Güncellemeler
+1 yıl
Lisede okuldaki bütün erkeklerle sevgili olan bir kız vardı o bile lise biter bitmez zengin kocayla evlenmiş mesela
Nerde tek erkekle yetinmeyen aldatan peynir kızlar varsa onlara aşık oluyorlar sonra vay efendim neden aldatılıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bu genelde her cinste var aslında. Onunla yaşadığı zorluk, ızdırap öğrendiği ilişki anlayışında olduğu için onu sevgi zannediyor.
yanlış düşünüyorsun sadık olan tek erkekle yetinen hatta hiç erkek eli değmemiş kızlardan hoşlanıyorum
Kizlarda kötüsünü seviyor tek taraflı degil bu sorub
Sevmiyorlardır. Onlar da farklı peynir türü oluyorlardır
Ohh oh iyi oluyor onlara, bırak elalemin derdi seni mi gerdi
Haklısın naciye abla
Acımasızsınız harbiden.
@Dremaslipit güzel seven her insana, kıydılar bu alemde. Ben kaşarlardan yanayım, ellerine sağlık
Nasıl bir kadınsınız ya...
@Dremaslipit ben çok düzgün bir kadınım, beni sorgulama
Sizi biliyorum zaten ya size laf etmem. :)
@Dremaslipit berhudar ol evladım, kimseye kıyamam ben. Ancak bu kızları tebrik ediyorum, tertemiz sevenin canına kıyıyorlar. En azından ilahi adaletin tecellisi bu arkadaşlar
Bana da kıysınlar mı istiyonuz yoksa?
@Dremaslipit nasıl yani? Tertemiz seviyorsun da seni şıl lıkların eline mi bıraktılar?
Yok ben daha kimsenin elinde değilim.
@Dremaslipit kimsenin elinde değilsen, kimseyi henüz sevmiyosun? Sana nasıl kıyıcaklar bu kısmı anlamadım?
Bana da mı eziyet edilsin istiyorsunuz anlamında dedim. Kaşarlardan yanayım deyince.
@Dremaslipit hayır, bakın bunu şu anlamda söyledim. Gerçekten seven insanlar, sevdiği kişiye asla zarar vermezler ve zarar vermedikleri halde eğer ki her türlü canice eziyete maruz bırakılıyorlarsa artık sevmeyi bırakırlar. Sevilen kişi artık kaşarlarla muhatap olmaya aday kişidir ve güzel seven bu arkadaşların intikamını, kaşar dediğimiz bu arkadaşlar ziyadesiyle alacaktır
Soruma gelsenize.
@Dremaslipit hangi soru pardon?
Kızlarda kötü erkekleri seviyor. İnsanoğlu nankör. Heyecan olsun diye canım saçma tiplerle takılıyor
Galiba iki cinsiyette de böyle büyük bir kitle var ama kızlarda daha çok olduğunu düşünüyorum
peynirler emmeye gömmeye geliyo
Öyle bir şey yok. En azından benim için
Herkes hak ettiğini bulur.
Bana o bile denk gelmiyor a m. .. k
Öyle erkeklerde var evet
Tek kullanımlık oldukları için
Sana kimse bakmaz aglama hadi
Sevmek değil o
Sanki kızlar farklı
Yoo ben hatun gibi hatun istiyorum.
senin popişin yanmış galiba 😁😁
Yok senin gotun yanmış ama zoruna gittiğine göre
aaq ben gotun yazınca sansürlüyor sen yazınca sansurlemiyor harbiden KS nin allah belasını versin
😂🤣🤣
Onlar eğlenceli
Aksine yemek için seviyor numarası yapıyor lar
neden neden 😏