çevremde tanıdığım iyi erkeklerin hepsinin sevgilisi nerdeyse yok. Olmuşsada en fazla bir iki tane olmuş onlardan eskiden. Neden hep bu iyiler kaybediyo?
Kötü erkeklere bakınca her ay biriyle çıkıyorlar. Bu adelet mi sizce?
çevremde tanıdığım iyi erkeklerin hepsinin sevgilisi nerdeyse yok. Olmuşsada en fazla bir iki tane olmuş onlardan eskiden. Neden hep bu iyiler kaybediyo?
Kötü erkeklere bakınca her ay biriyle çıkıyorlar. Bu adelet mi sizce?
Bende iyi oldum çünkü türk kızları iyi erkekleri sevmez serserileri sever her zaman için uzun boylu olsun yakışıklı olsun der karaktere bakmazlar ki bu yüzden de iyi erekler her zaman yalnız kalıyor
İlla ki olmuştur ama eski sevgilim falan
Benim hiç olmadı
Ömrüm de birisiyle çıktım o da hayatı zehir etti.
3 ay kadar çıktık. Benim ona karşı sevgim , en çok bana zarar verdi.
Kız beni bir başkasına tercih etti.
Bende kendi kendimi yedim.
Cevap
12Cevap
İyi miyim kötü müyüm bilmem ama. Bu şekilde Kafam rahat, sorumluluğum yok sürekli nerdesin vs vs darlayan biri yok. uzun süreli bir ilişkim olsa ayrılsan derdi tasası kederi bir dert.
Etrafımda gördüklerim de ekstra soğutuyor
Söylenen yalanlar arkadan iş çevirmeler aldatmalar. Yıllardır manitam yok e niye olsun niye huzurumu bozayım? :D
Kızlar zaten darlayamaz o kadar bence.
Erkekler yapıyo onu sorumluluk illa var ama bence o kadar abartılacak bi şey değil her ilişkide ayrılıkla sonuçlaniyo zaten bunuda göze alıp yapman lazım.
Ha sonu evliliğe kadar giderse yemede yanında yat
Hanımefendiler bizden tiksiniyorlar biz de onlara saygı duyuyoruz. Kötü çocuklar da hanımefendilerden tiksiniyorlar, hanımefendiler de onlara sevgi duyuyor. Sanırım durum budur.
Sıkıcı olan erkekler yalnız kalıyor. Adam naiftir ama kadın baktığında sıkıcı olarak görüyor onu. Birde kaybetmekten korkan erkek yalnız kalıyor. Çünkü cesur adımlar atamadığı için istenmiyor. Bence
Pısırık, özgüvensiz, kendini ifade edemeyen, sosyal ortamı olmayan insanlar , ikili ilişkilerde kötü olduğu için onu sırf "iyi" diyerek o negatif karakterini kurtaramayız.
Kızlar kötü erkek seviyor ondan mütevellit sanırım.
İnsan bir anlık değil ömürlük istiyor
Nefsine değil, ruha hitab eden o sevgiyi arıyor
Sonunda yara bırakmaktansa, yaralı kalmayı yeğliyor...
Çünkü kadınlar kendilerini üzen ve dünyayı dar eden erkekleri cekici buluyorlar. İlişkilerde mutlaka ağlamak zorundalar. Bir çeşit fantezi gibi
İyiler ilgi çekici gelmiyor işte kadınlara...
Iyi kızla e da öyle.
al hepsi senin olsun ablaaamm
iyi kadını bulamadıkları için. yok
Evet benimde bir tane tek oldu
Kalpleri kırıktır.
Mantıklı cevap
Siz seçiyorsunuz
Kader tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?