyeti hissediyor ve bana ödetmiyor ama içi gidiyor sırf bunu yaşamamak için onun parası gitmesin diye tok rolü yapıyorum o kadar nişanlandık bi şey takmadılar evlilik yüzüğü bile almadı bana arkadaşlarımın var hep üzülüyorum gerçekten nişan yüzüğü alırken bile bunların ucuzu yok mu dedi ailemin yanında rezil oldum ama kendisine gelince paraya acımıyor ailesi desen her şeyin ucuzuna kaçıyor eşyaları ucuz almak istiyorlar gereksizmiş gidip döküntü mal almazlarsa bi şey bilmiyorum kaynanam olacak kadın bana eski şeylerini veriyor beni ne sanıyor anlamıyorum kendine aldığı yeni kıyafetleri gösterip bana çapulcu şeyler veriyor gerçekten ben artık nişanlıma iyi davranamıyırum soğudum annem bile napcan sen bunla aç bırakır seni bu sakın buna uyma evlenince diyor mazot pahalı dşye 100 TL veriyormuş artık sık sık gelmiyor bile aşırı cimri bıktım artık herkeste biliyor arkadaşları bile diyor yemek yiyecektik arkadaşları yemek yiyelim dedi nişanlımın gidesi yoktu bende gitmeyelim defim belli para veresi yok hemen dediler kız bile hayır diyor cimrilipinden dediler
Güncellemeler
+1 yıl
Bide geçen buluştuk 5 den 11 e kadar bana diyor karnın gurulduyor mk açlıktan gurulduyor bide soruyor cidden bezdim ya çok ironik bir durum Ailesi kızı aç mı bırakıyorsun diyor ben utanıyorum yeminle kendisi utanmıyor cimrilikten kurudu kaldı zaten susuyorum diye de tepeme çıkacak bende saydırıyorum artık istediğimi yapacak yapmazsa kendi bilir eskiden susuyordum saf buldu bunlar beni herhalde
Nişanlım çok cimri, nasıl bir gelecek beni bekliyor?