Aşk İlişkileri Sizden hoşlandığını bildiğiniz ama size yüz vermeyen kız sizin için ne anlam ifade ediyor? Haidininnotları Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta böyle mesafeli bır kız hakkında ne düşünürsünüz? Ama sizden de hoşlanıyor? Güncellemeler+1 yıl Yorum😢😢 Sizden hoşlandığını bildiğiniz ama size yüz vermeyen kız sizin için ne anlam ifade ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
solaqay Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Öyle bir kızın varlığından haberim olsaydı birlikte geçireceğimiz zamanları boşa harcattığı için üzülürdüm. 0 1 Yorumla Haidininnotları +1 yıl Jsjsjjs yanı Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öyle kızı her yerden engellerim ilerde sıkıntı yaratir 0 1 Yorumla Haidininnotları +1 yıl Neden len Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl hem hoşlanıp hem yüz vermiyorsa üstüne düşmam sorunları var demektir 0 12 Yorumla Haidininnotları +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Haidininnotları +1 yıl Belkı utanıyorum jdj Yorumla Haidininnotları +1 yıl Çocuk bana kapı tuttu okulda ben gecmedım ayıp mı olmuştur ama hoşlanıyorum da Yorumla axiakrep +1 yıl deli misin kızım derdin ne dmdmd Yorumla Haidininnotları +1 yıl Ya ne bilim yanında kız vardı ama bana baktı sonra kapı tuttu yuzume bakmadan hatta bekledi de ama gecmedım😑 Yorumla axiakrep +1 yıl senin hiç manitan olmamış belli Yorumla Haidininnotları +1 yıl Nerden bildin be jsjsjs Yorumla axiakrep +1 yıl basbas bağırıyprsun Yorumla Haidininnotları +1 yıl Onu stalkladım facebookta eskiden sevgilisi olmuş biri el ele tutusmuslar kız mehmetım falaj yazmıs ne bılım bır soğudum Yorumla axiakrep +1 yıl facebook mu kaldı amfkfkf dede misin sen Yorumla Haidininnotları +1 yıl Yanı 2016 da işte cocuk 23 yasında Şu an Yorumla Haidininnotları +1 yıl Nerdesn Yorumla
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Kendine dürüst olmayanla benim işim olmaz der geçerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Umrumda olmaz olmadıda ben açıldım oda hoşlanıyordu bile bile istemedi sonra görmezden geldim o istemeye başladı ben istemedim 0 23 Yorumla Haidininnotları +1 yıl Çocuk bana kapı tuttu okulda ben gecmedım ayıp mı olmuştur ama hoşlanıyorum da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp olmuş tabi neden hoşlandığınız erkeği kabul etmeyip sonra o sizi istemediğinde siz istiyosunuz Yorumla Haidininnotları +1 yıl Ama utanıyorum🤦🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanıyorsan yüz yüze yaz sende sosyal medyadan wp den Yorumla Haidininnotları +1 yıl Yok bakmam bırdaha yanında kız vardı Yorumla Haidininnotları +1 yıl Yakısmaz bize Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman hoşlanmayıda bırak bence senden olmaz yazık çocuğa Yorumla Haidininnotları +1 yıl Cocugun umrunda degılım kı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olum madem umrunda değilsin niye hoşlanıyosun neden değer verilecek kızlar böyle malların peşinde 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep bundan kaybediyosunuz varya böyle gereksiz kişilerden hoşlanıp bide tribe giriyorsunuz yıllardır sevgiliymişsinizde ayrıymışsınız gibi 😂 Yorumla Haidininnotları +1 yıl Ya trıp falan değil 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bencede yapma çok gülüyorum ben böyle kızlara 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendinizi kendiniz üzüp değersizleştiriyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizi sevmeyen bir erkek için bide o dahada kötü 😂 Yorumla Haidininnotları +1 yıl Sence cocuk benden hoslandı mı sjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanında kızlarla geziyorsa hoşlanmıyordur seven insan sadece sevdiği kızı yanında olsun ister sadece seni güzel bulup bundan yararlanmak istiyorda olabilir bence bunada izin verme eğer gelip konuşursa Yorumla Haidininnotları +1 yıl Zaten ya bunu bılıyorum amacı elde etmek ego tatmını Yorumla Haidininnotları +1 yıl Yoksa benle takılamayacagını biliyordur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böylelerine sövesim geliyorda işte uygulama izin vermiyor shshs o bacısının egosunu tatmin etsin Yorumla Haidininnotları +1 yıl Yıne de gunahını almayayım sımdı tanımıyorum ama samımı gelmedı Yorumla Haidininnotları +1 yıl Yanı kızın yanında sırada boyle uzanmış şekilde karsısında konuşuyordu ben bunun neyını cıddıye alayım cocuk bu daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence samimi olsa diğer kızlarlamı olurdu zaten buna ne desek günahını alamayız alsakta bitmez günahları shsgsg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergen bir kafaya sahip daha belli herkese yazılıyor çok olsun diye Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senden sogumustur kisa surede safsin resmen gecmis olsun 0 3 Yorumla Haidininnotları +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Haidininnotları +1 yıl Yaw yanında kız vardı tanımam etmem arkasından geldıgımı biliyordu ondan kapı tuttu bekledı de 5 sn falan🤦🏻♀️ Yorumla Haidininnotları +1 yıl Belkı kız sevgilisi Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiç bir anlam ifade etmiyor 0 2 Yorumla Haidininnotları +1 yıl Neden Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bana yüz vermeyeni ben niye anlamaya çalışayım Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Umruma gelmez 0 3 Yorumla Haidininnotları +1 yıl Neden Yorumla Haidininnotları +1 yıl Ama utanıyor belkı kız Yorumla seficisleri +1 yıl Herseyi devletten beklemeain Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Öyle bir kızın varlığından haberim olsaydı birlikte geçireceğimiz zamanları boşa harcattığı için üzülürdüm.
Jsjsjjs yanı
Öyle kızı her yerden engellerim ilerde sıkıntı yaratir
Neden len
hem hoşlanıp hem yüz vermiyorsa üstüne düşmam sorunları var demektir
😂😂😂
Belkı utanıyorum jdj
Çocuk bana kapı tuttu okulda ben gecmedım ayıp mı olmuştur ama hoşlanıyorum da
deli misin kızım derdin ne dmdmd
Ya ne bilim yanında kız vardı ama bana baktı sonra kapı tuttu yuzume bakmadan hatta bekledi de ama gecmedım😑
senin hiç manitan olmamış belli
Nerden bildin be jsjsjs
basbas bağırıyprsun
Onu stalkladım facebookta eskiden sevgilisi olmuş biri el ele tutusmuslar kız mehmetım falaj yazmıs ne bılım bır soğudum
facebook mu kaldı amfkfkf dede misin sen
Yanı 2016 da işte cocuk 23 yasında Şu an
Nerdesn
Kendine dürüst olmayanla benim işim olmaz der geçerim
Umrumda olmaz olmadıda ben açıldım oda hoşlanıyordu bile bile istemedi sonra görmezden geldim o istemeye başladı ben istemedim
Çocuk bana kapı tuttu okulda ben gecmedım ayıp mı olmuştur ama hoşlanıyorum da
Ayıp olmuş tabi neden hoşlandığınız erkeği kabul etmeyip sonra o sizi istemediğinde siz istiyosunuz
Ama utanıyorum🤦🏻♀️
Utanıyorsan yüz yüze yaz sende sosyal medyadan wp den
Yok bakmam bırdaha yanında kız vardı
Yakısmaz bize
O zaman hoşlanmayıda bırak bence senden olmaz yazık çocuğa
Cocugun umrunda degılım kı 😂
Olum madem umrunda değilsin niye hoşlanıyosun neden değer verilecek kızlar böyle malların peşinde 😂
Hep bundan kaybediyosunuz varya böyle gereksiz kişilerden hoşlanıp bide tribe giriyorsunuz yıllardır sevgiliymişsinizde ayrıymışsınız gibi 😂
Ya trıp falan değil 😂
Bencede yapma çok gülüyorum ben böyle kızlara 😂
Kendinizi kendiniz üzüp değersizleştiriyorsunuz
Sizi sevmeyen bir erkek için bide o dahada kötü 😂
Sence cocuk benden hoslandı mı sjjs
Yanında kızlarla geziyorsa hoşlanmıyordur seven insan sadece sevdiği kızı yanında olsun ister sadece seni güzel bulup bundan yararlanmak istiyorda olabilir bence bunada izin verme eğer gelip konuşursa
Zaten ya bunu bılıyorum amacı elde etmek ego tatmını
Yoksa benle takılamayacagını biliyordur
Böylelerine sövesim geliyorda işte uygulama izin vermiyor shshs o bacısının egosunu tatmin etsin
Yıne de gunahını almayayım sımdı tanımıyorum ama samımı gelmedı
Yanı kızın yanında sırada boyle uzanmış şekilde karsısında konuşuyordu ben bunun neyını cıddıye alayım cocuk bu daha
Sence samimi olsa diğer kızlarlamı olurdu zaten buna ne desek günahını alamayız alsakta bitmez günahları shsgsg
Ergen bir kafaya sahip daha belli herkese yazılıyor çok olsun diye
Senden sogumustur kisa surede safsin resmen gecmis olsun
😂😂😂
Yaw yanında kız vardı tanımam etmem arkasından geldıgımı biliyordu ondan kapı tuttu bekledı de 5 sn falan🤦🏻♀️
Belkı kız sevgilisi
Hiç bir anlam ifade etmiyor
Neden
Bana yüz vermeyeni ben niye anlamaya çalışayım
Umruma gelmez
Neden
Ama utanıyor belkı kız
Herseyi devletten beklemeain